Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

(#22656) Chris0321, (#22665) Atlantis: Én inkább maradok a réginél, nem engedem meg magamnak még T8-as prémium tank mellett sem. Egyébként meg sok tanknál szinte semmi értelme a prémium ammo-nak, mivel alig erősít valamit az átütésen.

Más: Nagyon nagy kár volt berakni ezt a T26E4-et berakni a játékba. Ha nincs lehetőségem körbeflankelni, akkor szinte semmi esély, hogy sebezzem, mivel nagyon kicsik a gyenge pontjai, nem a legegyszerűbb eltalálni őket, főleg, ha messzebb van tőle az ember. Ezt sem ártana már kivenni a boltból... Még soha sem próbáltam körbeforgatni, viszont így papíron nézve nem sok esélyem lenne, mivel 32 fokkal forog, ráadásul helyben, amihez még hozzá jön 24 fok, ami a torony forgása. Plusz a Type nem a leggyorsabb gép, földúton alig tartja a 40-et. Az 50B-nek és az IS-7-nek jobb a fajlagos teljesítménye. Eddig a Type-ot éreztem sokkal jobbnak a T-54-nél, mióta megvan a 200-as átütésű löveg, azóta teljesen kényelmes a T-54, még az IS-4-et is átviszi szemből egy kis szerencsével. A 175-ös átütésű löveg viszont már gyenge T9-ben, amikor Type-ban ülve KV-4-el találkozok már fosok, mivel vagy pattogok róla, vagy folyamatos 0 dmg-k. Normál tankoknál max 1 tier különbséget kéne engedélyezni, a prémiumoknál pedig egyet sem. :K

Aktív témák