- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #14811 üzenetére
Szóval össze lehet hasonlítani a CS boltos vásárlás megfigyelőt (ami annyit tesz h húz egy strigulát minden alkalommal mikor megvesznek egy fegyvert, és összeadja ezt globálisan minden playerre)
Azzal, hogy a WG állítólagos szopóág generátorának figyelni kell mondjuk csúcsidőben 90k játékost, milyen tankkal megy, azzal mit alakít, melyik pályára kerül, melyik oldalra, milyen csapattársakkal, azoknak milyen tankjaival, milyen fejlettségi szintűek (stock-elit). Az adott játékos épp aktuális tankjával mennyire tud játszani? Jól fekszik-e neki vagy csak kényszerből grindel a következőre. Keverjünk még bele némi kis platoon alkotást, a rendszer számára tök random emberek, gyakran eltérő tapasztalattal, és nem egyszer hülye tank párosítással (tier1-2-3 & 7-8-9)
Számold hozzá, h különböző időkben indítanak csatát, különböző idopontokban halnak meg, lépnek új csatába, vagy egyenesen ki a játékból, avagy tartanak szünetet...
Hangulattól függően éppen milyen a játékstílusuk, agresszív avagy megfontoltabb, nyugodt vagy tiszta ideg.
Ezeket bizony a WG mind számontartja, elemezi és eredményeknek megfelelően dönt, hogy már te pedig legalább 15 csatányit szopsz folyamatosan, mert Victor a bőrfoteljében whiskyvel a kezében pont ezt a sorsot álmodta meg neked (a fennmaradó 89.999 emberről is mind személyesen hoz döntést) és ügyesen összeválogatja őket, hogy még véletlenül se legyenek képesek megfordítani a helyzetet.
Ennyire paranoiások lennétek?Összeszámoltad már ez mennyi változó? Közel sem strigulahúzogató-vásárlásfigyelő.
Trollkodjak kicsit? Mondtam már h 61%-ra nőtt a win rátám? Mi a csudáért nem szopat engem a játék? (azon felül, h nekem is ugyanolyan low effes játékosokkal kell játszanom)
Az elmúlt ~11k csatám alatt egy olyan alkalomra emlékszem mikor tizen körön keresztül mindig buktam, azóta sem történt ilyesmi... Miért? Mondjátok el nekem, szeretném megérteni. (sose vettem premet, másfél év alatt 3 darab prem tankot vettem forintért, nem is a legnagyobbakat, nem lövök gold ammot, nem nyalom a WG s*ggét a fórumokon... miért szerethetnek ennyire?)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hegesztés topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest