- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
AurorA85 #16467 üzenetére
bár nem néztem meg a visszajátszásod, de engem is bosszant a WOT játékosok között létező lefikázás
úgy értem, pl ha az indián pancseremmel kilövöm a szupi ISU-ját vagy IS8-asát egyből megy a fikázás hogy "gold noob", "lucker" és hasonlók, aheyett hogy meghúzná magát
na mindegy ilyen sportszerűtlen szemlélet uralkodik
-
virkir
veterán
válasz
AurorA85 #16447 üzenetére
Írtam mobilról egy hosszabb kommentet csak az a hüjje opera elfelejtette félúton így csak annyit...
Gyakorlatilag ugyan annyi kört mentünk 50 100-al
win/damage/kill-battle
neked: 45,35%/1061/0,97
nekem: 67,92%/1769/1,47
Döntsd el melyikünk használja jobban az adott tankot.[ Módosította: radi8tor ]
-
bullseye
addikt
válasz
With all the love in the world.
Megnéztem a hírhedt visszajátszást. Nekem sem tetszett. Lehet, hogy okosan játszottál, hogy a csata nagyját sniperként töltötted és tojtál a csapatra, de én azt nem szeretem. A végén egész jól mentél, nem tudom mennyire skill volt és mennyire szerencse, de jó döntés volt körbemenni, az biztos.Viszont aki itt újoncként nem normálisan, érvekkel próbálja megvédi magát, ha beszólnak (pláne ha joggal), hanem visszatámad, személyeskedik, az nem sok jóra számíthat.
A "nem a wsad-t használom,hanem a nyilakat" meg indulhat a visszaszólás fail versenyen
-
emre
veterán
válasz
Egyébként ha kicsit is érdekelne a dolog a lenyíló első hsz-ben megtalálhatóak az ingame nick-et.
Szóval (többek között) pont Virkir az akinek a szavára érdemes lenne figyelned, ha nem bot szinten akarsz játszani. Ugyanis már a béta óta tolja ezt a szart, és van némi fogalma a dologról.
De úgy látom hogy te is valami kibaszott pro játékosnak hiszed magad hogy egyszer az életben ilyen csata is összejött. Mindenesetre 19k csata után a 800-as átlagsebzésed egészen röhejes (avg T6). Ráadásul nincs csatánként egy kill átlagod szóval szerintem Te nem okoskodj.....Na visszanyalt a fagyi....MÁS:
Jelentem, nyugállományba helyeztem magam.
A napokban mentem 1-2 kört és komolyan nem tudtam hogy miért is játszok ezzel lassan 3 éve.
Szóval lehet megvárom az iskola kezdést, vagy a karácsonyt, mert pillanatnyilag számomra élvezhetetlen.[ Módosította: radi8tor ]
-
Pete55555
addikt
válasz
Szokd meg, ezért nem is járok már ide, csak nagyon ritkán, írni meg főleg...
Ha egy törzstag belinkel egy korrekt csatát, a többiek már ajnározzák is egyből, de ha te (vagy valaki kevésbé oszlopos tag) mutat egy hasonló, vagy akár jobb csatát, vagy nem szólnak semmit, vagy még le is osztanak, hogy csak azért lett jó kör, mert az ellenfél béna volt - azaz te is béna vagy, csak az ellenfél mégbénább.
Erről ennyit. Tisztelet a kivételnek. -
virkir
veterán
válasz
AurorA85 #16332 üzenetére
Megnéztem.
Áruld el neked ebben mi volt az izgalmas?
Mert a wasd-ot nagyon nem koptattad, az egylövéses stock isu elől inkább menekültél aki volt annyira babuin, hogy 152-es AP-val lőtt háromszor láncot a BP júzer meg egy balfék volt mert simán kicsontozhatott volna amíg töltesz?
Tanulni nem lehet belőle, izgalom is meg annyi volt közben, hogy majdnem levertem egy poharat a billentyűzet mellöl mert szóltak hozzám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged