- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz ddt500hu #153193 üzenetére
én sem tudom, nagy böszme dög, lassú is, de az ágyúja az kiváló: amikor az IS-3 a 243-as goldal kapja a 240 damagét, akkor az azért jó érzés, más meg pattog róla.
amugy tényleg nem tudom, egyszerüen jó vele játszani, a 6-os heavykat jól eltalálták , még az orosz T-150 is op.
persze nem veszi fel egyik sem a versenyt a régi KV-1S szörnyeteggel, de a hatosok között sok jó tank van.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
kchryss
veterán
válasz ddt500hu #152942 üzenetére
Tudom, hogy buffolják a páncélját, ezért írtam, hogy jelenleg. Egyébként így is szerethető és jó tank. Én eléggé agresszív stílusban nyomtam vele és ott azért sokszor jól jött volna még 1-2 pattintás. Picit jobb lett volna a páncélja akkor nem 2200 lenne az átlagsebzésem vele, hanem 2500, mert a potenciál az durván megvan abban az ágyúban.
-
jano_77
nagyúr
-
Emu
őstag
válasz ddt500hu #152055 üzenetére
Azért látom csak összejött az ász.
Kapnék valami fincsi dombos pályát, talán nekem is összejönne egy Emil-el, de egyelőre ilyen szempontból nincs mellettem az MM
Kattanjunk már le erről a modos témáról. Ha nem tiltott az használja aki akarja. Egyébként meg csak egy scroll a kizoomolás, és ugyanazt látod, a moddal legfeljebb megspórolsz 1-2 mp-t. Nem ettől fog lila statot lőni...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz ddt500hu #151760 üzenetére
Én a Sheridanre is visszaraktam az AP ágyút, de így meg már rosszabb mint az Rhm. Pzw. Az sokkal pontosabb és mobilisabb, mint a Sheridan és jobb az ágyú süllyedése is. A T49-et is az AP ágyúval húztam ki. Utána nőtt jelentősen az átlagom vele. A troll ágyú viccnapokon jó, de még talán oda se.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
lacibacsi
addikt
válasz ddt500hu #151569 üzenetére
A "DPM Monster" szép név, de azért én árnyalnám a képet. 300 méteren belül "pixel-lövés"-re képes. Felette azonban elkezd olyan aláfölémellé-ket lőni, hogy öröm nézni... Kirajzolási határon állóra pedig majdnem esélytelen pontos találatot bevinni. Tudom, hogy én noob vagyok, de ezt kompenzálandó átképeztem bele a 3+ skilles med legénységet és azokkal sikerült ennyire gyalázatosat mennem. Pedig TD-vel játszom legtöbbet, a brit TD vonalon is ki van fejlesztve a Torta, tehát nem hiszem, hogy csak bennem van a hiba, amikor azt mondom, hogy ez a Badger még rászorul egy kis finomhangolásra...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kchryss
veterán
válasz ddt500hu #151344 üzenetére
Fogadni mernék hogy ütközet mód volt a mines-os. Azt a módot ki kell kapcsolni. Túl hülye a játékosállomány ahhoz hogy felfogja mik a szabályok ott. Rendszeresen előfordul, hogy egyik csapat a cap-re megy a másik meg nem és így befoglalnak az első percekben sebzés nélkül.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz ddt500hu #151256 üzenetére
Akkor hirtelen felindulás miatt adtad-nád el, 40 csata nem mindig elég egy top tieres tank megszokásához meg lehet rossz szériát is menni, ezt mind jól tudod te is. Ez az emlegetett Stanlock csak szóló randomban megy és Supconkal 4k átlagsebzést tol ki, persze felrakott egy extra lila töltésgyorsítót is, ettől függetlenül abban a tankban a te skilleddel még bőven van potenciál.
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Flash Gordon
senior tag
válasz ddt500hu #151246 üzenetére
Azt mondta ez a korábban emlegetett Stanlock egy streamben amikor megkérdezték tőle hogy melyik top tankot érdemes kihúzni hogy a supconkot nem ajánlja wn8 zöld alattiaknak...
[ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
po1son
addikt
válasz ddt500hu #151075 üzenetére
Tavaly volt ilyen karácsonykor a wotba is, volt benne 8 pixeles karácsonyfa dísz és gold vagy a szerencsésebbek prémium tankot kaptak. Azt hiszem itt a topikban volt valaki, aki egy ládát vett és tier8as prémium volt benne. Én is vásároltam párat, de csak az alapajándékokat kaptam meg, idén remélhetőleg nem költők ilyenre.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
SoulReaver
veterán
válasz ddt500hu #151005 üzenetére
Szerintem inkább ösztön szerűen játszom... Néha hanyag vagyok az biztos, és hamar kihullok, de ki nem? Mindenkinek vannak pancser napjai... Egyébként T8 -tól felfele játszom, főleg t10 -ben.
(#151006) zozyk
Holnap du. jár le az egy hetes banom, akkor tudlak vissza igazolni De játszhatunk majd!
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ddt500hu #150882 üzenetére
Hallod, beszabehu. [link] A végén nemkicsit fstam a NERVA-s unikumtol....ja és elso osztaly, az elején a postas csomagot hozott azert az uresjarat.-..
Utalom ezt a tankot....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ddt500hu #150882 üzenetére
Jahh, mikor elején bespotoltam az átmenő ellenfeleket szinte senki nem lőtte, általában 2-3k spotdamage szokott abból lenni. Így kevés az Xp... :/
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
po1son
addikt
válasz ddt500hu #150828 üzenetére
Szerinted a játék bugos vagy egy új fajta cheat, ami randomszerűen átenged néha pár lövést? Az utóbbi időben többször találkoztam ilyennel, de érdekes módon nekem nincs ilyen szerencsém.
e-newsee - Hát igen, jó móka amikor a kis alfával rendelkező tankkal lősz majdnem egy full hp-s ammoracket.
Egyszer t44el szembe kerültem az E4 ellen a 2. lövés ammorack lett. Először nem értettem mi történt, csak káprázott a szemem, aztán rájöttem 2k dmg 13 másodperc alatt és én voltam. Kb úgy éreztem magam, mint amikor Tom Hanks a Ryan közlegénybe lövi a tigrist pisztollyal aztán egyszer csak bummmm (csak nekem nem kellett légi támogatás).[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz ddt500hu #150801 üzenetére
Nem bizony. :-) Én minden meccsemen törekszem arra, hogy legalább egy átütő találatom legyen nagy sebzéssel. Utána már nyugodt vagyok. :-D Nagy alfánál sajnos nagy az rng abszolút értéke is, így nem ritkák a 7-essel kezdődő rollok, de megkapja ugyanezt az ember pluszban is. A 150-es HEAT-et okosan használva meg szintén lehet szemétkedni, néhány tanknál, ahol necces az átütés inkább ezt a kisebb, de "biztos" sebzést választom. Én nagyon szeretem, lassan ezer meccsem van már vele, és nem tudom megunni. :-)
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Gyuri27
félisten
válasz ddt500hu #150775 üzenetére
T10 gamében 5-10 perc spot nem hoz 2500-t. Ma ezzel szenvedtem.
T55A light küldi. Spot 2500 és 2000 dmg a szakasztól.
Hát nem lett meg. Teszem hozzá halkan, hogy rengeteg városi mapot rotált ma megint.
Ugye ettől kell majd még többet spotolni. Azt hiszem mire meglesz nemigen lesz hajam.Amd - Radeon - Ryzen
-
po1son
addikt
válasz ddt500hu #150006 üzenetére
Hát igen 20/10 előre-hátra és a fordulási sebessége is szép buffot kapott, így már szerencsére csak a scout tankok és a gyorsabb medek tudják leforogni.
Egy kicsi infó a halloweenről wotinfo.hu.
-
zodo
nagyúr
válasz ddt500hu #149802 üzenetére
Gondolom prémium tank-ban ülve gyorsabban képződnek és emellett a kreditet is termelnek amiért legfőképp kérdezte hogy melyik ajánljuk.
Beültetsz valakiket aztán sorban ülteted őket az adott tankra képezve míg el nem ér a cél tankig.
Én így szoktam, mások másképp.Pl.: T-44 -től végig ültettem egy sort Obj.140-ig akik felváltva utaztak a Rudy-ban is.
Lassan 5 skillesek és nem vagyok pro.
Heavy ágon kissé macerásabb de nem kivitelezhetetlen.Neo*
2-3 hét alatt 2k csata.
Nem semmi.[ Szerkesztve ]
-
Neo*
csendes tag
válasz ddt500hu #149802 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, jogos...nem is a legénység az elsődleges szempont hanem a kredit. 2000 csata körül járok, tier 5-6 ban még ha kikapunk akkor is pluszal zárom a kört, viszont tier 7-ben már előfordultak minuszos körök amikor kikaptunk. Legénységet egyébként egy barátom tanácsára mindig pakolgatom át a következő tankba.
-
AlexHerceg
tag
válasz ddt500hu #149653 üzenetére
Ha az elmúlt öt-hat év "buff"-olásait nézzük, talán ez a tank kapta a legkevesebbet összességében....persze kinek , mi a buff. Van akinek az is elég, hogy bejelentik..másnak az, hogy érdemlegesen javítanak az ágyú karakterisztikáján, játékélményén.
Véleményem szerint nem ez a legjobb 10-es tank - régebben mindenképp az volt ... de meghagylak a hitedben, hiszen kinek mi esik kézre...neked ezek szerint ezNyilván te is régi motoros vagy - netán te is szolgáltál harci egységnél - , ha ilyen sokoldalúan látod a helyzetet,
Talán még emlékszel arra ís, mikor még az Oroszlánt nerfelték 4 éve talán? , vagy a kv1s 6 tierű op. csodára.
A wot buff/nerf. irányú útjai kifürkészhetetlenek..Itt semmi sem állandó, csak az újabb és újabb prémiumtankok megjelenése és az, hogy fizess az "ingyenes" játékért.
Hominem te esse memento...
-
jr1994
addikt
válasz ddt500hu #149388 üzenetére
Amúgy lehet inkább nem kéne kirakni a "nekem megvan az objekt 260" jelvényt. A szar global stat miatt eddig xvm fókuszt nem kaptam, viszont így lehet hogy jönne az objekt fókusz
(#149391) sequator: wut? Akkor lehet a 15-ösre menni ha az előtte lévő 14 már megvan.
Morphelo verseny döntőre megy valaki? Még nem tudom hogy itt leszek-e egyáltalán, de ha igen, akkor lehet kimegyek.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ddt500hu #149010 üzenetére
Ahogy neztem 300k az elsodlegesert es 150k a masodlagosert ugy tobbsegeben.
-
Yofej75
aktív tag
válasz ddt500hu #149004 üzenetére
Ha összejön, megmutatom (hú, de sok új accom lesz egyhamar... )
Lehet, hogy én béna is vagyok meg hülye is de ettől függetlenül fejlődni szeretnék (ja, félreértés elkerülés ON: nem fekete).
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #148618 üzenetére
Jah akkor hivatalosan is létező dolog,pedig csak a tapasztalatomat írtam.
Én gondolkozás nélkül kivenném a játékból mert semmi előnye nem származik belőle annak aki taktikázik és ésszel próbál játszani. Ők eleve nem mennek ki a nyílt terepre szétlövetni magukat hogy aztán a low hp-jukat védje az rng.Ez a botoknak kedvez leginkább.
Természetesen úgyanúgy érvényesül mindenkire ez a "védelem", csakhogy aki ésszel próbálja lehozni a csatát nem biztos hogy tudja értékelni a noob védelmet amikor 1-1 lövésen múlik a győzelem.
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #148468 üzenetére
Említettem én is hogy a testpáncél mint olyan nem létező dolog az angol nehéztankoknál t8-tól.
Először nekem is furcsa vagy inkább idegesítő volt hogy minden belövi.Aztán úgy tapasztaltam hogy sokkal kifizetődőbb ha második vonalas "csipkedős" játékot játszom az elején majd mikor már a többségnek kevés a hp-ja akkor jöhet a klasszikus heavy játék. Olyankor bátrabban bevállalok egy-egy lövést hogy cserébe 2 lövésből kilőjjem az ellenfelet,hála a jó dpm-nek.
Sajnos nem igazán nehéztank,hiába van annak titulálva. Azért néha az a kevés páncél is tud pattintani,eddig ~3700 pattintott volt a legjobb eredményem vele.
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #148458 üzenetére
Az mondjuk tényleg elég sűrű,nekem is feltűnt. Talán ez a legnagyobb baja,de nekem valaki javasolta a vizes lőszerrekeszt rá megoldásként. Bár nem tettem fel,inkább megjavítom és mehet tovább a móka.Ha másodszor is ellövik akkor meghúzom magam amíg újratöltődik a javító készlet.
Egyébként miért kap ilyen sűrűn ammoracket?
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #148365 üzenetére
Azt várom én is. Nálam a 183 lövege rendben van,csak az álcaértékkel van bajom.Sok csata olyan hogy még a kezdőkörből sem jutok ki már kapom a spotot meg az arty fókuszt.
Lövés után meg pláne.Jelenleg nem olyan vidám vele a játék.De van jó oldala is ahogy írod.
-
lacibacsi
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz ddt500hu #148350 üzenetére
A szar páncélról jut eszembe... Tegnap egy FV215b 183 kb. 350 méterről két lövésből küldte garázsba a Maus-omat... Addig oké hogy a HE nagyot sebez, de az anyja kínjába az RNG-nek, hogy kétszer egymás után beengedte a kb 45 fokban elforgatott toronyfronton keresztül...
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ddt500hu #148249 üzenetére
en csak tesztszerveren szoktam jatszani de nem ritka h csak en 5-6 embert kikapok míg probalnak felmaszni a dombra (minek )
szerintem a csillagrombolot butitani fogjak mert nagyon durvan utos lett a legujabb buff.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
lacibacsi
addikt
válasz ddt500hu #147946 üzenetére
Szálljatok már erről a tiltott mod dologról. Nem vagyok Jagada ügyvédje, de már unalmas amit csinálsz itt notikával egyetemben. Szerinted megosztotta volna replay-t és ezzel kockáztatta volna a fiókját, ha tényleg tiltott modokat használ? Nonszensz baromság..
-
notika77
senior tag
válasz ddt500hu #147838 üzenetére
Azért a döntögetős mod a végén nagyon jól jött! Az elején is volt ránézés, de a végén egyértelmű!
Azt nem tudom, hogy tundra mod volt-e fent neki, nekem gondot okozott volna pár lövés, hogy hol van a ház sarka a bokor takarásában, milyen magas a dombocska a tank mellett, de ezek akár a szerencse/tudás számlájára is írhatók, főleg úgy, hogy nincs tundra modom, így anélkül néztem meg a replay-t.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz ddt500hu #147677 üzenetére
Nekem tegnap volt egy olyan csatám amiben elvileg teljesítettem a feltételeket de mégsem adta meg. A T-71-el fel kellett derítenem az ellenfelet amibe ezret kellett sebezniük a csapattársaknak és nem az ellenség ne lásson meg ez alatt. Az 1000 spot sebzés megvolt, nem sokkal de többet lőttek direkt figyeltem. Lámpa nem villant, rám nem lőttek. A csata után nem kaptam meg a küldetést késznek.
-
galervin93
addikt
válasz ddt500hu #147674 üzenetére
Véletlen.
A Foch B meg gyors, könnyű borulni vele.
Én is szenvedek emiatt, azt mondják realisztikus, szerintem meg nagyon nem, hogy mint egy trabant, egy kavicstól is elkezd kacsázni a tank...Ez meg asszem új negatív rekord a Centivel, 24 találó lövésből 8 (!!!) ment be. Mindez T8-ban, amit lőttem az Cérna, Löwe, IS-3 volt, és persze nem toronyfront.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jagada
addikt
válasz ddt500hu #147387 üzenetére
A bolti lánctalp alatt azt értettem, hogy fejlesztett torziós rugók vannak az alap lánctalpon, így van rajta a nagy gun, de a derp gun még ennél is nehezebb 1100 kg-val, és ezért kérdeztem, hogy elbírná-e, ugyanebben a felállásban.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest