- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #89906 üzenetére
Ez "csak" a szülinapra vonatkoztatott küldetés, a leárazások, akciók, "ötszörözések" más kategória.
Egyáltalán nem rossz ez a Chi-Nu küldetés, ne feledjük, 3 prémnap is jár mellé!Egyébként meg ezt az infót sehol máshol nem láttam még, úgyhogy én azt sem veszem biztosra, hogy így lesz.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
jano_77 #89858 üzenetére
Valahogy elfogyott a türelmem. 3 nap alatt szerintem vagy 6x dezertáltam pedig nem szokásom.
Nem sima szopóág egyszerűen minden rosszul alakul. Kb. az az egy jó stronghold volt egész héten amikor 7k-t lőttem 4 lövésből.
Bármilyen tankkal megyek mindig rossz térképet kapok. Bármerre megyek ott vagy azonnal meghalok (Löwe vs Maus), vagy senki nincs ott. És ha véletlenül jó helyre kerülök akkor JPZE100-al 7 lövés 0 találat.
A monitor testi épségének megőrzése érdekében inkább pihenek egy kicsit. -
sequator
senior tag
válasz
jano_77 #89851 üzenetére
Hát ez az ami nem nagyon megy nekem, nem bírom a kempelést. Főleg, mivel van olyan "szerencsém", hogy sose arra jön az ellen.
A mozgékony flankelős med játékot jobban szeretem: mellé-mögé menni; kerülgetni, bosszantani a nagy lomha dögöket; elszaladni az artyért; átmenni a másik szárnyra, amikor ott kell a segítség; spotolni.
Ezekre nem sikerült jól használnom az STA-1et, remek 39% WRem van vele (mondjuk érzésre, túl sokat kerülök T10be vele, ott meg nem sokat tehetek).sautia
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #89847 üzenetére
Igen, tudom. Nekem az AMX 50 120 és a T-44 vár megvételre, bár most elég kevés kreditem van és ma sem ment jól a játék. Bő fél óra alatt 3*%-os win után szépen kikapcsoltam, pedig tegnap meglett végre a Stug és gondoltam keresek egy kis pénzt a T28-as küldetésekkel.
Jut eszembe T28-a küldetések aki már megcsinálta: jelenleg 1290 a WN8-am, mennyi esélyem van végigvinni minden ágat? Eddig 4 női legénységi tagot gyűjtöttem be amiket félretettem az 50 120 részére és a másik tank a JE-100 amibe raknám a többit de ugye ahhoz 6 fő személyzet kell és így meg kellene csinálnom az összes küldetést. A JT-t nincs szívem eladni ezért gondoltam rá, hogy női legénységet erre használom.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jano_77 #89830 üzenetére
A Type61-nek brutálisan jó a gundepressionje. Szerintem jobb tank a kisputtonynál. De nemrég volt, vagy tán most is van tesztszerver, ki lehetett volna próbálni.
A küldivel kapcsolatban, én meg bele sem merek gondolni, mi lesz később, amikor a nagyobb LT-15-ök jönnek...
Béna vagyok, nah.
HGyu
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #89825 üzenetére
A type61 egy elcseszett M46 patton, látótáv és álca nélkül, amiben papíron jobb mint a patton az a dpm, de a vacak löveg miatt ezt képtelenség kihasználni. Az off topikban eleget írtunk róla.
(#89830) jano_77
Baromi sok gépem van, de ebből az ágból csak az STB-t tartottam meg. Minden tierben van ami jobb ezeknél a japán vackoknál. Az stb is csak a camo a látótáv és a torony kialakítása miatt, amit ügyesen elrejtve egész szépen pattognak.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #89555 üzenetére
A stugIV 13-as tüzér feladatánál tartok,pontosan most nem tudom mik a feltételek de szakaszba kell menni az biztos.
Van egy angol 7-es Crusader 5.5 sp és egy orosz 10-es obj.261-em a feladatra.
Az orosz A-20 vagy nekem nem jön be vagy tényleg ennyire szar? Egyszerűen semmire nem való azon kívűl hogy gyors.Ha már harcolni kell akkor ott vége.Minden,és tényleg minden még az alsóbb tier is átüti minden oldalát.Képtelenség 1vs1-be játszani vele.Kivéve ha valami lomha dög körül kel furikázni.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
jano_77 #89273 üzenetére
Az enyém menni fog! De updateltem már a két nyelvi file miatt.
Ha a többi okozza, akkor amíg nem frissítik le kell szedni őket.
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #88743 üzenetére
Nálunk van egy un. haver státusz ts-en erre.
Más
Szerintem meg nem kell ekkora feneket keríteni ennek az egésznek. Például sh-t is vihet külsős az elején ha más nem vállalja.
Kell egy prohardver csatorna akit érdekel a dolog az menjen fel és használja. Esetleg be lehetne tenni az infót a topikszintű figyelmeztetés mellé a legfrissebb infókkal együtt. Mint pl. hogy mikor van sh, vagy egyéb csoportos megnyilvánulás. Aztán kell egy ts szerver. El fog telni pár hét és kiderül hogy kell-e az a 2500 gold is. -
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
jano_77 #88644 üzenetére
Velem főleg halál előtt szokott előfordulni, a magyarázat pedig a lag. Mire elér az egeremtől a lövés a szerverre, addigra ott már halott vagyok. De mivel az is idő, míg a szerverről ideér a halálom híre, ezért a kliensnek addig van ideje bejátszani a lövés hangját, sőt, esetenként a golyó is elindul.
Ilyenkor van az, hogy kilőnek, és a golyó félúton az ellenség felé eltűnik.
sz: Viccesebb, mikor packet lost van, és pont az a csomag vész el, amiben lőttél. Tudod, mikor kinézel-lősz-vissza és csak visszatérés után konstatálod, hogy nem sült el az ágyú...
-
Simulacrum
senior tag
válasz
jano_77 #88372 üzenetére
A legrosszabb pályák ki lesznek véve a játékból. Jelenleg ezeket a pályák vannak vizsgálat alatt: Hidden Village, Sacred Valley, South Coast és North-West.
Mik vannak? Ez a négy pálya szerintem is mehetne a süllyesztőbe, egyiket se szeretem. Még El Hallufot tudnám elfelejteni de nagyon.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #88099 üzenetére
Feldobtam kíváncsiságból a közepeset és meglepően jó. Most végeztem először első helyen.... 1800-at sebeztem. Ha Tier 8-ba rak,akkor mind1, hogy alap vagy közepes ágyú van fent. De ezzel legalább van alfája is a sebzéseknek. A camója elég vacak, ezért nem mind1 mennyit kell "kint" lenni.
Arra kell figyelni, ha t8-ba rak ne sok aranyat lőjek el feleslegesen, mert a 171 pen se ér semmit
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #88043 üzenetére
MILENKO_SGS (P-KEG) volt a nyomorult, hátha vki összefut vele, az jobb ha vigyáz vele és nem engedi a háta mögé. 2 lövése volt összesen, abból 1 belém (151 dmg) és így ért el 399 dmg-t.
7 Kolobanov medálja is van.......de hogyan az ilyennek?!?h1mp1: ne gondold! simán ment tovább és még lőtt is, de rövid időn belül kilőtték. nem kapott azonnali bant
hogy érted, hogy beszámolja-e? nem tudom, de az mit befolyásolna? nem én lőttem őt, hanem Ő engem!? azt hová kellene számolnia, nem értem?
-
PaJa1
őstag
válasz
jano_77 #88004 üzenetére
Nagyon vártam én is, hogy meglegyen az E4, de szerintem 20 kör után parkolópályára tettem, legénységet visszahordtam a Hellcatbe meg más taligákba, aztán ez volt az első amit el is adtam. Hiába a sok freexp amit ráköltöttem csak pazarlás volt. A WT E100 még megvan a garázsban, bár legénység abban sincs már, a fürge tankok tetszettek meg. Régen HT és TD vonalon nyomultam, de ez megváltozott. Következő 10es TDnek vagy E3 vagy FV183 lesz.
Kis délelőtti szakaszozgatás? Csinálnék küldetéseket, kell a zsé
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #88004 üzenetére
Szevasz Jano ! Nekem ki van húzva már hónapok óta az E4-E3 -WTE100 ,de nem veszem meg egyiket sem .Ezek közül pont a te E4-ed szerintem amire mindenki köpköd . Feltettem már én is a kérdést és mindenki E3-ra voksolt . Persze ha megvetted akkor tárgytalan a dolog. Beraknám háttérképnek az E4-et és felgyújtanám a monitort
Egy hozzászólás amúgy ehhez az alacsony WN8 sok csata dologhoz. Akinek sok csatája van 5K+ és mellé alacsony WN8 legyen ez 800 alatt és kijelenti hogy neki ez örömet okoz az saját magát csapja be . Leírom miért .A 10 éves gyerekem majd 3K csatával és 750 WN8-al abbahagyta a Wotot , mert nem élvezi hogy sokat pattan nem tud eredményes lenni . Na most ha egy gyerek ezen az értelmi szinten eljut idáig akkor egy felnőtt ember mivel magyarázza , hogy nyomogatja tovább a csata gombot ? Amennyiben az illető valóban élvezi , tehát leköti a játék úgy gondolom eljut odáig , hogy utánanéz hogyan lehetne jobb és ha ezt megtette akkor növekedni is fog az a WN8 . -
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #88004 üzenetére
Igaz én nem vettem meg az E4-et ,de látatlanban mondom ,hogy tier-jében rosszabb mint a T30.
A T30-at berakod hulldown-ba és akkor jobbára csak az arty szedi ki.
E4-et pedig berakja T10-be , és kis túlzással csak az nem lövi át aki nem akarja. AZ E3 sokkal jobb sztem, az beáll egy utcába és nincs más dolga mint osztani a sebzést,és hallgatni ahogy kong rajta a lepattanó.Szóval jobban jársz ha maradsz aT30-nál.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jano_77 #87983 üzenetére
Ne haragudj, de ha 45k csatával lenne ennyi WN8-a, akkor már nem élvezhetné? Vagy ha csak 600, esetleg 1000? Mi az összefüggés a WN és a játékos individuum élvezete közt?
Nekem fele annyi a WN8-am, mint Cserinek, Bingisznek, dieghonak, és mégis ugyanannyira élvezem a játékot. Vagy akár az is lehet, hogy jobban.
HGyu
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
jano_77 #87981 üzenetére
Hasonló véleményen vagyok kollégával. Bárki bárhogyan játszik, viselkedni tudni kellene. Lehet valaki tehetségtelen tomato, vagy űber lila unikum. Nincs jelentősége, ha tahón viselkedik. Sőt egy unikum játékosra még magasabb elvérások vonatkoznak részemről, főleg ha klántag az illető. A stílusával nem csak magát minősíti, hanem a csapatát is.
Szerintem szülőzni, noobozni, sértegetni a másikat senkinek nem kéne. Ez egy játék, szórakozás, és ha nem is az lenne. Akkor is tudni kéne kulturáltan viselkedni. Elvégre nem tudhatod, hogy a túloldalon ki van, illetve miért játszik úgy ahogy. Lehet teszem azt, az a valaki történetesen értelmi fogyatékos, vagy csak egy kisgyerek, bárki lehet a túlvégen. A játéktudása miatt sértegetni szerintem nem szabad senkit. A legutóbb kaptam egy emberkétől egy "get cancer" beszólást. Engem megtanítottak a szüleim viselkedni, ezért csak belelőttem dühömben egyet a roncsába és gurultam tovább. Inkább hagytam, azzal se érek el semmit ha visszaszólok. Attól csak a trollt etetem tovább. Én igyekszem ignorálni ezeket az embereket. Kap egy reportot és csókolom, nem foglalkozom tovább vele.
Szumma: Vagy kulturáltan adjon az ember hangot a véleményének, vagy sehogy. -
04ahgy
nagyúr
-
Stigma.HC
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #87621 üzenetére
Olyan sok kört még nem mentem a T57H-val , hogy igazi véleményt merjek róla írni . Masszív érzés nem olyan mint egy 50120 azon a szinten ( Tudom az T9 ez meg T10 ) viszont nem valami pattogós. A torony csak csak ,de a testet bárki belövi . Az ágyú jó a leggyorsabban tölt a tárasok között ,de sajnos hajlamos pattintani és nagyon távolra már nem érdemes vele lőni. Az egy ellenben jobb volt minden tekintetben.
Emu .: Nem vagy semmi . A T34-85-ön már sokat agyaltam , mert azt az ágat sosem kezdtem el pedig a többi orosz T10-ig ki van húzva és a T34 ről is már ódákat zengtek . Mivel az MT25 ág is ki van húzva így lehet a T50 ből kihúzom és megveszem. Ha van kedved és időd akkor szívesen veszek leckéket vagy viszem a jó kis Cromwelt .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #87619 üzenetére
Az T54E1-et eladtam sajna mikor megvettem a T57H-t. A Comet ágon pedig nem mentem tovább. Kihúztam annó a kilences kínai medet ,de mivel csak azt az ágat húztam így teljesen alap az pedig nagyon szenvedős meg sem vettem . A Typ59 3K sebzéshez nagy szerencse kell míg a BC-vel meg lehet csinálni pár kör alatt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #87614 üzenetére
+1 Nekem is megtartós lett a Cromwel . Nagyon lehet azzal a géppel darálni .Tegnap véletlenül bementünk vele T9-be és végül benne voltam a top 5 ben igaz ellőttem 10 aranyat ha már ilyen béna voltam.A medes küldiket a stughoz ezzel csináltam meg most viszont van az a küldi a T28-nál hogy sebezz 3K-t meddel . Azt hiszem ez nem a Cromwellel fogom megcsinálni ,de nem is a Typ59-el . Marad a jó kis BC
Tegnap nagyon kegyes volt hozzánk a rendszer . 12 csatát mentünk a Buldog-T71 párossal ebből egyet buktunk és jó 1900 WN8-on váltottunk át T8 arty-Amx12 párosra na itt már annyira nem adta .
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
jano_77 #87614 üzenetére
Szerintem tier6 egész szórakoztató med fronton. Pl a Jumbo, firely, t34-85 szintén nagyon jó tankok a maguk szintjén. Jó cucc volt a Cromwell, bár szigorúan magánvélemény, nem kiemelkedő. Jó kezekben veszélyes a mobilitása miatt. Kályhacső viszont nem való rá. Elveszik a menet közben tüzelés előnye. Ha elkezd keringeni körülöttem végem. Ha tudom tartani a távolságot akkor az esetek többségében nem tartok tőle. Brit vonalon jobban élveztem a két Centuriont.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jano_77 #86866 üzenetére
Ahogy rlazol is mondta, egy szuperteszter vitte be a gépet, a hivatalos megjelenés előtt rendszerint kiviszik randomba is próbára tenni a tankot, hogy visszajelzéseket kapjanak a jármű teljesítményéről "éles" körülmények között is és az itt szerzett tapasztalatok segítenek a végleges modell balanszában (papírforma szerint legalábbis).
-
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #85930 üzenetére
Nekem rosszabb lett, lehet másnak jobb. Azért fórum, hogy megbeszéljük.
Az átlag tankoknál nem érzem, de ennél a két prémnél nagyon. Valószínűleg, azért, mert mind a kettő OP volt a saját kategóriájában, ezért is szerettem őket.
(#85937) jagada: akkor nem STI és IS4 se, nem bánom...
-
szbalogh
addikt
válasz
jano_77 #85722 üzenetére
Én is csak 2 patch óta használom az Aslain csomagot. Az előzőnél elcsesztem, mert uninstalláltam frissítés előtt és újra kellett pipálgatni. Na ez se volt persze vészes, sokkal előbb meg volt, mint egyenként rakni.
De tagnap csak frissítettem a patch-et, az Aslaint és visszamásoltam a saját normalalliedalive.xc-met5 perc volt az egész, ebből 4 volt a Wot update.
himp1: vagy az Aslains-ban nem a wn8-at, ahnem a wn-t pipálod ki. Na aki ott kék, az valóban kék
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #85722 üzenetére
tényleg a legjobb szándékkal javasoljuk neked minden egyes patchnél, h tedd fel az aslaint, szinte minden megvan benne, és utána a maradékot. Ha előtte kimented a meglévő állapot, nem kockáztatsz semmit. Ha bejön, rengeteg időt és bosszankodést spórolsz meg magadnak.
Auto felpakolás:
vannak azok a felszerlések (álcaháló, csigaszem), amik drágák, a leszerelésük nem kerül aranyba, és szeretnéd jó sok tankon használni őket.
Pl a csigaszem nekem mindenre kell (kivéve arty). Viszont ha ez akkor is 3 millió, ha csak az aktuálisan húzott 6 tankról beszélünk. Olcsóbb venni kettőt, minden csata előtt leszedni és feltenni. Kettő kell, mert ugye egy benn ragadhat csatában. Mire a második befejeződik, az első kijön úgyis. Viszont macerás meg el is felejti az ember leszedni, feltenni. Szóval az autofelpakolás azt jelenti, h
-felteszed a modot
-wot elindít
-és felteszed az első tankra a kérdéses felszerelést
-elkattintasz másik tankra, ő leszedi az elsőről, de megjegyzi, mi volt rajta
-ráteszed a másikra is ami kell
-katt a harmadikra, erre a másodikról is leszedi, azt is tudja már
-és így tovább.
végezetül szépen megjegyzi az összes tankra a prefenciád és csata után automatikusan leszedi és a csata indításakor teszi fel.
pénz/idő spórolás -
Jolet
őstag
válasz
jano_77 #85722 üzenetére
az a 3 ingyenesen levehető cucc kerül fel automatikusan
persze előtte kézzel beteszed az adott tankba az adott felszerelést és onnantól kezdve beteszi magától
gyakorlatilag nem kell minden tankra megvenni elég ha csak kettő van a depóban és automatikusan átrakja az egyikről a másikra
de nagyon fontos, hogy minden tankra kézzel kell felrakni először -
LK
addikt
válasz
jano_77 #85722 üzenetére
Igen arra való. Amint rányomsz a csata gombra,berakja őket. Leírás is szokott lenni hozzá.
A depóba kell kirakni az összes leszedhető felszerelést,és egyenként felrakod az összes tankra amit szeretnél,másik tankra váltásnál a progi mindig visszarakja őket a depóba. Ezt egyszer kell megcsinálni. Onnantól automatikus.Jolet : nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest