- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Múltkor valaki tamáskodott amikor megjegyeztem, hogy a JgPzE100 sebzésében se lehet bízni. Tegnap pl, végig 870 és 1050 közt lövöldöztem vele, az utolsó két meccsemen aztán volt 2 maxos lövésem... Az egyik csatában, 6-ból 5 lövésem 0-át sebzett, egy IS-4-re és 2 t9 medre...
Szóval nem lehet arra alapozni, hogy majd jó kis 1100-1300 lövöldözök vele, mert pl. olyan 850(?) és 1313 közt lehet sebezni vele, ami azért elég nagy intervallum.
Úgy vettem észre, hogy itt is gyengébb a gazda tankhoz képest az ufp és az lfp, mint a JT/KT esetén. T8 nehezek simán átlövik az lfp-t, de még a front páncél élén is volt átütés, sőt tegnap az ufp-t is átlőtte egy AMX50 100...
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- iPad topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest