- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Simulacrum #23027 üzenetére
Oké. Az IS-3 mednek lassú, viszont csak azért nem mondom, hogy papír, mivel megnéztem ma a WoT armory-n a 8.0-ás páncélját. Nekem még fizika előtt lett elit, akkor még nagyon semmi páncélja sem volt, volt, hogy a tornyát átlőtte egy ARL V39 és egy Lóri 40t. Még mielőtt eladtam volna és vettem volna IS-8-at a hétvégi akció miatt, gondoltam megyek vele pár kört, sajnos még így is rossz emlék maradt meg róla, ugyanúgy átlyukasztotta minden, mint 8.0 előtt. Miért is pattogós? Ember, te nem tudom, hogy oldottad meg, hogy ennyi lövedék lepattanjon róla. Eddig ennél papírabb nagy tierű tankom még soha nem volt, IS-2 után marha nagy csalódás volt a számomra, én inkább azt nevezném pattogósnak saját tierjében, meg az IS-7-et. Előre kellene vele nyomulni, mivel heavy, de mivel minden szarrá lövi, ezért nem érdemes teljesen alkalmas a basic nehéz tank helyekre, hátul meg nem maradhat, mert pontatlan a löveg sniperkedésre. A másik ok az az, hogy szinte semmi gun depression-je nincs, ergó a pályák nagy részén szarul jár, mivel épp most akarják "kijavítani" a pályákat azzal, hogy telebuckázzák őket. Annyira lehet nem szar, mert nagyon sokan szeretik, de én nem szerettem. Persze azért Ace tanker, meg 2 top gun megvan vele, és 1360 átlag dmg összesítve. Ha annak idején veszek rá legalább EGLD-t, hátha jobb lett volna, de akkor még nem engedhettem meg nagyon prémium tank hiányában. Hátha próbálgatom később majd még teszt szervereken. Szerintem az is betett, hogy ez volt az első Tier 8-as nehéz tankom, azt vártam, hogy minden pattogni fog róla. T-54 nekem is van. Na az tényleg szokott kapni szép lepattanókat, úgy forgatom be, ahogy akarom.
(#23088) Stauffenberg: Tudom hülye ötlet, de miért nem foglaltatok be?
Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest