- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #205867 üzenetére
Ohh...ezt nem tudtam, köszönöm. És ha nem akarok előfizetést, akkor ott fog virítani végig a garázsban? Legalább kreditre válthatnám, hogy legyen egy kis haszna.
Tudja vki, hogy EBBEN a videóban látható E100 skin honnan van Scheff-nek? Mikor, mivel lehetett megszerezni? Nagyon ütősen néz ki szerintem.megtaláltam -
kchryss
veterán
válasz
ollie #205635 üzenetére
Jó mondjuk neki elég sajátos ízlése van. Amikor pár hónapja a 113-at húzta akkor azt mondta az a legjobb 10-es heavy pedig hát tudjuk hol helyezkedik el a hierarchiában. A super conq-ot jobb tanknak tartja mint a chieftain-t.
Viszont érdemes megnézni a videót mert az elején amikor arról beszél hogy hogyan kell használni az E5 páncélját és erre mutat példákat az ritka jó kontent. Gyönyörű ahogy forgatja a tankot. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #205575 üzenetére
11:06-tól: [link]
(#205573) peterson79
Nyilván úgy lenne logikus, de túl nagy erőforrás lenne ha teljesen úgy képeznék le őket ahogy a vizuális modelljük van, vagyis levelenként. Csak úgy nagyjából rájuk húznak egy alakzatot.
A törzs is van ahol külön van ahol nem törődnek vele. Sőt szerintem itt a videóban ez sem a valósat mutatja hanem csak úgy szemléltetésként berajzolták, valójában még ennél is elnagyoltabbak.
(#205577) jano_77
B1-től szerintem nem látni ide mert van egy csomó ház köztük. -
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #205521 üzenetére
aha nyilván. azt állítottad nem a bokorban hanem mögötte áll, mikor megmutattam hogy tévedsz gyorsan jöttél avval hogy benne állt és 10mp múlva leesik az álca aztán megmondtam hogy mozog a tankkal mert eljön onnan és erre már nincs magyarázatod akkor már inkább hagyjuk. kiszámoltam a képlettel amit folyton hajtogattok az alapján is bukik a mutatványotok. hogy ehet ez? és az hogy lehet hogy videoban is lehet látni ha villan valaki és meg sem mozdul onnan akkor addig van spoton amíg el nem megy onnan. tehát ha egyszer észreveszem mert LÁTOM akkor milyen oknál fogva tűnik el ugyan olyan távolságból ugyan azzal az álcával? de megpróbálom érthetőbben leírni neked. ha 100m-ről észreveszek egy tankot ami ott áll és nem mozdul és én sem mozdulok vagyis folyamatosan 100m van köztünk nem változik semmi miért is tűnne el?
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #205519 üzenetére
nem felháborodni kell. ti beszéltetek nekem hogy mit nem értek rajta hát ezt. ott a képlet amire mindig hivatkoztok kiszámoltam a számok meg nem hazudnak. most meg már nem számit az sem amit ti mondtatok most már nem is ugy müködik ahogy eddig . xD ne viccelj már. akkor itt valaki kurvára hazudik. ha rálátsz a tankra spotolod és spoton is tartod a csávó ott van 129m re tőlem kiszámolva 230m ről látnom kell de ő köddé válik aztán fogja magát és elgurul onnan láthatatlanul. ha nincs magyarázatod mert már te sem tudod megmondani ez mi a fasz volt gyorsan inkább hagyjuk az egészet .
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #205517 üzenetére
és mivan akkor ha bokorban állt. én is szoktam és ha rálátnak a tankomra nem esik le a spot ha csak nem megyek távolabb. ha elég közel vagyok hozzá hogy lássam akkor miért is esik le a spot? arról nem is beszélve hogy el megy onnan szóval mozgásban van amitől elég drasztikusan leesik az álcája és akkor sem villant fel -
hulp01
senior tag
válasz
ollie #205444 üzenetére
Na jó, de ha az első pár hét után nerfelték, akkor én már azzal játszottam le azt a rengeteg csatát. Mondjuk nem vettem, hanem valami eventből van meg és most már akkora szükség sincs rá, szóval annyira nem zavar. Sokkal könnyebb creditet szerezni mostanában. Frontline-ban td-ként egész használható, sok lóvét hozott.
Amúgy ez a nem nerfelünk prémium tankot a wg-nél azért vicces, mert nem arról híresek, hogy olyan jól sikerül nekik elsőre belőni a balance-ot. Lásd type 59 hordák anno. És szerintem a Progetto sem a legjobban balance-olt tank. -
hulp01
senior tag
válasz
ollie #205421 üzenetére
Ez a T34-re is igaz? Mert az 5-6 év kihagyás után elővéve az első gondolatom az volt, hogy ez ennyire szar nem lehetett. Anno mentem vele 2500 csatát (akkor még nem szórták így a prém napokat) és ennél sokkal jobbra emlékszem. Akkor sem volt gyors, de most olyan, mint egy vemhes bálna. És szerintem a célzásidőt és a pontosságát is nerfelték. De azt is elhiszem, hogy csak az emlékek szépültek meg, és soha nem kapott semmilyen nerfet.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #205327 üzenetére
De a buta klikker ezt nem tudja. Vagy annyira buta klikker volt, hogy még xvm fókuszt is használt. Bár asszem dobi rejtve játszik.
Talán az lehetett, hogy annyira azt a részt nézte, hogy semmi másra nem figyelt, lesz@rta a többi történést. A T30-at nem is vette észre, a léghajó pedig eléggé kitakarja az Emilt, nem is véletlenül rakták oda. Dobira viszont nagyon szépen rá lehetett látni és lőni. -
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #205303 üzenetére
A lightok rohangasztak, a kukaskocsi szakasz az teljesen hasznalhatatatlan volt az egyik jatekos kivetelevel. Az STRV lerammolta az ellenfel T110E3-asat mert nem tudta beutni, az Obj 430U-t azt en taraztam ki ketszer, afk volt a nyilt mezon. Vegul is az EBR-unk lehozta.
(#205304) peterson79 Chimera Alliance 15. Bent maradt 3 parancsom mert egyszer mergemben kivaltottam ahelyett hogy megcsinaltam volna, az a 3 parancs hianyzott hogy kivaltsam a 279e-t. Mivel utolag vilagositottak fel, hogy az egyik nemzet kuldetesit teljesen ki lehet hagyni, eleg 3 parancsot elloni a 15. kuldetesre. Ha nem herdalom el feleslegesen a parancsokat mar hetekkel ezelott meg lett volna a tank.
Ugye csak ugy tudod visszaszerezni a parancsokat, hogy megcsinalod masodlagossal a kuldetest, ezert kellett 6500 sebzes + 5 kill + nyerni.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #205183 üzenetére
Klános csaták élvezhetetlenek és senki sem játszaná ha nem lennének jutalmak érte? Azért ez elég meredek kijelentés volt így általánosítva. Ne magadból indulj ki. Neked nem jön be ez teljesen rendben van, de én ismerek egy csomó játékost aki már csak klános csatákban játszik, mert ott még lehet élvezni a játékot. Az erődözésért szinte semmi jutalmat nem kapsz mégis sokan játsszák.
Massmurderer
Te egyébként miért nem vállalod fel a játékos neved itt a fórumon? Olyan szépen tudod szidni és becsmérelni a csapattársaidat, leírni kinek mit kellett volna csinálnia és hárítani rájuk a felelősséget, hogy az ember kíváncsi lenne te mennyit szoktál hozzátenni a csatákhoz. Elég gyakori, hogy pont azok irkálnak ilyeneket akik maguk is inkább hátrányára vannak a csapatuknak mint előnyére csak olyan olyan kicsi a tudásuk hogy ezt észre sem veszik. Könnyebb másokat okolni a vereségért mint magunkban keresni a hibát. -
Barret001
addikt
válasz
ollie #205177 üzenetére
", és aki nem tud csapatban játszani, az ne játsszon vele" Ez így is lenne akkor,ha a profik nem aláznák meg magukat avval, hogy random meccseken keverednek a lenézett "bot" játékosokkal! aki így megalázkodik,az gondolkozzon el rajta,miért a botokat válassza csapattársnak,miért nem inkább klános csatákban brillíroz a profi csapatok ellen,profi csapattársakkal.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #205085 üzenetére
Az 53TP az szerintem direkt akarta kitolni a bokorbol. A kovetkezo csataban a Revo az 100%, hogy bot volt, a Progett 46 meg egy f@szparaszt. Tipikusan az a fajta jatekos aki leghatul lapul a bokorban es nem segit egeszen addig amig az ellenfel le nincs sebezve egy lovesnyi HP-ra, akkor megindul elore begyujteni a frag-et es az sem erdekli ha kozben kitol maga elott 1-2 csapattarsat a fedezekbol. Szegeny Skill nagyon balszerencses volt, hogy ilyen suritett adagban kapott ezekbol az idiotakbol.
Remelhetoleg az ilyen jatekosoknak sikerul begyujteniuk eleg reportot es bannolodnak idorol idore, semmi szukseg rajuk a jatekban.
-
Dobi 562
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #204970 üzenetére
Nem értem miért van a balanszoló részleg a wg-nél ha egy tank két nyomorult verzióját nem képesek egymáshoz igazítani.
WZ-111-5A vs QLA nagyobb alfa nagy előny. Minden logika szerint ha nagyobb egy tank alfája akkor kisebbnek kéne lennie a dpm-jének és rosszabbnak az ágyú pontosságának hogy a két tank egyensúlyban legyen és mindkettővel legyen értelme játszani. A WZ-111-5A egy baromi jó tank, az egyik legjobb gyors heavy a játékban. Már ott is az volt a probléma hogy a 113 is egy jó tank lenne, de az 5A-nak ugyanannyi a dpm-je nagyobb alfával és ugyanolyan ágyú kezelhetőséggel, most még nagyobb alfa jönne ugyanolyan dmp-mel és jobb ágyúkezelhetőséggel. Ez mi a tököm akar lenni most komolyan? Viszonyításként a szintén 560 alfás Pz.Kpfw VII-nek 2200 az alap dmm-je míg ennek szörnynek 2700 ...
Persze nyilván nem a fejlesztési fába fog jönni még egy WZ variáns hanem majd valamilyen kampány jutalom tank lesz, op tankot az eleve jobb játékosoknak hogy még nagyobb legyen a különbség a csatákban. Aztán miután rájönnek hogy túl lett tolva és sokan sírnak miatta akkor majd nem nerfelik mert kampány tankot nem illik nerfelni ...
Egyébként baromi jól néz ki. Örülnék neki, csak reszeljenek még kicsit rajta, hogy ne legyen op. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #204928 üzenetére
Grat!
Nekem is most lett volna esedékes az első 8-as 3gm. Twitch prime bér tankokat terveztem 3 markolni. A t54mod1 meglett volna, de kicsúsztam az időből és lejárt a bér. Ez aztán elvette a kedvem és a löwe-t sem folytattam pedig talán az lehetett volna meg a legkönnyebben. A skorpió meg kifogott rajtam, gyenge td játékos vagyok. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #204906 üzenetére
sokat mentem a napokban tier7-es light-okkal - T71 DA és AMX 13 57F - és szerintem szörnyű ami ott van jelenleg! Totálisan agyatlan csapatok, agyhalott playerek, akik szó szerint azt sem tudják hol vannak a bolygó melyik részén! Véleményem szerint az egyetlen normálisan játszható tier jelenleg a 9, ahol élvezni is lehet a játékot és befolyásolni is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #204759 üzenetére
Nehezen jatszhato a jelenlegi metaban. Tamogato tanknak szantak de ez a szerepkor meghalt mert az atlag jatekos nagy resze kempel, nincs kit tamogatni.
Dombos helyeken kell vele harcolni ha csak lehet, ott a heavyket is ki lehet cselezni. Te gyorsabban celzol, toltesz, jobb a gundeped, ha jo a szog akkor a torony is tudd pattintani de arra inkabb nem kell szamitani.
Nem tudom Dakillzor adasait vissza lehet-e nezni Twitch-en, hetvegen jatszott Type 61-el sokat az RU szerveren, o nagyon jol hasznalja a tankot.
-
KISDUCK
addikt
válasz
ollie #204759 üzenetére
Állítólag hátulról kéne vele támogató játékot folytatni, de tényleg borzalmasan sz@r az álcája, nem csak a százalék kicsi, de a tank is túl magas ami miatt kilátszik sok bokor mögül, sokszor kaptam olyan helyen spotot, ahol már biztonságosnak véltem pozíciómat. Az ágyú emelkedés szerintem túl kicsi, domborzatról domborzatra már nem igazán lehet vele átlőni. Meg hát ahogy írtad papír, az artyk úgy szétcsapják hogy még a következő meccset is fél hp-val kezdi. Amint meglett az xp az stb-1re eladtam, de az stb vásárlásával kivárok egy akciót.
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #204731 üzenetére
Én úgy értettem, hogy ha úgyis baja volt, akkor mindegy mit csinál. Természetesen megnő a kockázat, ha intenzív, hosszú, terhelő dolgot művel, de az akár futás is lehet.
Az a baj, hogy az emberek hülyék, hiába mondják sokaknak, hogy ne csinálj valamit, mert belehalhatsz, csak legyintenek... -
KISDUCK
addikt
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #204721 üzenetére
Igazából nem lehet összekötni a kettőt, mert, ha nem ezt csinálja, hanem mondjuk horgászik, de a ketyegő felmondja a szolgálatot, akkor senkit sem érdekel, így meg van hír értéke.
Szerény véleményem szerint mindenki tudja mit bír a szervezete, senkit sem kényszerítenek pisztollyal, hogy stream-elj 24 vagy 48 órát.
Nekem 1 óra a napi limit, mert egyszerűen játszhatatlan számomra azután, hiába erölködök, úgy meg pláne nem fog menni, csak az ideg nő -
kchryss
veterán
válasz
ollie #204505 üzenetére
Meg 277 meg wz5a, meg is7, meg progetto meg 140.
A chieftain nem csak tornyozós heavy, hanem nagyon gyors is, 410m-es alap látótávval. Azzal hogy ennyi mindenben jó elveszi a szerepet a klasszikus lassú tornyozós heavyk, a gyors heavy-k és a hagyományos flankelős med-ek elől is. És épp ez a gond vele. A super conq nagyon erős, de csak egy szerepkörben, lassú tornyozós heavy, a többi szerepkörre nem alkalmas. A 430u-val is az a baj egyébként hogy med-nek és a heavy-nek is túl jó, kicsit csökkenteni kéne a mozgékonyságát és akkor a többi med-nek nem venné el a szerepkörét.
Szerintem változatosabb lesz a meta mint az előző szezonban. Én egyébként az ebr-eket is tiltanám. -
notika77
senior tag
válasz
ollie #204422 üzenetére
Ez az arty besorolás érdekes. Ha jól tudom rohamlöveg volt, ráadásul rakétákat lőtt ki. Hogy mitől lett arty a besorolása a WoT-ban, remélem nem fog kiderülni este
.
Direkt hergelik a játékosokat. A Berlin módba is betettek egy csomó arty-t, amik ráadásul pontosan lőtték ugyanazt a célpontot és még egy emeletnyi takarás aljába is be tudtak pottyantani, akár a ház másik oldaláról.
-
BloodRay
veterán
válasz
ollie #204402 üzenetére
Talán tegnap volt az a csatám mikor E50M-el(tökéletes erre, épp csak akkora mint egy ház...) kellett spotolnom full tier 10 csatában Studzianki-n.
Artynak és az ellenséges, billentyűzetet is használó medeknek hála 89HP-n voltam a csata felénél kb...
Persze ekkor is a 4 full hp-s td és egy med a red line-nál azt várta hogy mikor megyek már spotolni tovább, még előrébb... -
hmb
aktív tag
válasz
ollie #204402 üzenetére
epp tegnap irt ram 30 ezer csatas piroska magyar mert sebeztem 89hp. tier10 csata tier 8-ban spotoltam karelia tamado mod.az osszes nagyeszu fent szembol a hegyen de ugy higy a map ket szarnyara nem tudtak rendesen ralatni.ellenfel letolta az egyik oldalt irtuk mennek fel hatulrol rajuk.mentem arra spottolni erre tobb nagyestu is ramirt mert nem megyek spottopni?5 td volt egy nem firdult meg hogy vedekezzen a felmeni ellesnseg ellen.en itt elmentem meghalni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #204381 üzenetére
Koszi!
(#204388) kchryss : Koszi neked is! En jobban szeretem a T10-et, szerintem a lovege is sokkal jobb. Ezert hasznaltam rajta optikat fokozott szellozes helyett. A 257-nek a pancelja jobb de csak gyenge jatekosok ellen akik nem tudjak hol kell loni, tapasztaltak ellen semmit sem er.
A T10-nek viszont van jo mozgekonysaga ami szerintem fontosabb a mai metaban mint a pancel.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #204220 üzenetére
Na ja EU szerveren nem venném semmi hasznát a parancsnokoknak, még skill4ltu-t sem toboroztam sehova, mert mindenhez van jó legénységem. Ruszki szerveren viszont nagyon jól jöttek volna a sok skilles parancsnokok.
Most van pár csaj akit tudnék toborozni a személyes küldetésekből, de nem tudom hogy lenne jó szétosztanom őket. Jön majd még elvileg idén a legénység átdolgozása is mint a felszereléseké, de még semmi konkrétum nincs. Jó lenne tudni milyen lesz az új rendszer, hogyan megy majd az átállás, mi lesz a régi legénységgel, milyen kompenzáció lesz. Lehet hogy csak parancsnokok lesznek az új rendszerben akkor meg lehet jobban járnék ha már most is csak parancsnoknak kérném ki a lányokat, de lehet hogy marad a mostani felállás csak a skilleket dogozzák át. -
Greentea
senior tag
válasz
ollie #204107 üzenetére
A jó játékos ment volna el spotolni és flankelni, aki figyeli a minimapot és a helyezkedéseket. Simán elmehetett volna ez is, de a csata eleje óta ugyanabban a bokorban kuksolt.. Ami 6:2-nél sima, de 6:7-nél már kevésbé.. Ha az egyik oldalt áttolják, én úgy tudom célszerű a másik oldalon megnyomni az ellent, pláne ha azon csak egy Jagdtiger 8,8 van, ami nem egy flankelhetetlen és felspotolhatatlan td..
Amúgy az hogy lehet, hogy ráakartam most keresni, és nem találja semelyik stat figyelő, de még a wot-nak a keresőjében sem dobja ki online?
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #204058 üzenetére
Az internetszolgáltató nem blokkolja a jogvédett tartalmakat ellenben a twitch kivágta ezeknél a részeknél a hangot ezzel hamis biztonság érzetet adva a streamereknek.
Itt van például egy teljesen átlagos marty_vole adás: [link]
Alul a barna csíkoknál látni ahol nincs hang, ez kb az adás negyedét jelenti. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #204053 üzenetére
Szomorú. Jó nagy szemétség. Én élőben nagyon ritkán néztem streamet, szinte mindig a kész adásokat néztem vissza amikor épp ráértem.
Wot-os streamereknél még csak Skill-t láttam törölni, jól be lehet fosva.Egyébként nem értem az egészet, mert a twitch-nek van egy algoritmusa ami az adás után végigmegy a streamen és minden copyright-os zenei résznél kivágja a hangot vagyis a visszanézhető adásokban már nincs copyright-os zene így nem értem miért kéne törölni.
Emiliának szoktak lenni olyan adásai ahol szinte az összes hang ki van vágva.(#204054) notika77
De az a poén, hogy Skill-nél is egy csomó helyen hiányozni szokott a hang. Tudom mert sokszor bosszankodtam miatta hogy látom milyen jó csatában van vagy mennyire örül valaminek, de nincs hang így nem tudom mit mond. Vagyis jogvédett anyag elméletileg nem volt a törölt adásokban.
Szerintem emiatt lesznek akik otthagyják a twitch-et. Youtube-ot egyébként pont ezért használták kevesebben mert ott szigorúbbak voltak a szabályok a zenékkel kapcsolatban. -
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #203866 üzenetére
A 430U-ra rafer, igen. Eleve nem lenne szabad egy tanknak igy jatekba kerulnie, elvileg azert van a szuperteszt meg a tesztszerver hogy balanszoljak a jarmuveket meg jatekba kerules elott.
A lenyeg az, hogy a jatekosok nagy reszenek a problemaja nem a 430U OP-saga, hanem a rengeteg kerekes amik szetcseszik az MM-et magas tierben foleg.
Masreszrol ket jol hasznalhato tech tree tankot fognak nerfelni mig az Obj 907, Chieftain, Obj 279e az valtozatlanul marad tier 11. Akik nincsenek klanban vagy nem eleg jok, hogy szerezzenek egy ilyen tankot azoknak nem lesz semmi a kezeben hogy felvegyek a "versenyt" a nyeremenytankokkal.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #203850 üzenetére
Így talán jobb lesz
Nemzetenként összegyűjtötte vki, hogy melyik tankra milyen felszerelést lehet/érdemes majd tenni a 2.0 után. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #203778 üzenetére
Ja ezt is írni akartam. Úgy kéne megcsinálniuk hogy az osztálynak megfelelő szerepkörrel ellentétes felszereléseket ne lehessen használni. Vagyis ha rajtam múlna light-ra nem lehetne dpm-et növelő dolgot tenni, heavy-re meg látótáv növelőt.
(#203779) eddieke666
Nem néztem utána, de kizártnak tartom, hogy megkapja. -
Macka
veterán
válasz
ollie #203620 üzenetére
Akkor felejtős....
Tanácstalan vagyok a Chimera spotolj 4000-t küldivel. Light-ból T49 van meg, de nekem az e tank erre alkalmatlan. Passzív spotra nem jó, aktív meg lehetetlen a kerekesek miatt, illetve elég hamar ki is lövik. Azon gondolkodom, hogy T95 -tel megindulok Malinovkàn át a mezőn, lesz, ami lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest