- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
zozyk #153119 üzenetére
Szia ,
Ez érdekes .... Szerdán Mitry Mory - ban voltam ( Párizs mellett egy kis település ) és a telefonon ránéztem a WG "bazár" kínálatára . Azt hittem , hogy nem jól látok , mert az olvasáshoz már szemüveg kell , és egyébként is a telefonon olyan apró minden ... Day 6 : E 25 . Ránézek az ajánlat érvényességének az idejére ..
. Azonnal szólok az asszonynak , hogy gyorsan a gép elé , mert feladatom van a számára . Aszongya .... rendben , de most vásárol és kb. 2 óra múlva ér haza . Ehh... ezt is lekéstem . Erre tessék . Most Schwechat - ban vagyok , mondom ránézek már a "bazárra" . És akkor meglátom ezt a "sunyi kis szemétládát" .Az , mert sok borsot tud az ellen orra alá törni . Igaz , érteni kell hozzá , de majd csak belejövök ( vagy nem ) .
Régóta fájt a fogam rá , és a Német TD gyűjteményből is hiányozna .
Itt a 9. napon kínálják . Nincs szinkronban a Francia és az Osztrák WG oldal ?
-
e-newsee
addikt
válasz
zozyk #152945 üzenetére
Amúgy mi ez a "Speciális csata"?
Ugye, ha megcsinálod a napi kis küldit (jelen esetben a 3x top 7 XP-t), akkor megnyílik vagy 10 új küldetés, ahova az van írva a csata módhoz, hogy "Speciális csata". A csatamódok között viszont ez az ikon inaktív. Akkor most ez milyen csata mód, vagy mi kell hozzá? Elvileg bármelyik tankot kiválaszthatom hozzá, csak nem tudok ilyen csatát menni. -
zodo
nagyúr
válasz
zozyk #152702 üzenetére
Mivel a 7-es Leo még közepes úgy inkább azokat tettem rá, nem gondoltam még a heavy ág végre.
Oly annyira hogy Emil I -re lépéskor nem osztottam újra így 110 csatát követően és már Emil II-be ültetve őket még mindig a medes kiosztással utaztak.Egyébként nem olyan vészes ez az ág eddig.
Strv 74 - olyan kis tornyozós
Leo - szintén, jó mobilitás és magas dmp-t érdemes kihasználni
Emil I - lassú minden téren de megfontoltan jó köröket lehet összehozni
Emil II - még csak mostanra lett meg a top löveg az 55. csatára de kb kis tesó élmény -
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #152286 üzenetére
EZ sokkal viccesebb.....a barom állatok!
-
Jag
senior tag
válasz
zozyk #152068 üzenetére
Sztem nem hasonli't jobban, ugyanis itt a közlekedési szabály ismeret hiánya áll fenn. Fogalma nincs, hogyan kéne szabályosan és gördülékenyen használni a körforgalmat. Te nem teszel olyat, amivel etikailag megkérdőjelezhető előnyhöz jutsz. Sőt, te használod helyesen. A többiek nem ismerik a körforgalom fogalmát.
Ez akkor lenne igaz, ha másnak fogalma nem lenne a modok használatáról, ami a játék alap szolgáltatása és ezért menne a hiszti
-
válasz
zozyk #151627 üzenetére
A Pershing szerintem is egy redva volt, az M46 Patton fényévekkel jobb. Én úgy csináltam, hogy felszereltem rá a felfüggesztést segítő felszerelést, amíg nincs nagy lánc, aztán nagy torony, a 190 penes ágyút így sok golddal használtam, de ez már a pörköltnél is kellhetett sok esetben. Most már csak az M48-at kell kihúznom, az még 200k xp.
Az M46 a nagy ágyúval nagyon bitang tud lenni. Tegnap mentem elég fasza kis köröket vele.
-
jr1994
addikt
válasz
zozyk #151447 üzenetére
Ja ez az a verseny? Mikor volt róla hír nyugtáztam hogy ez még azt a fáradságot sem éri meg hogy regisztráljak rá
(#151448) Zolee_70: szerintem az egyetlen hasznos mod a players panelen az a kis izé hogy ki volt már felderítve a csata során. Meg hogy aki eltűnt ellenség mennyi hp-ja volt legutóbb, de azt elcseszték. Az xvm színezés viszont a legnagyobb rák, le kéne tiltani a csába.
(#151449) Gyuri27: de ha spottolni akarsz, miért nem viszel optikát?
(#151460) Gyuri27: a látótávból sosem elég, nem hülyeség 445m fölé vinni, sőt ajánlott.
-
joergie
őstag
válasz
zozyk #151394 üzenetére
Már 1-2 éve elfogyott az 1000fős blacklistem, de ingame lehet némítani a játékost, és bár nem blacklist, de egy másik csatában rögtön látni fogom, hogy le van némítva, és ennek nincs korlátja! Következő csatában megkapja a magáét. Nagyon sok a gyökér. Próbálok büntetni, de nem mindig jön össze
-
válasz
zozyk #151126 üzenetére
Én a friss szerzemény Revoval hoztam össze pár óra játékkal talan 4 millió körül. A credit boostok nagyon sokat dobtak, átlag 70-100 között volt egy meccs nettó eredménye és a tier10 mm is teljesen jó azzal a döggel, szerintem. A ruszki prémium medekkel nincs tapasztalatom, de úgy emlékszem, hogy elég fostos a pen és a gold elviszi a hasznot, nem? Amúgy nem bírtam ki hétvégéig és megvettem rendes áron az O-HO-t.
390-es alpha, 200 pen, apcr alapértelmezetten, számomra mennyország.
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #150914 üzenetére
CDC szerintem fél éven belül buffot fog kapni. A sebessége/mozgása még most is jónak számít, páncélján nincs mit buffolni szóval elég ha az ágyúján javítanak és újra egy nagyon jó prém tank lehet. Egy kis dpm növelés és pontosabb ágyú főleg mozgás közben és már kész is a ráncfelvarrás.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #150914 üzenetére
Én már arra sem emlékszem, hogy mikor vittem ki utoljára a garázsból a CDC-t.
Tegnap az M4190 GF-el farmoltam és baromira élveztem. Jól adta, élvezetes volt a játék és még a kreditet is hozta nem gyengén.Amúgy jól láttam, hogy chat banod van - mennyi időre, csak nem végleges? Durván beszolhattál vki/knek, ha ilyet kaptál, mert én is elküldök mindig minden marhát az anyukájába, de eddig még megúsztam - KOPP KOPP KOPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- gerner1
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest