- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
wanted5
üzenetére
A régi vinyóm bemondta az unalmast így mindenképp kellett vennem újat. Amit most használok az csak átmeneti.
Egyébként meg nem értem ezt a többi dolog nem bírja témát. Vegyük példának a call of duty modern warfare 3-at. Teljesen tökéletesen elfut ugyanezen a felbontáson, minden közepes illetve néhány dolog magason, árnyék teljesen kikapcsolva. Amikor épp belemegyek egy nagy füstfelhőbe kicsit beakad, de amúgy semmi akadás. Szvsz az egy komolyabb játék mint ez, szóval nem értem, de lényegtelen is, mert megvagyok én a magam fpsével. A betöltési idő meg remélem holnap megváltozik.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EAFC 26
- Pitterix: Gyógytorna
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként meg nem értem ezt a többi dolog nem bírja témát. Vegyük példának a call of duty modern warfare 3-at. Teljesen tökéletesen elfut ugyanezen a felbontáson, minden közepes illetve néhány dolog magason, árnyék teljesen kikapcsolva. Amikor épp belemegyek egy nagy füstfelhőbe kicsit beakad, de amúgy semmi akadás. Szvsz az egy komolyabb játék mint ez, szóval nem értem, de lényegtelen is, mert megvagyok én a magam fpsével. A betöltési idő meg remélem holnap megváltozik.