Hirdetés
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Nagyon sokat szakaszozok úgy hogy, a társamnak nincs hangja. Néha észre sem veszem hiányát, néha viszont gyűlölöm, hogy nem tudok neki szólni, hogy "Maradj a fal mögött, azonnal ott lesz kint az ellen előtted"
Tegnap hanggal szétcsaptuk az ellent egy bukónak látszó csatában.
T1 Cunninghammal volt a klántársam. Én Ms-1-gyel. A csapatunk szokás szerint azonnal kifingott ahogy nyomtak egy "Malinovka field rush" manővert. Eleinte az ellen egyenként támadott (eddig semmi nagy tett), de a végén egyszerre jöttek minden irányból vagy 6-7-en (ha jól emlékszem). Ketten voltunk összesen, mindketten annyi HP-val hogy egy koccanás megölt volna minket. Társam 6 én 4 killel zártam a kört és nyertünk.Semmi esélyünk nem volt de ugyanaz a domborzat, ami nekünk is útban volt, az ellen két szárnyát is gátolta abban hogy segítsék egymást, így szépen elbántunk az egyik, majd a másik támadó hullámmal a bázisunkon.
Nekem ezzel lett meg MS-1-re az Ace tanker és egy Bia. Ha érdekel valakit, rakok fel visszajátszást.
Most megcsinálom az Ace tanker az AT-1-gyel és veszem vissza a T1 Cunninghamet. Jelenleg az a legjobb tier 1 és mégis sokan azzal nem tudnak rendesen játszani.
Mentem sokat FT-17-tel is tegnap. Még mindig olyan jó, hogy nem akarom eladni.
Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Dell Latitude E5440, i5 4310U, 4GB RAM , 60 GB SSD
- Elado egy PCChips/Hsin Tech M726MRT
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest