Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Tegnap nagyon durván nyerő ágra rakott MM haver.

Állandóan nyertem, még akkor is amikor elbalf@szkodtam az elején és lettem az első kilőtt tank kevés sebzéssel. Aztán este haverom hívott szakaszba, na onnantól visszájára fordult minden. BL-9-cel pattogtam AMX 13 75-ről, francia artykról... Minden 2-3. lövésem 0 sebzéses volt. Aztán mikor az új peccs óta az első kifagyás is utolért (pont mikor E-50-el az ellen 3 artyjára vetettem magam), akkor azt mondtam mára hagyjuk...

----------------------------------------------------------------------------------El akartam indítani xvm-mel a játékot, megnézni milyen játékosokkal rak össze, hogy állandóan nyerek, de nem működött. Nálatok megy?
----------------------------------------------------------------------------------
(#17183) forras2 : ha hosszú távra tervezel a Párduccal és a hosszú 7.5-ös csővel akarsz sznájperkdeni, akkor én ezeket választanám:PK.: Hatodik érzék, majd Elit alakulat, majd Felderítő
Lövész: Javítás, Elit alakulat, Pillanatkép
Vezető: Javítás, Elit alakulat, Megelőző karbantartás (ha jól emlékszem szeretett égni)
Rádiós: Javítás, Elit alakulat, Helyzetfelismerés
Töltő: Javítás, Elit alakulat, Biztonságos elhelyezés (a lőszerrekesz nálam állandóan ellőtték)
Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő