- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Scheffer
tag
válasz
diegho #26722 üzenetére
A hétvégén hárman (én Bat-tel, egy T110E5, egy M103) voltunk Widepark pályán egy IS-7-re. Alapvetően mindhárman arty safe pozícióban álltunk, szóval egyértelmű túlerő, tökéletes szituáció...nak hittük. Azzal nem számoltunk, hogy a saját artynk úgy gondolkodik, hogy mindenféleképpen segítenie kell, ezért a háromból két artynk odalőtt, ezzel lesebezve rólam 300HP-t, a T110E5-ről 600HP-t, de ha lúd, akkor legyen kövér; az M103-at hátulról 100%-ról(!!!) HP-ról kilőtte az egyik, viszont legalább 1000HP-tól az IS-7-et is megfosztották. Mellesleg az IS-7 annyira szerencsétlen volt, hogy a T110E5-öt nem tudta sebezni, én meg hátulról simán blokkoltam, szóval eléggé macskaszorítóban volt, és élnék a gyanúperrel, hogy nem veszítettünk volna HP-t, ha az artyk nem lőnek oda.
Olyan szinten IQ-light volt egész hétvégén mindenki randomban, hogy több példát nem is akarok felhozni, de ezt a videót érdemes megnézni. A lényeg onnantól, amikor a híd felé veszem az irányt.
SPOILER: 2 tier X tank veti le magát, ezzel elveszítenek 200+1300HP-t. WoT, én így szeretlek!
Aktív témák
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest