Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Kipróbáltam a T32-t a teszt szerveren. Nos szerintem nem a legjobb ebben a tierben, de ha lenne is, akkor sem ez lenne. Mondja el nekem valaki, mi élvezhető annyira a a sok pattogóban (Tigrisekkel sokkal több tankot át lehet lőni) és a pontatlan lövegben? A páncéljával nincs gond, nem is annyira lassú, eddig jó tank. De ilyen löveget tier 8-ba... 90 méterről (hull down-ban) nem bírtam eltalálni a T95 kupoláját.
Csak hogy mondjak jót is róla, meg is lett vele a Tank Ász, aránylag kevés XP-vel és sebzéssel. Valószínűleg azért kaptam 1300 xp-t, mert a Foglaló Object-et 83-ról reset-eltem. Sok helyen használtam gold ammo-t, a 24 lövésből kb 10-szer. Prémium nélküli kör. Lövegét leszámítva tényleg nagyon jó tank, ha legalább lenne olyan pontos, mint az IS-3, és lenne annyi átütőereje, mint az L/71-esnek, akkor tényleg ez lehetne a legjobb tank Tier 8-ban.
A csata:
Vélemény? Különösen arra lennék kíváncsi, diegho miért ezt tartja a legjobbnak Tier 8-ban.
A felhasználó, nem az enyém, hanem haveromé, az enyémben elfogyott a hely, és az arany, ezért ide jöttem tesztelgetni...
Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest