- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nem bírtam ki, vettem a RU szerveren is 20x ládát.
~ 10 689 Ft
Náluk 1x 5x 20x 45x van.1. doboz Škoda T 56
8. doboz M-IV-Y
10. doboz 122 TM
17. doboz Pz.Kpfw. M15
19. doboz Pz.Kpfw. 35 R és Conqueror Gun Carriage 3D skin6k gold, 1,9M kredit, 20 dísz, 7 nap prém fiók
VI-VII. szint letudva. -
-
po1son
addikt
nem örülök ennek a kőbe vésett szabálynak, nekem eddig a gyakorlatban sokkal jobb arányok voltak, utoljára a mirny játékmódban nagyon betartották ezt a matek dolgot, hogy xy eséllyel dob...
eddigi éveim (3 különböző profilról)
2020 - 25 ládából - boroscola, isu152k
2019 - 11 ládából - progetto
2018 - nem játszottam
2017 - 25 ládából - t26et (patriot álca nélkül) -
zola96
senior tag
Logika van abban amit írsz. De amíg az egy lövetűvel egyet lesz az előtted álló tankba, amit látsz max 5mpig a tárassal kitárazod. Így hiába jobb papíron a dpm nincsen értelme ezekben a rapid meccsekben. 100/1x ha ki tudod használni. Míg a tárasat jóval többször. Skoda t56 fel se tűnik a tár töltési ideje a félelem faktora ellenben erős
ahogy a 9-10nek is.
-
peterson79
őstag
Én is kipróbáltam mindkét ágyút és a két löszeres verzió jobban fekszik, több vele a damage. Van rajta pontosságot növelő bizbaz, vert.stab, ventilátor...azt hiszem, de ezt kétféle verzióban használom, a másik turbós.
Mondjuk ez most a X-esre értettem, de a másik is használható így. -
kchryss
veterán
Kösz. Hát lehet hogy szükségem lesz rá hogy 29-ig tartson. Nem sikerült beaktiválnom a prime gaminget.
Először azzal vacakoltam sokáig hogy nem tudtam amazon fiókot regisztrálni mert a régi fiókhoz hozzá volt rendelve a telefonszámom és nem tudtam onnan törölni. Már ilyen alvilági ingyenes sms fogadó oldalakkal próbálkoztam, de mindegyik már volt kötve egy amazon fiókhoz. Aztán nagy nehezen rájöttem hogy ki kell kapcsolni a két lépcsős hitelesítést és akkor lehet törölni a telefont a fiókból. Töröltem a régi fiókból, megcsináltam az újat. Sikerült aktiválnom az 1 hetes primevideo trialt. Minden úgy ment ahogy szokott, aztán amikor aktiválni akartam az aktív primevideo előfizetésemmel a prime gaminget akkor koppantam, mert hibaüzenetet dobott. Amazon supportnál jelentkeztem a problémával, az első operátor valami balfasz indiai volt, szerintem direkt szakította a csetet velem többször is, nem tudta megoldani a problémát, az egyik szétkapcsolódás után egy új operátorhoz kerültem, az is valami arab volt, az elküldött egy harmadik operátorhoz az meg név alapján valami mexikói vendégmunkás lehetett. Na ő kb fél órán át vizsgálta az esetet. Végül arra jutott hogy mindent jól csináltam, de mégsem működik ezért átadja az ügyet a technikusoknak és majd emailben értesítenek ...
Nagyon remélem hogy 28-án délután még bezsákolható lesz az októberi loot és hogy beaktiválják nekem addigra a prime-ot. -
popey37
addikt
elmondanám, hogy eddig az összes nyitott tickettemet elbirálták, kivétel nélkül mindenki tiltást kapott: ki 3 napot ki egy hetet.
egyszerüen az elbirálás után másnap ránézel és láthatod az utolsó belépését. simán le lehet követni, attól függetlenül, hogy a wg nem ad ki infót a büntetésről.
más téma: én viszont csetbannt kaptam, csak nem tudom mire. a wg tényleg erre veri, hogy kibannolja a csetről a játékosokat? ha nem tetszik neki amiket irkálunk szüntesse meg a csetet. hagy én döntsem már el, hogy kinek mit irok. egy tollvonással megoldhatná, de ezek a tiltogatások az agyamra mennek.
nem elég, hogy a sok spermamenekült arra veri, hogy a játékban feljelentget, mert nem azt csinálom amit ő szeretne, ezért is kaptam már tiltást. na ezt pl. tényleg nem vizsgálja senki: összegyülik a megfelelő számú feljelentés és a szerver vág bannra 3 nap, 1 hét, 3 hét, 1 honap stb.. időre.
na ez a gusztustalan dolog, a tiz év alatt egyszer volt, hogy eltörölték a tiltásomat, mert beküldtem az utolsó csatámról a tiltás előtti replayt, és eltörölték a bannt, mert nem csináltam semmi sportszerütlen dolgot.
de ez akkor is felháboritó: nem tetszik a pofád, jelentelek és mehetsz a levesbe. -
hulp01
senior tag
Ez valahol a kettő között van. Néha elképesztő dolgokat bír ki, kemény a kobakja, viszont nekem kicsit lomhának tűnik. Nem a végsebességével van gond, hanem a gyorsulásával. Ja, úgy pontos, ahogy a ruszkik megcsinálják a német pontosságot. Szóval célozni azért kell vele, és menet közben eléggé véletlenszerű a találat.
Ettől függetlenül én nagyon szeretem, jó vele játszani. Viszont stat húzásra egész egyszerűen nekem alkalmatlan, mert rohadt magasak vele az elvárások. Eleve rankeden kell hozzá az első divízió, szóval a botok már megvenni se tudják. Sokkal magasabb arányban játszanak vele jó, nagyon jó játékosok. -
L-e-f-i-e
senior tag
Basszus valamiért azt hittem a VZ55-ről beszélsz már kezdtem is írni, hogy valamit benéztél mert 20mp alatt táraz újra ami tökéletes, (bár a 32 mp igy se jön ki mert a 9esnek is csak 27) tekintve, hogy sok nagy alfás tanknak is ekörül mozog a tárazása, emellett ez a tank falkában a legbrutálisabb tehát nem soloban kinézegetni 3 tankra mert akkor nyilván kihasználják a töltési időt, (btw ez igaz minden más tankra is
de okosan játszva szerintem nagyobb a pontenciál a burstban még a kilences esetén is. Egyébként a 9-es esetén tényleg lehet opció a sima ágyú is de 10 esnél már szerintem nem kérdés, hogy a táras a tuti. A top táras löveg elképesztően jó, 2 mp alatt 1000 dmg egy olyan tanknál ami mobilis, lehet vele hulldownozni szerintem nagyon cool.
-
Swinegod
őstag
Igen, meglehet. Ez a baj, hogy max hp-ról megölöm a heavyt mielőtt egyáltalán odaérne a helyére. Azon a bizonyos ponton nem lehetséges 360-370m-nél messzebb menni a középtől, vagyis nehézzel 99% eséllyel kispotol valami ami ott van, te meg ott vagy a semmi közepén, elfordulsz feléjük nem tudsz fedezékbe menni ha meg nem akkor az oldalad ingyen dmg. Leláncol valami gyorsan töltő hülyeség mint az STB esélyed nincs fedezékbe érni. Elképesztően retardált koncepció, hogy meghalhatsz mielőtt egyáltalán a neked kitalált hely közelébe érnél
-
Baltazár123
őstag
T10-ben jó sokáig el lehet szórakozni a field modification-el kb 250-300 csata is lehet vagy a profik ugye arannyal átváltják más tankon az xp-t szabad xp-re
A prém tank ugye több xp-t termel, de utána arannyal kell átváltani szabad xp-re, nade a proknál hegyekben áll az arany.
Szép kredit (és xp) égető ez a field modification. A második sor felszerelés kb 1 milla, a módosítások is szép összeg, ráadásul ha nem tetszik, akkor itt a megsemmisítés után semmit nem kap vissza az ember.
Más téma, olvastam pár hozzászólást a gold ammóról, csak azt hiszem egy lényeges szempont nem jött fel. Az odáig tiszta, hogy bárki használhatja, csak amikor az embert szétgoldozzák, akkor elmond egy imát a k.rva anyjához az ellenfélnek és szépen megemeli az arany lőszer adagot és elkezdi ő is puffogtatni, hogy a k.rva anyját a goldozó ellenfélnek
Na és akkor ő is szétgoldoz valakit, akinek meg hasonlóan eldurran az agya és így tovább. Folyamatosan növekszik a gold ammo használat.
Utána meg megy a nyafogás, hogy milyen rossz minőségű és gyors lefolyású csaták vannak. Miközben a színvonal romlásért kb 60-70%-ban (de lehet, hogy nagyobb mértékben is) a gold ammo ilyen eszetlen mértékű használata a felelős.
A páncél nem véd, ergó mintha mindenki egy szinttel gyengébben páncélozott tankkal menne. Ezért lehet olyan gyorsan leküzdeni az ellenfelet. Ha egy oldalon golddal kivesznek 2-3 tankot gyorsan, akkor jó eséllyel tarolás van utána. Meg nyüszítés utána, hogy hát loholni kell a sebzésért. Miközben a játékosok maguk okozzák ezt, csak szembe kéne nézni önmagukkal.
A WG is, hogy eladhatóak legyenek a prém tankjai, már azt se tudja, milyen szörnyeteget találjon ki, amik hatékonyak ebben a metában, mert a régi f.sokat már kevesen veszik.
-
Baltazár123
őstag
1000db? jó lesz az 50-nek is. Quickybaby streamjét néztem, közben elkezdtem újra nézni a witcher sorozatot. A 4 óra alatt senki nem jelentette, hogy tankot nyert volna.
Az más kérdés, hogy quickybaby meg kapott kb félmillió értékű előfizetést (ha jól számolom, az előfizetés értékét) meg volt aki aranyat is adott neki.
Tényleg van most ez a goldrush, de miért olyanoknak csinálják, akiknek hegyekben áll amúgy is az arany az accján? Mezei játékosok meg kapják azt, hogy nézhetik a streamet 1 nap prémiumért. Jó, aki a kicsit nem becsüli... -
-
Baltazár123
őstag
Megigértem az acc volt tulajának, hogy megváltoztatom a nevet, ami csak késik, de valamikor megtörténik majd.
Én elengedtem ezt a farmoljunk 1 milliót óránként témát, mert ha ők meg is tudják csinálni én biztosan nem és nem is erőlködök rajta.
Csak arra gondoltam, hogy volt például olyan taktika, de az xp farmolásra, hogy berohanni, pár lövést leadni aztán garázsba és másik tankkal. Hátha valami ilyesmire gondolt, azért kérdeztem.
Nyilván ez is olyan dolog, minthogy az én rekordom a patriottal 640e nettó kredit 1 óra alatt, 50%-os boosterrel és akkor innentől azt mondanám, hogy hát kerekítsünk, 650e kreditet lehet a patriottal farmolniJa, lehet, persze, összejöhet. Néha, nagy ritkán. Kb mint amikor a streamerek mennek egy jó kört az új tankokkal és azzal reklámozzák, hogy nézzed, mit tud a tank. Ez a kpz07 esetében nagyon élénken él bennem, több streamert is megnéztem és jól csőbe húztak. Persze meg is akartam venni, mert kellett egy tier8 prém tank és jónak nézett ki kredit farmolásra, de csak kidobott pénz volt.
-
Balcsix
senior tag
Én közel nem vagyok egy unikum játékos, de már volt nem egyszer, hogy 1 milla vagy közel 1 összejött. Jó lehet, hogy 1 óra +4-5 perc volt, mert úgy adta ki, hogy indítottam még 1 meccset amire már nem volt érvényes a személyes bónusz.
Minden lehetséges boostert felhasználva nagyon meg tudja dobni a jövedelmet.
BTW az is számít, hogy mennyire jövedelmező a tank (én T26E5 és Lansen párossal toltam).
Ja tényleg, még a szakasz bónusz is pluszt ad. Annyi hogy én 0 goldot használok ha farmolok. -
Barret001
addikt
Szopó ágra vagy egy ideje téve.Ennyi.Ne keressél logikát benne.
Én egy jó ideje nyerőben vagyokBelépek,nézelődök,és nyeri nekem a meccset a csapat. Mikor szopón vagyok,akkor meg ugyan ez,csak vesztünk...Hol itt a logika?
Nem 1-2 meccsről beszélek,több száz kör átlaga. -
5-ös kezelő
senior tag
Akkor még várok a tokenek elköltésével, hátha lesz vmi jobb vétel, v szerezhetek még hozzá és akkor már nagyobb a választék. Csak nem szeretnék kifutni az időből /december/, ha már ennyit szenvedtem a 150 szinttel.
Most a Char Futur 4 a kiszemelt, talán majd felnövök hozzá egyszer. Addig is visszamentem alacsonyabb osztályokba, van még hová fejlődnöm bőven. -
-
emre
veterán
én meg egyre csak fejlődök mióta letettem
-
-
kchryss
veterán
Ja lehet hogy elszámoltam. Én a recent-et számoltam, mert ugye az x tengelyen 22800-tól 25000-ig vannak a csaták, vagyis 2200 csata.
Úgy számoltam hogy 2200 csatával estél felfelé kerekítve 0,3%-ot akkor ezen a 2200 csatán belül a 0,3% az 6,6 csata.
Végül is recentben igazam is lenne, de itt a WR százalékok a totál WR-et jelentik, így valóban nagyobb volt az esésed mint azt elsőre gondoltam.
Az hogy 1%-hoz mennyi csata kell nagyban függ attól hogy hány csatád van már, ezért nem szoktam nézni a totál WR-et, helyette az utolsó 1000 csata WR-jét szoktam nézni, az sokkal jobban tükrözi a jelenlegi teljesítményt.Valami hiba biztos van a játékodban is ha a sebzés növekedése ellenére esik a győzelmi arányod. Kis mintán tud szívatni a WG, vannak szopó napok néha amikor tényleg olyan társakat kapsz hogy felesleges játszani, de olyan nincs hogy 2200 csatán keresztül szopasson. Az túl sok csata.
Szerintem túlságosan rá vagy görcsölve erre az egész statisztikára. Nem szabad ennyire betegesen nézni ezeket. Ezzel csak azt éred el hogy félsz hogy megint vereség lesz, a félelemből frusztráció lesz, aztán kedved se lesz játszani de muszájból azért csak nyomod, aztán ilyen mentális állapotban törvényszerű hogy nem is fog menni a játék és belekerülsz egy jó nagy negatív spirálba.Az iyouxin csatát is nem értem miért kerested meg és miért elemezted ki. Nem a csatán húzta fel magát, sőt annyira fel sem húzta magát. Egész nap sírtak neki a cseten és kérdezgették hogy mit csináljanak hogy jobb legyen a győzelmi arányuk. Sokáig tök normálisan válaszolt, adta a tanácsokat, aztán abból lett elege hogy hiába mondott bármi okosat jött rá az innen a topikból is ismerős mantra hogy "mindig első vagyok a csapatban mégis mindig veszítünk mert szopat a WG". Erre meg nehéz bármi okosat mondani főleg hogy általában fele sem igaz (Nem is olyan gyakran vannak az elsők között csak szeretik azokat a csatákat kiemelni maguknak és a bénázósakat elfelejteni és sokszor a WR-jük sem olyan tragikus mint amilyennek beállítják). Nem igazi rage volt hanem elég nagy színészkedés, látszik is hogy kétszer is elröhögi magát közben.
A lényeg hogy ha nem folyton mérgelődik az ember, ha nem mindenben a rosszat keresi, ha pozitívan áll a dolgokhoz, ha képes objektíven nézni a saját teljesítményét, ha képes meglátni a saját hibáit és nem mindig másokat okolni és tud is tanulni a saját hibáiból akkor fejlődni fog és győzelmi arány is automatikusan javulni fog. Az egész hozzáállás kérdése.
Nézzétek meg ezt a játékost: Udo_Der_Zipfelklatscher
A 40-es éveiben járó osztrák pasi. Lenyomott huszonpárezer csatát amivel átlagos 1300 wn8-at és 50% körüli WR-et ért el. Majd kb 1 éve ráakadt iyoxin csatornájára. Egyre többet nézte az adásait, egyre többet kérdezett tőle, néha szakaszoztak is együtt, kapott személyes tanácsokat is hogy milyen tankokkal játsszon min javítson, mire figyeljen oda. A 40-es pasi pedig ennyi idősen elkezdte megtanulni hogyan kell jól játszani. Elkezdett egyre jobban játszani. Régebben 2 jelet is nehezen rakott tankokra, ma meg már 3 markol tankokat. És nem iyouxin játszik a fiókján. Meg lehet nézni a recentjét, brutális a különbség a totál és a recent statjai között. Az egykor 50%-os játékos hónapok óta folyamatosan 60% körüli Wr-et hoz. Ennyit jelent a szemléletváltás és a jó hozzáállás!
Ha egy idősebb pasi aki már nehezebben tanul képes erre, akkor ti is képesek vagytok rá. Csak hát mindig egyszerűbb keseregni és a körülményeket okolni ... -
Warton
őstag
Valahogy nem érzem, hogy ebben az eventben részt kéne vennem, nagyon gyengék a jutalmak. Pattonom és Katukovom is van már, de igazából ez csak egy skin, mégcsak nem is legénységi tag. A T34-et és a Shermant behúztam jóárasítva, de kb. ennyi nekem ez az egész. A T6 médiumot mindenkinek ajánlom megvételre, mert nagyon fun.
-
Bad Pritt
félisten
Igazából oly mindegy, Easy 8-tel amúgy is mennék, mert abból jönnek a BP pontok, a megerősítőset meg lehet csinálni szinte akármivel, a prém tankosnál meg a 30 találat a Thunderbolttal 2-3 meccs.
Csak gáz, hogy egy ilyen apró küldi sorozathoz is fizetős játékosnak kell lenni. -
Black_Sheep
tag
Hm... Érdekes ez a Type59. Szombaton délelőtt egyedül szorzózgattam, nem is rossz eredménnyel (100% win rate, 3.816 WN8):
Aztán megvettem a Type59-et, régi vágyam végre beteljesült. Aha... Eredmény:
A Type WR-je 30% 10 csatából, 1,5k átlagsebzéssel. Oké, csak nagyon indokolt esetben lövök golddal, prém tankkal szinte soha. De a Bourrasque 190 pennel is működik, a Type 185 pennel közel sem muzsikál megfelelően. 17 lövés, 7 találat, 4 átütés... WTF??? Hiába a tier limit, ha el sem találom a célt!
Az egyik vesztes csatámban megnéztem az összes csapattárs és ellenfél statisztikáját is. Nálunk a szakasztársammal voltunk 56% felett, és egy játékos 51%, a többi 45 és 48 között, kivétel ez a valami:
Emil II-vel volt, védte az artyt, és a végéig életben maradt. Egyetlen lövése sem volt, tehát a bal klikket sem találta meg. Szakaszban voltak, a másik 40%-os volt. Erre már nincsenek szavak. Fű alatt bevezették a botokat T9-be is, nincs más magyarázat.
-
Viktoár
addikt
Szerintem a WG-nek már rég elkellett volna engedni ezt a csapat szintű győzelem/vereség jutalmazást.
Aki kitesz magáért, esetleg a tank besorolásnak megfelelően játszik, (értsd: a szpotter szpotol, stb..) az a csata kimenetélétől függetlenül kapjon xp-t és kreditet.
Amikor az epic kört is böszme minusszal zárod mert agyhalottakon múlik a győzelem az elég lehangoló.
Felmerül az emberben pár kérdés, mi a faszért erőlködöm ha nincs jutalmazva?
Azért mert vesztett a csapat? Na és? Én válogattam össze a csapattársaimat? Miért engem büntet a játék más balfaszsága miatt, hiszen bőven átlag felett tudtam teljesíteni? (A ranked egy fos, ott a stráfok miatt mindenki görcsöl).)Amíg randomban nincs jutalmazva az egyéni teljesítmény addig csak bábok vagyunk a csatákban.
-
hulp01
senior tag
Én a kilencessel használtam a nagyobb átütés és a rövidebb töltésidő miatt. Igaz, a tízes ágyút ki se próbáltam rajta, de nekem teljesen megfelelt így. A nyolcast tankot ezen az ágon gyűlöltem nagyon, de ezzel egy idő után egész jól elvoltam. Szerintem nem rossz tank. Volt, hogy a páncélja is egész jól működött, a kilences ágyú meg tényleg jó volt rajta. Viszonylag gyors is.
-
zodo
nagyúr
Megérkezett a ToT cikk és ahogy várni lehetett ..... This is not your typical Top of the Tree.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest