- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Cooper911 #14619 üzenetére
Ha sok vett részt belőlük, vagy mindet lehetne látni a harcmezőn standard változatban az miért lenne jó? Szerintem sokkal érdekesebb új, "exotikus" típusokat látni a csatatéren (még ha ezzel át is esnek a ló túloldalára, mert rengeteg lesz belőlük) mint Löwe-k helyett stock KT-kat, Stock IS3-akat (aka IS6)...
Ott van a JT és prem JT esete, mindenki csak húzta a száját mikor megjelent, hogy teljesen ugyanaz a tank, csak más ágyú, a WG megint csak könnyű pénzt akar csinálni, mert 5 perces meló volt átalakítani a modelt aztán rányomni a 10k goldos címkét.Az "eredmény felmutatós" dolog ugyan jó lenne, de mi pénz volna ebből a WG-nek? Ezért nem is erőltetnek ilyesmit... (másrészt ezekhez az eredményekhez kell valami skill, na most én azt figyeltem meg, hogy általában akik jól tolják a játékot, a többségük nem szívesen ül át/vesz meg valami elcseszett UP premium tankot, bármennyire is kitüntetés lenne... CBT E4 Sherman esete; ugyan hány embernek van még meg?)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő