Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Scheffer #14849 üzenetére
Számomra csak azért nem érthető, mert most konkrétan azt magyarázod, hogy te annyira béna vagy, hogy egyedül miattad veszít a csapat. Én csak nem gondoltam, hogy tényleg ennyire ócsárolod magad. De arra azért kíváncsi lennék, hogy mit teszel olyankor amikor másik 14 ember csapatjátékát tönkretéve vereségbe hajszolod őket.
De én meg arról a felállásról beszélek amikor hiába próbálkozom, mert ha egyedül maradok 10 másikkal szemben akkor az esély a csata megfordítására roppant csekély. Ha kilőnek akkor általában bármilyen körülmények között az utolsó 2-3 túlélő között vagyok, pedig rush stílusban nyomulok, nem hátul gubbasztok.
Azt meg sehol sem állítottam, hogy a saját képességek ne segítenének hozzá a győzelemhez. Játszom már 1,5 éve, de eddig csak funoltam, az utóbbi 2-3 hónapban viszont igyekszem nagyon ésszel menni ás amikor egy csatában kilövök 3-4 vagy 5-6 velem egy szintű ellenfelet akkor tényleg érzem, hogy nagyban hozzátettem a győzelemhez (vagy éppen vereség esetén tudom, hogy nem rajtam múlt).
Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest