- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Remus389 #2557 üzenetére
typal kacspolatos dolgokat én se értem, jó jó ott a gyenge pont...
mégis nem egyszer szembe lövöm és pattog ok nem ott találja el, de ezzel nem tudok mit kezdeni, rosszkor mozdul egm és az utolsó pillanatba már rossz szögbe is találom el, akkor az meg a másik, hogy ok h lehetetlen szögbe nem kell rálőni, de ha nagyon sokszor úgy áll hpogy nem látom csak a tornyát amiről pattanok tök mindegy mivel lövöm...ok nem foglalkozok vele de az meg ugyna az mintha egy is7 állna szembe mert azzal se foglakozom mert úgyse ütöm át..menet közbe meg ok lomha, de az hogy mit találsz el rajta abszolút nem rajtad múlik.
úgyhogy ha type vs panther 2 én inkább a panther 2-t választanám ellenfélnek, messziről is biztosan lőhető,közelről is.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest