-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz h1mpi #134145 üzenetére
Nekem még a buff előtt volt meg a PTA. Megmondom őszintén én nem szerettem, mert nagyon hiányzott a csőlehajlás,ami már a Leo1-en megvan.
Most már nincs meg a PTA, de most hogy kapott egy kis plussz csőlehajlást biztos faxa tank lett.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Emu
őstag
válasz h1mpi #134137 üzenetére
Kell neked mindig másokra hallgatni
PTA nem nagy szám, azonban a löveg ami van hozzá...az valami eszméletlen. Weak spotot szinte csak T10 HT-n kell lőni, mást mindent visz...400+ kört gurultam már vele, és meg tudnám számolni egy kezemen, hogy hány goldot lőttem el vele. Viszont az tény, hogy nem olyan tank amivel oldalakat fogsz áttolni, egy nagyon jó support tank.
-
Djuree
félisten
-
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #133886 üzenetére
én tegnap csak a poén kedvéért mentem egyet vele, 3 t9 lőtt szemből kb. 50 méterről mindenféle lószarral (lőszerrel), 1 lövés se sebzett (a gyenge pöttyöt kitakartam persze), mikor már mindhárom minimál hp-n volt megunták és elmentek (volna ha a többiek hagyták volna)
ez lesz a fun tankom.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Elcan
tag
válasz h1mpi #133712 üzenetére
Nem kell nagy ész hozzá, felfogja valaki, hogy ezek az emberek ha tetszik ha nem -és minden bántás nélkül mondom-, "húzóemberek", reklámemberek. Hány százan, ezren nézek úgy rájuk, hogy húúú, olyan akarok lenni, mint ő, olyan statot akarok, ha ő ezt mondja, akkor, ha azt mondja akkor, stb. Maximálisan elismerem a tudásukat, pályaismeretüket, stb, de a WG nem engedhetné meg az, hogy pl az ilyen accounta durva bukó sorozataik legyenek.( Főleg streamnél.) Mondjuk 3-4 napon keresztül bukó, úgy, ahogy az nagyon sok átlag vagy jó játékos is ismeri. Mikor mintha más játékkal játszanál. Lehet, hogy ez nem jön elő egy 500-1000 wn8-al rendelkező játékosnál, de magasabb szinten tapasztalható. Ha van egy tankom, ami 3 gunmarkos 60%-os vagyok vele, lila statos és a kedvencem mondjuk, akkor azt mondom ismeremm tudok vele játszani is. De amikor belépek és csak azzal 8-ból 8x buktat, de úgy, hogy nem találok el senkit, ha eltalálom nem üti át, vagy critical, vagy földbe esik a lövés minden harmadikra, alsó lemezre célzok és természetesen fölülre megy, mindez 50 méterről, akkor azért tudok különbséget tenni, hogy milyen amikor enged vele játszani és milyen amikor nem.
Itt volt haverommal az élő példa. Pilotos küldetés. Mikor 2000-et kellett sebezni. Szakaszban nyomtuk, nekem lazán átlag 3000-es sebző köreim voltak, havernak szigorúan 2000 alatt. Összesen kettőben tudott 2000-nél többet sebezni. (Mentünk vagy huszat). Megjegyzem jó játékosnak számít. Nem akartam elhinni, hogy nem képes összelőni ennyit. Majd átadta és elment aludni, hogy csináljam meg neki. Furcsamód nem tudtam én sem. Mikor már csak egy lövés kellett volna akkor tuti nem ment át, földbe ment. Lehetett érezni, hogy nem úgy működik, ahogy szokott. (De erre is megvan a miértje a WG-nek és érthető is, de ez más tészta.)
Biztos addigra elfelejtettem játsztani, elfelejtettem a weak spotokat, stb.
Nagy átb@szás az egész, csak vannak akik tovább is látnak az orruknál míg mások meg álomvilágban ringatják magukat.
Igazad van, kell a tapasztalat. Maximálisan egyetértek veled ebben, de mindez nem ér semmit, ha egyszerűen nem engedik, hogy azt tehesd, amit tudsz, amire képes lennél. -
Borvitéz
csendes tag
válasz h1mpi #133280 üzenetére
Teszt szerveren próbáltam az UDES 03 8-as svéd TD-t.
Emiatt kezdtem ez a páncélvadász ágat.
Jó , pontos. lapos, gyorsan tölt gyorsabban tolat mint megy
---------------------------------------------------------------------------------------
Gyengéi szerintem a repesz az nagyon viszi( szemből is )
Meg persze az arty... -
po1son
addikt
válasz h1mpi #133267 üzenetére
Lényegében ugyanaz mint a udes csak egy kicsivel jobb... Nekem csak a udes volt meg, de kellemes emlékeim vannak róla, jó camo, pontos ágyú és brutális nagy átütés, ha szereted a bokorban lévő sniperkedést, akkor mindenképpen ajánlom.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #132846 üzenetére
nekem nincs annyi időm, h csak azért artyzzak h tudjam honnan lőhetnek és még ráadásul utálok is velük játszani. ugyanúgy ahogy sajnálnám az időt mások replayeit nézegetni, biztos hasznos, csak már akkor inkább játszok én, az még hasznosabb és még élvezem is.
(#132855) DVlad : ez meg a másik. már én is kívülről tudom hol lehetnek, meg nagyjából azt is hova tudnak belőni, mérnök vagyok, szval kapásból el tudom dönteni hova álljak be, elég jó a térlátásom. aztán van hogy beszopom, mert mint tudjuk a wot elég távol áll a valóságól.
amúgy elég csak nézni a saját artykat hova állnak be...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Gyuri27
félisten
válasz h1mpi #132520 üzenetére
Én szeretem és jól is ment vele a játék. Aztán felültem a szopórollerra. Azaz szopóálarc on.
Érdekes, hogy az e50-l kezzdödött minden meg a jp II-l. De ezt majd elmesélem.
Voltam vele 60% fölött most 52. Persze az is lehet, hogy tiszta ideg vagyok 2 fenti tank miatt (amik még mindig 50% alatt tartózkodnak). Így meg nem adja a kis bestia.Jó az a gun. Simán hozza azt az értéket ami rá van írva 0,36.
Én egyedül azt a 2.3-s szükülést sokallom. Mondjuk valamivel meg kompenzálni kell.
Mert ugye a löveg minden irányban szépen mozog. Jó az átütés. A camója bitang (csak a 8-s svéd td jobb).
Festéssel, hálóval, camó skillel sokszor csak akkor vesznek észre mikor 50-n belül jönnek. De ott is csak azért mert ugye azt mindenképpen jelzi a rendszer.Jó az a td.
Nem tudom, hogy meg fogod-e szeretni vagy sem. De maga a vas jó.Visszamennyéartyvalgoldotspammelnineszidjadaztakisdrágát.
Amd - Radeon - Ryzen
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #132477 üzenetére
(#132476) @rlazol
A gyenge pontot nyilván nem úgy értettem hogy ez triviális gyenge pont és ott kéne lőni. Szemből nézve a patkó nagy részét eltakarja a kör alakú pajzs előtte, így csak a két csücske lenne lőhető.
Szóval olyan pici ez a rész, hogy tudatosan nem igazán lőhető. Csak azért írtam, hogy ha valaki véletlen bemákolja akkor tudjátok mi volt a szitu. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #132418 üzenetére
Má lementem lowtierbe, mondom akkor had menjen, de ott meg kevés a lőszer. Szeretem a Turánt, legalább a véennyócat jól adja.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #132364 üzenetére
T49-cel pedig ritkán kapok racket. Azt se tudom hol van neki.
Lehet aimbot, de az is lehet, hogy csak peched van. Te is biztos lőttél már racket úgy hogy nem volt is tudatosan arra céloztál.(#132367) @h1mpi:
Pedig a bulldog marha érzékeny. Ráadásul sárgulás helyett szereti azonnal eldobni a fejét akár egy is3 lövéstől is. Nekem sokszor repült a tornyom és én is sokszor robbantottam az elenséges bulldogokat.[ Szerkesztve ]
-
-
rlazol
veterán
válasz h1mpi #132257 üzenetére
szerintem épp ezért billent meg ennyire a pálya, a másik oldalon is megvan ugyanez, a ház körülről szépen spot alatt lehet tartani az ellent és a TD szépen lövik. És az emberek nem szívesen mennek egyik oldalról se a TDk elé.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Papooo
senior tag
válasz h1mpi #132257 üzenetére
Ma volt szerencsém kipróbálni, hogy egy O-NI, és egy VK 100 úgy be tud kempelni védő oldalon a hídnál, hogy ha van 2-3 support td a sarokban, akkor ott semmi se megy át, és még az arty sem tudja belőni őket.
A vége 8k felfogott lett, 4 k spot és 410 saját sebzésHa nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Papooo
senior tag
válasz h1mpi #132255 üzenetére
Röviden összefoglalva az Erlenbergi (lemming) taktika, oldaltól függetlenül:
Mindenki balra rohamozik, majd a híd előtt megállás, és irány vissza a kiindulási pontnál lévő hidat védeni.
Ekkor ha értelmesebb a csapat még elő maradéka, akkor indul a gondolkodás és a taktikázás, ha az agyhalottak maradtak, akkor indul a bohózat.Ha a zászló középen van, a taktika ugyanez, csak akkor jobbra kell rohamozni
10 esetből 9 alkalommal ez történik. Egyszerűen csodálatos!
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
rlazol
veterán
válasz h1mpi #132235 üzenetére
2es hely alatt mit értesz? Én már jópár hónapja azt tapasztalom, hogy a felső (védő) oldalról a többség a domb felé megy, 1-2tank marad a várra. A domb fele meg a támadók nem szoktak jönni. Elég felborult csatákat tapasztalok ott többnyire.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #132245 üzenetére
Védekező módban akkor csinálják jól ha lemingeznek szerintem. A támadó oldalnak nincs értelme megosztani az erőit a védő oldal meg be tud kempelni 1 oldalra. Ilyenkor a 2-es sornak taktikailag nincs sok értelme. Mivel a támadó oldal hiába tolja át ott, a hídon nem tud átmenni, mert azt jól be tudja védni a védő oldal. Szóval ha mindenki használná az eszét akkor támadó módban mindkét csapat a folyó keleti oldalát használná csak és a várat letojná. Ennek ellenére mégis sokkal gyakoribb hogy a támadó oldal a vár felől próbálkozik ...
Normál módban szintén jó megoldás a lemingezés. Ott az szokott lenni az ökölszabály hogy aki átmegy a folyón az meghal, így célszerű a saját oldaladon maradni. Utálom ezt a pályát normál módban. Az szokott nyerni aki tovább kempel, nem támad ki és több tankkal védi a bázisát.(#132247) @jagada:
9.13-as replay. Én szerintem láttam akkoriban a replay-t és nyári volt. De tök jól nézne ki téli pályaként. Biztos téli mod van a videókészítőnél. -
Emu
őstag
válasz h1mpi #132194 üzenetére
E100 szinte egész oldala rétegelt, én lőttem már bele 100 alattit is, elég jól elnyeli a repeszt. Majd amikor E5, vagy E3 fenekébe lősz egy ezrest, miközben szemből senki nem veri be őket, az az igazi fun
@SoulReaver: ne is mondj ilyet...most hajtok rá TD15 miatt...
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz h1mpi #132105 üzenetére
Tegnap kifejlesztettem a derp ágyút. Meg is vettem, de teljesen felesleges kiadás volt...
Az 1400/1600 átlagsebzés szépnek tűnik, de öt csata alatt nem találkoztam olyan tankkal, akibe 800-nál nagyobbat lőttem volna, pedig Grille és RHM is kapott tőlem lövést... Az kétségtelen, hogy célzás nélkül is simán ver 3-400-at bármibe, bármilyen szögből. Mondjuk célzással sem volt sokkal több. Ráadásul ezzel is lehet nulla sebzőt lőni, amit IS-4-be és Csillagrombolóba is sikerült megtennem.
Következtetés: teszem vissza a 14 cm-es ágyút. Használatához szükséges ugyan a célzás, de legalább simán hozza az átlagát, míg a troll ágyú legfeljebb a T8-as páncél nélküli ellenséggel szemben villanhat meg.
(No arty + noob ellenfél + kegyes RNG: Swamp-on sikerült 13330 felfogott sebzést összehoznom... )
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #132184 üzenetére
Nem érdemes vele goldozni a sebzés szinte ugyanakkora. Nagyobb a robbanási sugár ezért pár darabot érdemes tartani arra az esetre ha fedezék mellett lőnél valami puha vagy low hp-s tankot.
(#132186) @jagada:
Utolsó adásaiba belenéztem alig használt goldot.[ Szerkesztve ]
-
válasz h1mpi #132092 üzenetére
Várd meg a tier 10-es lightokat, onnantól kezdve már tényleg nem lesz értelme a heavy tankoknak. Én abba is hagyom a játékot, mert nem azért kezdtem el, hogy végül rally játékot csináljanak belőle.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest