- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Én meg szegény Patrikkal tegnap azon vitáztam hogy nem értem miért kedvező az MM-je a Type-nak mikor szinte jobbnak tűnik mint egy Pershing.
Bár hozzáteszem nekem nincs Type-om csak Pershingem ezt csak így érzésre mondom azok alapján ahányszor összefutottam vele.
Erre persze mikor tegnap szakaszoztunk 1 az 1-ben ledaráltam egy Type-ot de szerintem ő szimplán csak nem volt túl jó játékos mert én se vagyok jó.
Egyébként asszem WoT-os pályafutásom alatt kb tegnap volt a 2. nap amikor az asztalt tudtam volna csapkodni. 3-as szakaszban sem tudtunk egy rendes kört menni annyi szerencsétlennel kerültünk össze. Volt hogy az egész csatában a legtöbbet sebeztem Pershinggel de olyan simán kikaptunk mint a huzat. Pedig nekem volt 2 értelmes szakasztársam de együtt se tudtunk semmit tenni ha a fél csapatunk kill nélkül elhal 3 perc alatt.

Egyszerűen nem értem ilyen T6 felett hogy lehet ennyi ember aki képtelen némi gondolkodásra. Nem unják meg ha kikapnak? Engem egy jó vesztes kör nem zavar ha élvezetes volt a csata és sebeztem meg a társak se voltak rosszak. Ha jobb az ellen nem szégyen kikapni ezzel nincs gond. De mikor bedarálnak mert annyira különböző erősségű játékosokból áll a két csapat az azért bosszantó.
Sz*póágban én sem hiszek itt általában akkor jön egy rossz sorozat ha a mellég rakott társak nagyon gyengék. Ez az ami befolyásol egy csatát. Legalábbis szerintem.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hyundai, Kia topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő