Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    (#88371) h1mpi: csak rohadt nagy mázlid van, gyorsan hagyd abba a játékot, mert nem lesz ez mindig így! ;]

    ¤ Jelenleg az a cél, hogy a mod készítő közösséget kibővítsék, együtt dolgozzanak velük és Közvetlenül Minszk-ből támogassák is őket.
    ¤ A modok először a 0.7.1.1-ben jelentek meg.
    ¤ A játékosok több, mint a fele használ modokat.
    ¤ A ,,Battle Assistant" arty mod (sniper szerű nézet az artyval) nem tiltott, de nem is ajánlott a WG részéről és nem tartalmazza egy közismertebb modpack sem. Mindazonáltal a mod készítője egy igen tehetséges személy.
    ¤ Nincs konkrét meghatározás, hogy melyik mod csalás és melyik nem. A WG mindegyiket egyesével megvizsgálja majd és eldönti.
    ¤ Egy mod menedzser - ami segítségével könnyen kiválaszthatja a játékos, hogy mely modokat futtassa - a WG szerint egy nagyon jó ötlet és fontolóra is veszik, hogy bevezetik,.
    ¤ A fejlesztők egy WG Stream modon dolgoznak, amivel a játékosok a csaták közt nézhetik a stream-et.
    ¤ A modok hatással vannak az FPS-re is, kiváltképpen a nagyobb modpack-ek, közismertek az olyan esetek amikor akár 10 - 20 FPS esés is tapasztalható.
    ¤ Az automata üzenet mod - amikor automatikusan üzenetet küld a chatre, ha például a játékost felszpotolták - ki lesz javítva, mert a fejlesztők nincsenek elragadtatva a chat spammolás miatt.
    ¤ A WG csinálni akart egy saját modpacket, de végül rájöttek, hogy egy hivatalos pack csak tönkretenné a többit és monopóliumot alakítana ki ezen téren, ez pedig nem az amit el szeretnének érni.
    ¤ Az XVM nem lesz beépítve a játékba.
    ¤ A WG azt szeretné, ha a mod készítők még több új modot készítenének, mert összességében nézve a modok nem lesznek letiltva.
    ¤ És a WG fejlesztői is azt szeretnék, hogy a játékosok használják is a modokat.
    ¤ A WG most is együtt dolgozik bizonyos mod készítőkkel, segítve nekik a modok megírását, ami így egy eléggé produktív munka.
    ¤ Lehetséges, hogy a ,,cybersports"-nak lesz egy lista az engedélyezett modokról.
    ¤ Az, hogy a WG hogyan mutatja ki a csaló modok használóit titok.
    ¤ A 9.7-ben nem lesz változás az egyéni küldetések terén, de a 9.8 egy jókora csomag változtatást hoz majd.
    ¤ Lehet, hogy a változtatásokat egy micro-patch keretében érvényesítik.
    ¤ A szakasz kereső sem 9.7-ben, sem pedig 9.8-ban nem jön, majd később érkezik.
    ¤ Az egyéni küldetések változtatásai érinteni fogják az egyes küldetések leírásait és feltételeit is.
    ¤ Még nem tiszta, hogy az átütés változtatása megjelenik-e a 9.7 tesztjébe, vagy csak a végleges verzióban lesz, a fejlesztők el fogják dönteni.
    ¤ Az sem derült még ki, hogy mik a feltételei annak, hogy tier I - III -ban különbséget tegyenek a kezdő és a tapasztalt játékosok között.
    ¤ Vannak tervek arra vonatkozóan, hogy hogyan tegyék a nehéz tankok életét könnyebbé (kapcsolódóan a 9.7-es átütés változtatáshoz).
    ¤ Néhány kimagaslóan magas átütőerővel rendelkező prémium lőszer átütőereje nerfelve lesz. (Ez pedig kapcsolódik a magas átütőerővel rendelkező nagy tierű tankok közelgő átütés nerfjéhez. - a ford.)
    ¤ A még bonyolultabb lövedék működési mechanizmus nem lesz bevezetve, mert jóval komplikáltabb lenne, és a nagy távolságból leadott lövések esetén is random módon viselkedne a játék. Storm szerint az egyik fő oka annak, hogy ilyen sikeres a játék az annak egyszerű játszhatósága.
    ¤ Az arany lőszer nem lesz eltávolítva.
    ¤ A szabályok bevezetése az új játékosok védelmének érdekében nem jelenti azt, hogy SerB régi mottója a ,,if you are skilled, you can pwn" érvényét vesztené, de az újoncokat meg kell védeni. A probléma a ,,sealclubber"-ekkel komolyan megnőtt és a pedok elüldözik az új játékosokat. [A sealclubber és a pedo(bear) is kb ugyanazt a ,,tapasztalt / öreg motoros" játékost jelenti, aki - többnyire - statpadder tankokkal alacsony tierben (1 - 5) játszik a nagyobb siker arány, több medál, jobb statisztika reményében. Nem össze tévesztendő a szórakozni vágyó potya tankosokkal és azokkal akik épp azt az ágat fejlesztik! - a ford.]
    ¤ Storm szerint az az álláspont nem igaz, hogy az jó, ha a ,,pedobear" játékosok az újakkal együtt játszanak, mert így tanulhatnak tőlük. Szerinte az újoncok lelépnek mielőtt bármit is tanulhatnának.
    ¤ Storm tagadja, hogy az átütőerő nerfre azért van szükség, hogy a WG több pénzt szedjen be a prémiumlőszerekből. (Gyengébb alap lőszer, változatlan prémium lőszer - kivéve pár nagy erejűt, ami fentebb írva volt, hogy csökkentve lesz - az eredmény egyértelmű. Még több arany lőszer használat, ebből következően még több kredit felhasználás ami sokakat rávesz a prémium fiók használatára és / vagy a prémium tankok megvásárlására. Tiszta sor. - a ford.)
    ¤ Most már a tesztek eredményei alapján is dolgoznak a fejlesztők az új fizikán.
    ¤ A HE lövedékek nincsenek beleszámítva a páncélzat által felfogott sebzésbe, de ez felül lesz vizsgálva.
    ¤ Az információ miszerint az IS-3 HD-je 9.7-ben megérkezik téves volt.
    ¤ Storm egyelőre nem tudja megmondani, hogy a közepes tier (~ 4 - 7) is kapni fog-e átütőerő nerfet.
    ¤ Lehetséges, hogy a jövőben az artyk némi változtatáson fognak átesni, a fejlesztők még gondolkodnak rajta hogyan csinálják meg.
    ¤ A legrosszabb pályák ki lesznek véve a játékból. Jelenleg ezeket a pályák vannak vizsgálat alatt: Hidden Village, Sacred Valley, South Coast és North-West.
    ¤ Még nem született döntés az ügyben, hogy az E50M kapjon-e buffot, vagy sem.
    ¤ Strom véleménye szerint a Foch 155-öt át kéne alakítani sima töltősre, normális ágyú paraméterekkel. Vagy ez, vagy pedig még jobban nerfelni a jelenlegi ágyúját. De ez még csak egy ötlet, nem eldöntött tény.
    ¤ A Foch 155 autoloader mivolta nem történelem hű.
    ¤ Tervezik a tankok koszolódásának bevezetését (pont úgy, mint a WT-ben).
    ¤ A T-62 és a Leopard 1 HD modellje nem jön 9.7-ben.
    ¤ Úgy tűnik, hogy a Jagdpanzer E-100, vagy az E-100 HD modellje rossz, az egyiknek rossz az alsó front páncéljának szögelése, köszönhetően egy nerfnek.
    ¤ Új prémium tankok jönnek 9.7-ben.
    ¤ ScorpionLord ¤

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák