Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Én meg szegény Patrikkal tegnap azon vitáztam hogy nem értem miért kedvező az MM-je a Type-nak mikor szinte jobbnak tűnik mint egy Pershing.
Bár hozzáteszem nekem nincs Type-om csak Pershingem ezt csak így érzésre mondom azok alapján ahányszor összefutottam vele.
Erre persze mikor tegnap szakaszoztunk 1 az 1-ben ledaráltam egy Type-ot de szerintem ő szimplán csak nem volt túl jó játékos mert én se vagyok jó.Egyébként asszem WoT-os pályafutásom alatt kb tegnap volt a 2. nap amikor az asztalt tudtam volna csapkodni. 3-as szakaszban sem tudtunk egy rendes kört menni annyi szerencsétlennel kerültünk össze. Volt hogy az egész csatában a legtöbbet sebeztem Pershinggel de olyan simán kikaptunk mint a huzat. Pedig nekem volt 2 értelmes szakasztársam de együtt se tudtunk semmit tenni ha a fél csapatunk kill nélkül elhal 3 perc alatt.
Egyszerűen nem értem ilyen T6 felett hogy lehet ennyi ember aki képtelen némi gondolkodásra. Nem unják meg ha kikapnak? Engem egy jó vesztes kör nem zavar ha élvezetes volt a csata és sebeztem meg a társak se voltak rosszak. Ha jobb az ellen nem szégyen kikapni ezzel nincs gond. De mikor bedarálnak mert annyira különböző erősségű játékosokból áll a két csapat az azért bosszantó.
Sz*póágban én sem hiszek itt általában akkor jön egy rossz sorozat ha a mellég rakott társak nagyon gyengék. Ez az ami befolyásol egy csatát. Legalábbis szerintem.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest