-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szbalogh
addikt
válasz
jano_77 #92677 üzenetére
A farmolást a meghívott accounton úgy oldottam meg, hogy az inv 1k goldból vettem T14-et és azzal toltam pár kört a végén. A küldetések miatt alig kellett valamicskét keresni hozzá. Ha jól emlékszem 1 millió hiányzott a WT Pz IV eladása után.
Amúgy az a jutalomtank egy nagy kredittemető. 170-es átütés tier 10-ben... Emelt kreditszorzója meg nincs.
Én is csak akkor veszem elő ha 8-as strongholdozunk. A saját tierjében ilyen puhább vackok ellen ér valamit. Meg akkor ha közben van 50% kreditbónusz aktiválva, akkor is max egy körre míg leszorzom benne a népet. -
Tomi0703
addikt
válasz
jano_77 #92677 üzenetére
1. Az FCM jó tank, szeretem én is.
2. Én azt mondtam, hogy szvsz hülyeség volt a nyeremény 8-asért venni egy FCM-et, főleg ha utána hanyagolod is azt az accot. Prém és prémtank nélkül is simán ki lehet húzni a 10-est.Szerk.: Egyébként nézem a képet amit linkeltél, de nem bírok rájönni, hogy mit kell nézni.
-
MaxxDamage
félisten
-
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #92174 üzenetére
Megvettem a tankot, otthon megnézték a WoT-ban:
legénységgel jött a tank teljes BIA kiképzettséggel és választható következő kiképzési lehetőséggel.
Vagy másra kérdeztél rá?(#92176) akosf
Az egy másik kérdés, hogy ha a Cromwell B majd később újra kapható lesz, képzett legénységgel fogják-e egyáltalán adni...(#92179) jano_77
CSAK a Cromwell B-t vettem, a többi egyáltalán nem érdekel, feleslegesnek tartom (ugyan úgy, mint a Fury-t pl.).
Így végre már van egy jó használható BRIT prém tankom -
-
jagada
addikt
-
emre
veterán
-
wanted5
őstag
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #91758 üzenetére
Nem hiszem hogy fogok vele foglalkozni. Mivel a jobb fajta modpack-ok tartalmazzák ezt a lehetőséget (például Webium, OMC, nálam az Aslain nem tartozik ide). De én a meglévőbe akartam integrálni ami valószínűleg nem fog működni, mert teljesen szétcseszné a meglévő playerspanel.xc fájlt. ilyent szeretnék mint ami a 9.5-ben volt nekem.
-
szbalogh
addikt
válasz
jano_77 #91646 üzenetére
Na most kell megcsinálni a 3 arty kilövést illetve felderítést
Reggel a duplagyújtás után közvetlenül majdnem sikerült a medes. Sztálingrádon végigverekedtük az egyik oldalt úgy, hogy csak én éltem túl. A másik oldal persze elbukott és már foglaltak. Na mondom itt a nagy lehetőség védtelenek az artyk! Kettőt ki is lőttem de a harmadik elbújt. Nem találtam meg és egy visszaszaladó jg e100-al összeakadtam egy sarkon és kilőttNem sokon múlt.
-
-
Tomi0703
addikt
válasz
jano_77 #91531 üzenetére
Vagy volt neki annyi freeje, vagy "némi" forintért cserébe.
(#91533) mtade: A 10-esre nehezen... Hacsak nem a freeről beszélsz.
(#91534) 04ahgy: Pedig 30B-vel ~1000-rel magasabb az átlagdmg-d.
Azta most nézem... Te komplett ágakat húzol ki freeből.Köszönöm, hogy ingyen a játszhatok.
-
-
-
-
popey37
addikt
válasz
jano_77 #90930 üzenetére
hát
azért fedezék mögött voltam, cak kidugdostam az orrom, ellőte magát, utána kapott goldal láncot, majd mivel gyoran töltök kapott a nóziára. a gold amúgy 256mm pen, simán bementek a lövedékek.
amikor meglőtt, vagy láncolt vagy pattant.
ha ismered a pályát a híd két oldalán voltunk szemben -
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #90614 üzenetére
Janó! Hányszor mondjuk még el hogy xp-re adja az ászt?! Bocsi, de már unalmas minimum hetente ezt olvasni tőled. Ráadásul kiragadsz egy csatát amikor épp alacsonyan volt az ász határa (tök mindegy hogy hét eleje vagy vége) de még mindig 1300 xp-re kapott az illető ászt, és hozol egy 1100 xp-s kört ami most csak másod osztály. Lehet máskor lehetett volna első osztályod erre de nem ász! Csak azon lehet vitatkozni hogy mire adja az xp-t? Mert az az ami nem nyilvános nekünk játékosoknak. De neked 0 spotod van feltételezem hátulról lövöldöztél, a másik tagnak 900 spot dmg az is számít, meg akkor jó eséllyel maga spotolta amit lő. Ennyit így gyorsan a replayek megnézése nélkül.
-
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #90212 üzenetére
Én vert .stab. + célzásgyorsító + ventilátor kombót raktam rá. Bár nekem a legényeken van BIA.Jót tesz a töltésidőnek a BIA+venti kombó, ezzel meg úgysem spottolok. Ha már nekem kell ezzel spottolni az már régen rossz. Mivel ennek tulképp nincs számottevő páncélzata és ezzel inkább a második sorból szoktam tárat üríteni a felspottolt ellenfelekbe. Közelharcba csak akkor bocsátkozok ha feltétlen muszáj.
-
jano_77
nagyúr
-
törölt tag
válasz
jano_77 #90058 üzenetére
Hulladék csapattársak minden nemzetből vannak.
Pár napja egy török szakasz csak azért állt be a foglalóba, mert beírtam hogy az a küldim.
Bevátak, hogy odaérjek, és velem együtt beálltak foglalni.
Persze a magyar csapattásrunk úgy döntött, hogy ő elmegy levadászni az ellen életben maradt egyszem artyját.
Nem jutott messzire. Ha három tötök kivégzte. -
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #90058 üzenetére
Igen, durva, ebben teljesen egyetértünk.
Talán majd itt is lesz ilyesmi, ha a játék elkezd veszíteni a népszerűségéből.Ne feledjük, mi volt 2 éve nyáron, amikor a WT GF (még) fenyegető árnyékként borult a WoT-ra - napi 300.000-et lehetett könnyedén farmolni, akár T1-es tankkal is, vagy 3 hónapon át!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
jano_77 #90038 üzenetére
Az, hogy valaki egy adott helyzetben jó volt, nem jelenti azt, hogy egy másikban is az lesz... Én pl mostanság T30-al húzom a statot, már ha heti 10-25 csatát lehet annak nevezni... Az egy faék egyszerűségű szörnyeteg. Egy az átlagosnál kicsit lomhább és papírabb heavy tank egy 155mm-es herélővel.
(#90037) Viktoár: Találkoztam már játékossal, aki 31k csatájából 23k-t Tiger (P)-vel tolt le, de oylan 22k-ssal is, aki ebből 18k-t tol T18-assal és a legnagyobb tankja T6-os volt.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #89997 üzenetére
szbalogh - elérhetőek, igen.közben kaptál választ
szbalogh - ami a 3 TDs küldit illeti - bár még nem tartok ott - szerintem érdemes alacsony Tierben pl T-28-val vagy matildával próbálkozni, ott sok a rambózó TD, nekem is ott sikerült elsőre a stugos változat. Aztán Pantherrel M10-vel javítottam, igaz, akkor a 3 TD kill is megvolt.jano_77 - a kiinduló kérdés az volt, hogy megkapja-e a játékos a női tankost, ha a 15-ös nem kitüntetéses. Erre Te azt írtad, "csak a 15-ösöket kell kitüntetéssel megcsinálni és akkor is megkapod a női tagot." Ez így nem helyes, hiszen a kitüntetés csak a plussz tokent adja meg, a női taghoz nincs köze, ezért voltam bátor korrigálni. (de majd eltöröm a tevéd lábát szombaton, ha nem értesz egyet)
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #89914 üzenetére
Aslain van fenn, nem enged belépni. Holnap majd újrarakom az egészet.
fradi81: Szerencsére nem kell vele sokat bíbelődni, csak kitörölni mindent újra bemásolni a mappákat majd a telepítőt futtatni. Ez legyen vele a legnagyobb problémám. Csak azért nem csináltam meg ma mert először feltelepítettem a legfrissebb Aslaint majd indítottam a játékot és ért a meglepetés. Mivel csak egy órám lett volna játszani inkább kinyomtam a WOT-ot és indítottam az ETS2-őt. Ott legalább nincsenek idióta csapattársak, RNG, MM és gyorsabban is lehet fejlődni. Ez a nyugtató játékom ha a WOT felidegesít.
TESCO-Zsömle: Nézegettem miket kellene átmásolgatni, én inkább csinálok egy friss mod telepítést az biztos jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged