- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
Geller72 #216796 üzenetére
Nem hiszem, ha felrakod a demot vagy megmondod melyik tank, akkor megtudjuk mondani, hogy mennyire lehet maximum levinni a töltését.
Csalók mindenesetre vannak, ma engem egy 907 mozgás közben kétszer eltalált blind lövésbe, úgy hogy nem alap helyen mozogtam, ahova csak úgy vaktában lövöldöznek, de hát mai világban melyik online játékban nincsenek? -
galervin93
addikt
válasz
Geller72 #216710 üzenetére
"Semmi köze egy valakinek ahhoz egyénileg, hogy mennyit tesz hozzá a csatában ahhoz, hogy egymás után akár 10+ csatája is vesztes lesz."
Akkor miért sír a 10 vesztes csata után? Hisz ő valszeg mindent megtett, top3 sebző állandóan, kék-lila stat, nem? Jaaa, hogy még sárgát is ippeg csak verdesi, aztán mégis mindenki más a helikopter. No ez utóbbi a probléma... -
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #216710 üzenetére
mi az hogy semmi köze? ha csak 1 lövésed volt ami sebez már eldöntheti a csatát. igenis van szerepe annak hogy mit csinálsz vagy mit nem. ha úgy lenne ahogy azt állítod a szar játékosoknak is lenne 50% feletti a győzelme de ez nem így van. azok akik átlagban kb semmit nem tesznek a csatához bizony nem érik el az 50%-ot. ha csinálsz is valamit növeled az esélyét annak hogy nyersz. gondolkodj egy kicsit.
-
kchryss
veterán
válasz
Geller72 #216644 üzenetére
Magánügyed hogy anonim módon írj. Nekem meg magánügyem hogy azt aki arra nem méltatja a fórumtársait hogy felvállalja előttük a játékosnevét azt nem tartom egyenes embernek és erre fel is hívom néha a figyelmét, főleg ha anonim módon dobálja a csatajelentőket ahol minősíti a csapattársait miközben őt magát nem lehet minősíteni ...
lacibacsi pár évvel ezelőtti kommentje a témában még most is tökéletesen aktuális: #128263 -
Gyuri27
félisten
válasz
Geller72 #216634 üzenetére
Tegnap is ma is az volt a küldi nyerj 5 csatát. Szerinted?
Szeretem ezeket a 30-35%-os napokat. Mert ha egy bot program belépne a csatába és afk lennék akkor se jönne ki kevesebbre a wr.
De hát az a lényeg ha nyertes csapatba van egy sebző lövésed xp. keredit több mint a vesztes csapat topja. És ez nem hiba. Mielőtt valaki felhozná. 10 éves a játék. Az első évben ez még hiba. De ennyi idő után ez full szándékos. -
e-newsee
addikt
válasz
Geller72 #216455 üzenetére
Hosszabb távon azért összefügg, és a rossz játékosoknak nem lesz 1000 csatás mintában 50% fölötti WR-je, de még 48 sem. De az igaz, hogy semmilyen összehasonlításnak nem szabad, hogy alapját képezze, mert az egész játékosbázis WR-je kb. 20%-on belül mozog a legrosszabbtól kezdve a szuperunikumig, ennek ellenére fényévnyi távolságok vannak valós játéktudásban a két véglet között.
-
tasiadam
veterán
válasz
Geller72 #216455 üzenetére
Ha valakit boostolnak, és hirtelen lesz magas a wn8-a, mondjuk felhúzzák 1300 környékére 10 játékból, az nem lesz olyan játékos. Akinek meg van pl 40k, de 45% a winrate, az általában olyan is, hogy hétvégi player, kimegy, meghal, új game. Persze te is meg én is szenvedünk velük, de én pl hétvégén nem játszom, meg délután 4-5 körül már nem kezdek neki, mert agy nélkül tolják.
Én jövök felfele, mint a hányás most hála az égnek.
-
tasiadam
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
Geller72 #215939 üzenetére
Ezt baromi rosszul látod az sconq és is7 esetnél. Pont abba a momentumba kötsz bele ami taktikailag a legszebb döntés volt a csatában. A közelben lévő összes ellenfél 1 lövéses volt az sconq-nak az is7 kivételével és fordítva az összes ellenfélnek 1 lövéses volt az sqonc minimum roll-lal is kivéve az is7-et. A legjobb döntés volt az is7-et ignorálni mivel őt úgysem tudta volna kiszedni 1 lövésből és egyedül tőle kaphatott be úgy lövést hogy legyen esélye túlélni. Gyakorlatilag ezzel a döntésével teremtette meg magának a pici esélyt amivel megnyerheti a csatát. Az hogy pont ezt a zseniális döntését emeled ki negatívumként és tartod hülyeségnek szépen megmutatja hogy miért alacsony a győzelmi arányod.
-
válasz
Geller72 #215917 üzenetére
Az utolsó E100 tök mindegy mivel lőtt, mert úgysem talált a lövése. A játékos meg azért fordított hátat az IS7-nek, mert az volt az egyetlen esélye a nyerésre. Úgy is alig volt, de több volt a nullánál, ellenkező esetben, ha nem fordít hátat az IS7-nek, konkrétan nulla lett volna az esélye.
-
vJokka
aktív tag
-
e-newsee
addikt
válasz
Geller72 #215571 üzenetére
De olvastam az indító hozzászólásod. Viszont nem arra reagáltam, hanem amit a kolléga írt, hogy az IS-t 300m-ről láncon lőtte.
De ha már a 20m-ről leadott lövésednél tartunk, ahogy azóta írták, simán elnyelheti a lánc bizonyos pontokon. És amilyen lapostetű az E25, a T29 célköre teljesen beszűkülve is bőven tartalmaz olyan pontot, ahol nem lesz sebzés, csak critical. Kb. a tengelyek alatti rész.
A másik pedig, amit sérelmezel, hogy előbb lősz, de mégis te halsz meg. Simán a ping miatt is lehet. Csak míg te real time-ban látod a saját lövésedet, addig az ellenfélé késve ér el hozzád. Ha a két kliensen regisztrált idő szerint ő lőtt előbb, akkor hiába látod te később az ő lövésének az animációját, akkor is ő lőtt előbb. -
válasz
Geller72 #215549 üzenetére
Nem emlékszem olyanra, hogy úgy találtam el a láncot, hogy nem lehetett volna. De amúgy meg miért gondolod, hogy a láncot találtad el, amikor sehol nem jelez a játék ilyet?
Annyit jelez, hogy kritikus találat, ami sok minden lehet, pl kupola (azt is lehet kritikusként találni sebzés nélkül) vagy löveg. -
hulp01
senior tag
válasz
Geller72 #215341 üzenetére
Ha hosszú kempelős csatákat akarsz, csak indíts el egy olyan küldetést, amiben mondjuk két kill kell 4 perc alatt. Egy csomó esetben 4 perc alatt vége a csatának. Na, most van, hogy kis túlzással 3 percig nincs spottolva ellenfél, nemhogy két kill.
(Tettem egy smiley-t nehogy a szuper intelligens fórumtárs agyvérzést kapjon.)
-
Black_Sheep
tag
válasz
Geller72 #215203 üzenetére
Soha nem láttam még jó játékost top heavy-vel artyt védeni.
Tök egyszerű a képlet: ha hátul kempelsz, akkor:a. nyertek, alig/nem sebzel, nem látsz ellenfelet
b. bedarálnak, 2-3 sebző után elfüstölszBármelyik pont adott, a statisztikai mutatód beleáll a földbe. A VTEPS szintű klánokban, fölötte meg pláne, nincs rossz játékos. Azért nincs, mert tudnak szűrni, a siker vonzza a jó játékosokat. A jó játékosok statisztikai mutatóit megnézik; amelyik top heavyvel artyt véd, az nem jó, nem lehet a klán tagja. Ennyire egyszerű.
Ha bekerültél egy ilyen szintű klánba, akkor nem fogsz varázsütésre hülyeségeket csinálni a csatában; jó esetben fejlődsz, rossz esetben stagnálsz. Ez ugye azt is jelenti, hogy nem red line kempet folytatsz, amivel eleve sikertelenségre vagy kárhoztatva.
Én sem örültem volna, ha kicsapnak a Tepsiből, bár ez az esetemben fel sem merült. De nem jutna eszembe, hogy fórumokban vádaskodjak. -
Barret001
addikt
válasz
Geller72 #215149 üzenetére
Nekem van IS-3,van egy tűrhető tornya,és egy jó lövege.És itt be is fejeztem a dícséretét...Ha találsz egy jó kuckót,akkor el lehet vele lenni.Ha nem találsz,akkor kb bárki bárhol belövi.5 éve még jó tank volt. Most egy papír,jó toronnyal,0 gundeppel..Tornyozzál vele
Ja nem,mert akkor csak a holdat tudod lőni. Inkább megyek papír tankkal,annak sincs páncélja
1 lövéssel hamarabb kiszednek,na BUMM.
-
dualface
tag
válasz
Geller72 #215149 üzenetére
Manapság egy tier 8 tankig eljutni, szerintem talán 2 hét, ha minden nap játszol, és nem is kell jónak lenned...
Szerintem sokan közülünk akik régen (5+ éve) kezdtek abban a hitben vannak, hogy 6-8ezer csatát lenyomtunk, mikorra meglett az első 10es tankunk. Ezért elvárnánk, hogy magasabb tierben már csak olyanok vannak, akik kenik vágják a pályákat, az tankokat, melyik milyen páncél, gyengepontok, ágyú átütések stb. Anno nyilván ehhez több ágat is húztunk, játszottunk egyszerre td-vel, heavyvel, meddel, lightal. De ennyi csata alatt lett tapasztalat és pályaismeret. Biztos vagyok benne, hogy 3-4 hét játék után halvány lila gőzöm sem volt tier 4ben hogy mikor vagyok felspotolva, meg hova kéne mennem a pályán az adott stock tankkal. Sőt abban is biztos vagyok nem láttam egyetlen armor penetrációt, vagy álcarendszert bemutató oktató videót sem. Ezekre az igény néhány ezer csata után jelent meg amikor láttam, hogy egész jó csatákat megyek néha, tetszik a játék de nem értem miért történnek dolgok és jobb akartam lenni, így hát utánanéztem.
Azóta az összes tank mennyisége 3-4x annyi lett, a fejlesztési sebesség pedig érzésre legalább 5x gyorsabb.
Én aki veteránnak számítok (bár az utóbbi két évben nincs lehetőségem, igényem annyit játszani mint régen) már én sem tudom fejben tartani az összes pályát, meg tankokat, gyengepontokat, át tudom ütni az adott tankot vagy sem...mit várunk valakitől akinek van pl 2000 csatája és ezalatt sokkal ritkábban került ugyanarra a pályára, vagy ugyanazzal a tankkal szemben.
Persze vannak 40ezer csatás piros játékosok is, de azok régen is voltak. Nem tudjuk ők miért ilyen rosszak, lehet hogy csak BOT-ok farmolnak a háttérben, hogy a hétvégi 10 csatájára meglegyen a 8 tizes tankja. Lehet, hogy idős veterán aki itt nosztalgiázik, de leszarja hogy hány killje van meg a stathuszár csapattársa mit fröcsög a chaten. Vagy lehet Aspergeres, vagy bármi más fogyatékkal élő aki más világban éli az életét önhibáján és ez okoz neki örömöt. Szereintem ezekkel felesleges idegesiteni magunkat.
-
Warton
őstag
válasz
Geller72 #214638 üzenetére
1. ne a prém lősszerrel használd hanem az alappal, mert az pattanhat, max akkor ha tudod, hogy mit csinálsz.
2. A 105 egy derp löveg. Azaz egy nagyon keményen páncélozott tankba 70-es sebzést okoz, egy közepesen páncélozott tankba 150-et, a többiek pedig találat esetén mennek a gulágra.A felszerelést és a legénységet arra kell kondícionálni, hogy minél pontosabb legyen a löveg. A töltési idő még annyira nem is fontos, sokkal fontosabb az, hogyha lősz akkor találj.
-
Warton
őstag
válasz
Geller72 #214636 üzenetére
A T6-ot kizárólag a 105-ös löveggel érdemes játszani, az pontos, csak meg kell várni míg beszűkül.
Én csak azzal játszom és 63%-os a winratem vele, 800+-os átlag sebzéssel, ami elég nagy szó, mert az overallom csak 53%.
Arról nem is beszélve, hogy mit csinálsz az M3-as lövegeddel, ha tier 6-os csatába tesz. Jön szembe az OI, meg ilyenek, meg se tudod sebezni.
Vagy a 105-ös löveg vagy felejtős a tank.
-
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #214605 üzenetére
Nekem speciel bejött az összes táras tank eddig amivel toltam és nagyon is jól ment az összes franciát kivéve amiknek a 100mm-es "majd bazdmeg megy a golyó ahova akar pontosságtól függetlenül" ágyúja van beleértve az 50-100-at, a 25t AP-t és az 50-100 utáni szemetet stockként
Valakinek ha megvan, mondja már meg légyszi miért nem láttam vagy 300 meccs óta Amx M4 54-et
-
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #214620 üzenetére
T6 médium egy konkrét tank vagy elfelejtetted megírni, hogy melyik tier6 medre gondoltál?
Nagyon kedves vagy, hogy leírtad, a KV-2 használatát, de már régen túl vagyok rajta és azért pár csata mögöttem van már, hogy tudjam, miként kell használni. Nem azzal van/volt gondom, hogy nem tudtam használni, hanem, hogy az én játékstílusomhoz nem fekszik, passzolnak a troll lövegek! T49 sem használtam azzal sosem, csak kipróbáltam és raktam is fel a kis löveget, mert nekem a nagyon hosszú töltések és ritkán lövök stílus nem jön be. Inkább lövök sokszor kisebbet, mint "órákat" várni a következő lövésre!
-
köpet
aktív tag
válasz
Geller72 #214620 üzenetére
Saját tierben szerintem jó nagyon, mondjuk nekem nem a repeszágyúval jött be.
Jó kis gép, domb/fedezék mögül, ha csak a torony látszik ki, és az is be van forgatva kicsit tud pattintani, de erre nem érdemes építeni. Szellőzés, célzórendszer, töltésgyorsító, esetleg BIA, és lesz egy olyan meggymagköpködőd, amit nagyon fognak utálni a másik oldalon.
Nem szemből és nem közelről, mert tényleg nem túl vastag a bőre. Én lassúnak se éreztem, mondjuk nem a T-28 vagy a BT-7 után ülök bele, ha lehet.
Szerintem jó pozíció kell neki és fedezék; kidugod a tornyot, lősz hármat, mire a másiknak leesik, hogy valami történt és rádfordul, akkor vissza, és így tovább. Egyik első körömben összelőttem vele több, mint 1600 dmg-t, ami csak class 1 volt, szóval nincs vele alacsonyan a léc.
A következők is hasonlóak lesznek. Sokan használják a repeszágyúval, de az kicsit más stílust igényel, mert tapasztalatom szerint pontatlanabb és lassabban tölt jóval, bár nem vészesen. Ha szereted a nagyot sebző ágyúval való trollkodást az is tetszeni fog, de a pontosságra mindenképpen rá kell gyúrni. Az M4A1-em se talált el semmit, amíg nem lettek 100-asok a legények és a felszerelés. Néha még úgy sem...
Stílusában a svédek medekre hasonlít leginkább a jó csőlehajlás és a kevés páncél miatt, de amíg azok viszonylag pontosak és lassabban ütnek nagyokat, addig ez pontatlanabb és igen jó tűzgyorsasággal rendelkezik. -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
Geller72 #214461 üzenetére
Vagy gyorsítja. Mailand például csak VPN-nel tud Németországból játszani, mert gond van a telekom és a WG szerverei között. VPN-nel jó ping-je van, nélküle játszhatatlan.
#214462 Eztis_Aztis
Nem írtad hogy volt gépcsere. Próbáld ki újra PC-ről, ha azzal nincs ping probléma akkor tényleg a gépben lesz a hiba, vagyis a latopban. Ilyenkor tűzfal, vírusírtó vagy driver szokott bekavarni vagy hardveres oldalról a wifi adapter. PC-t optikai kábellel használtad a laptopod meg kábel nélkül wifi-vel? Wifi minősége nagyon eltérő lehet, van hogy nem alkalmas online játékra.
#214463 hulp01
EU2-re írtam a megoldásokat. -
3
senior tag
válasz
Geller72 #214398 üzenetére
Ma 18% lett. Szerintem ha egy öregotthon a mozgássérültjeiből összeállítana egy WoT-os csapatot, az is jobban játszana, mint a csapattársaim. Annyira szarok voltak, hogy ha a WC-mben látnám őket, lehúzás helyett markolóval tépetném ki a házból az egész mellékhelyiséget.
-
popey37
addikt
válasz
Geller72 #214388 üzenetére
itt az a gond, hogy elkezdődik a csata és a gamer nyomja az egérgombot mint süket a csengőt, se ellenfél se semmi, ő csak lövöldöz össze vissza, meg elindul és megy mint a mérgezett egér meghalni. na ezeket kellene összerakni.
nem egyszer találkozom olyannal akinek a wn8-a nem éri el a 200-at 20k-100k csatából. nem azokkal van gond akik elkezdik, mert azok egy része fejlődik és lépked szépen felfelé, azokkal van gond akiknek van több ezer, tizezer csatájuk és ehhez 100-200 wn8 párosul. -
kchryss
veterán
válasz
Geller72 #214309 üzenetére
Az a 120 mm-es átlag a torony frontra nem tudom hogy jött ki a löwénél a wg-nek.
Egyébként nem az átlagot kell nézni, nem mindegy hol lövöd, nagyon eltérő a vastagság a torony különböző részein.
Itt megnézheted: https://tanks.gg/tank/lowe/model?vm=live
A lövegpajzs nagy részén 300-400 mm effektív páncél van és elég nagy a pajzs. -
popey37
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #214151 üzenetére
Én periszkópot - azaz csigaszemet SEMMIKÉPP - nem tennék rá, mert ennek a tanknak az egyik nagy előnye a gyorsasága! Szerintem pont, hogy jó álcával rendelkezik, annak ellenére, hogy egy med és nem light.
Nekem Forgási mechanizmus+optika+vert.stabi hármas van rajta. Nem mondom, hogy ez a legjobb, én így használom. Ezzel lesz látótávom, és mozgásban is lehet vele lőni, gyorsabban forog. Hallgass meg másokat is azért. -
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #213985 üzenetére
Ezért nem kap felfüggesztést, ezt hidd el nekem, mert elég jártas vagyok a chat banok terén. Nem vagyok rá büszke, de ez van. Most is kaptam egy újabbat, pedig dec.25-én járt le a legutóbbi, amikor is úgy is kaptam egy hosszabbítást, hogy nem is tudtam írni mert épp banom volt. Szal én már elég sokszor és sokat kaptam, és hidd el sokkal cifrábbakat írtam mint Silverr! Szal itt vmi más van a bünti mögött ez biztos!
Ma a WG nem akarja/ta, hogy játsszak: 5/16 (éppen 31% felett) Nyaljanak jó vastagon sót, de inkább cián-t a WG-nél!
-
Puculo
aktív tag
válasz
Geller72 #214011 üzenetére
A kis löveg viszont full prém lőszert igényel, ha nem akarsz pattogni állandóan. Flankelni nem nagyon lehet azzal a sebességgel. Szóval eléggé költséges, de próbát megér ha neked a gyorsabb töltés a mérvadó. De a én anno a heavy soron voltam ha csak tehettem, support tanknak. Jó a páncél, nagy a visszatartó ereje is. Lehet hogy megérné a lila felszereléseket is kipróbálni rajta, szerintem megtartós vas, hatalmas fun a játék vele.
-
popey37
addikt
válasz
Geller72 #214011 üzenetére
a T95-nek nem a löveg a legnagyobb baja, hanem a sebessége: rádesnek ketten és véged mint a botnak, az egyik láncol a másik meg seggbe kukit játszik. forogni nem tudsz, tolatni szintén nem. a t95 messziről, az artyk mellől jó, ráérsz tölteni is, de előre menni öngyilkosság vele.
-
Puculo
aktív tag
válasz
Geller72 #214007 üzenetére
Hát, mindenesetre ők tudják megéri a spórolást vagy sem. Lehet venni kreditért is álcát, kezdetben azon tengődtem, de ki nem hagytam volna ezt a bónuszt.
Nyilván nem az E3 ami leginkább megköveteli, de hoztam le nem egyszer csatát 5-6 tierben hogy nem vettek észre egészen közelről sem, pedig nem vagyok nagy játékos.. a T95 nekem a top löveggel feküdt a legjobban, amikor a kisebb ágyút használtam, jobban rám mertek jönni, nem volt akkora visszatartó ereje.. bezzeg mikor a full hp-s K91 ammo találattól ' megemelte a kalapját' már nem voltak annyira tökösek.
-
popey37
addikt
válasz
Geller72 #213987 üzenetére
ja de ugyanugy fel tudnak jelenteni amiért ugyanugy megkapod a büntetést. ezért baromság ez a jelentgetés opció. ennek akkor lenne értelme, ha meg is nézné a support, hogy mi történt. de ez automata: ha megvan a bizonyos számú jelentésed, automata bann. a support nem is látja.
-
Silverr
aktív tag
-
Silverr
aktív tag
válasz
Geller72 #213980 üzenetére
Ezt értem de egy chat miatt? A sztori: Saját arti belém lőtt, majd irtam neki, hogy menjen szpotoljon magának a hülye artijával. Ezek után a garázsban jött a szokásos delete the game én meg annyit irtam, hogy dugja fel magának az artiját
Soha nem szoktam vissza irni most egyszer megtörtént. Ettől már sokkal cifrábbakat is láttam és ha ezért felfüggeszt a wargaming akkor szarj@k össze magukat. Egyébként ilyenkor nem kellene valami mail vagy valami, hogy héj ember ez meg ez van?
-
nomic
aktív tag
válasz
Geller72 #213908 üzenetére
Amilyen 3 perces meccsek vannak, sokszor nehéz még a 2000-et is meglőni. Nem tudom, te hogy játszol vele, de nem érdemes vele bokorban állni sokáig. Első tárat kilövöd azokra, akik az elején hibáznak (vagy a lightokra), utána pedig menni kell a mediumokkal, és tárazni amennyit csak tudsz. Sokan nem ismerik még a tankot, szóval a meglepetés ereje is veled van.
(ne tudd meg hányszor volt, hogy az első lövedék után kint maradtak yolozni, aztán mikor hirtelen eltűnt 1200 HP-juk, nem peekeltek olyan bátran
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged