- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #243981 üzenetére
Érdekes, ha a játékosok számát nézzük akkor egy adott számú közösség 50%-a az átlag. De mi van ha nem a játékosok számát nézi hanem a tankokkal való hatékonyságot? Van x% aki jól játszik és "felhúzza" a tankok hatékonysági mutatóját amit y% lefelé húz, de az y játékosok nem érik el vele annak a felét sem amit a jó játékos produkál. Vagyis x és y között nagy tudásbeli szakadék van ezért a kisebb de jól játszó közösség miatt magasabb az elvárt átlag mint amit az y játékosok teljesíteni tudnak. Így 30-70% akár reális is lehet.
Huh.. az ilyen eszmefuttatás nem az erősségem.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #243918 üzenetére
Engem csak az borít ki hogy olyan feladatot raknak be ami nem rajtam múlik. A sebezz x-et, vagy spotolj x-et, lőjj ki x-et, deríts fel x-et , stb nem zavar viszonylag könnyen teljesíthető. De ez hogy nyerj... Eleve mi az hogy nyerjek? Talán 1v1 -be játszok? Inkább nyerjetek 5 csatát hiszen csapatjáték lenne a cél, de itt már meg is bukott a mutatvány.
Persze nem vagyok hülye, tudom hogy azért van ez hogy többet játszak és ne zavarjam le 5 csatával a napi feladatot. De azért az is vicc hogy 20 csata kell hozzá..
-
phoenix1989
őstag
válasz ddt500hu #243817 üzenetére
én is kezdtem újat de sokáig nem jutottam vele. nem volt kedvem újra leszenvedni a küldetéseket a tankokért. főleg a 260, 279 küldiket. meg rengeteg prém tankot szereztem már ezen. inkább arra használtam hogy a barát megívásos küldikből még több T8 tankot vehessek ki. de már az sem érdekel.
-
phoenix1989
őstag
válasz ddt500hu #243813 üzenetére
ilyen sokáig tartott amíg kijavitottam a kezdeti bénaságot. a kezdetekben nem is néztem statisztikát talán nem is volt annyira jellemző aztán nemsokra rá mindenki azt nézte, haverom jobb volt én meg jobb akartam lenni nála. akkor kezdtem el javítani rajta
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz ddt500hu #205318 üzenetére
én voltam, tundra mod, a fene sem tudta, hogy tiltott, amikor kaptam érte, onnantól tudtam, ráadásul szívás is volt, mert valami event közben tiltottak le 3 hétre, igy elestem a nyereménytanktól. azóta semmi modot nem használok, csak a statisztikát és a battle hits modokat.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Massmurderer
őstag
válasz ddt500hu #205179 üzenetére
Baromság.Ha letolsz egy csatát,nézd meg a sok 0 dmg-s egyént.Van olyan hogy 3-4000 a wn8 neki, 50-60k csatája van,azt semmit se csinál.Láttam már 5000wn8 felettit aki egész csata alatt a szikla mögött sunnyogot,chaten osztotta az észt,végén 2 kilöt skulója volt 0 sebzéssel.Na ennyit a wn8ról.
-
e-newsee
addikt
válasz ddt500hu #203171 üzenetére
Az Udestől kezdve egy külön világ a svéd TD-ké. Az Ikv-n túl kell esni, utána jön a fun. Csak tanácsnak, kb mindent a kamonak szentelj, és nagyjából csak proxyból spotolnak, ha beállsz egy bokorba. Persze nem árt hozzá ismerni az álca/spot rendszer csínját-bínját.
Kis túlzással, de azt szokták mondani, hogy ha a svéd TD azt mondja, hogy én most fű vagyok, akkor fű is lesz.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz ddt500hu #202955 üzenetére
Ma nekünk is volt egy teljesen AFK csóka a 4-es szakaszunk mellé. Nem értem az ilyen farok miért lép be egyáltalán csatába!? Menjen aztán nézzen egy filmet akkor inkább!
Na meg itt van ez a "csodálatos" platoon! Mindet agyon verném egy szívlapáttal egymás után!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz ddt500hu #201848 üzenetére
Nem volt 1500 felett. Ő maga mondta hogy több ezer csatán át piroska volt, nem érdekelte a játékmechanika csak ment a chaffee-vel és futott az ellenség közé meghalni. A wot-ban rengeteget számít a csataszám ás tapasztalat. 5000 csata alatt még csak ismerkedik az ember a játékkal.
Igen vannak sokan akik hiába játszanak bármennyit nem lesznek jobbak, de a legtöbben gyenge kezdés után ahogy nő a tapasztalatuk egyre jobbak lesznek míg elérik azt a pontot ahonnan már nem vagy csak nehezen tudnak tovább fejlődni. És biztos vannak akik az első pillanattól jók, de ez nagyon ritka.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz ddt500hu #201464 üzenetére
Ma volt 3 Tábornok+1-2 Őrnagy és meg is lett a 15 szint végre. 18 csata kellett hozzá most, legutóbb 25.
Ezuton gondoltam csak behúzom a 75 kötvényt a 3 küldivel. Első 2 csatában mindhárom feltétel pipa. Na mondom ez remek, így kell ezt. 3-ik csatában rang pipa, sebzés pipa és a pattintásból hiányzott 120HP. Nem voltam nagyon ideges....ááááá!
Következett egy újabb csata a pattintós küldi miatt, ahol ismét nem sikerült, mert olyan gyengék voltunk, hogy az első mezőből nagyon nem tudtunk kilépni és semmi nem pattant. Kellett így egy harmadik csata, amivel sikerült végre behúzni ezt is.Randomot is mentem pár csatát és ez alatt ismét sikerült a T-55A-al egy jól sikerült csata, de ez most 1340 alap XP-el "csak" 1.o. lett.
MINES-on felmentem az elején a régi bányákhoz, most rom és tulajdonképpen végig uraltam a mapot: hol itt sebeztem, hol ott, aztán megint itt, megint ott."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ooloo
őstag
válasz ddt500hu #187129 üzenetére
Arra gondoltál , hogy a csapattársaid ( TD-k ) az RNG negatív hatása miatt nem tudták likvidálni az ellent ? Te is tudod milyen az , ha küszöbszintre visz az RNG . Az a +/-25% éppen elég arra , hogy ne Te irányítsd a történéseket .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
e-newsee
addikt
válasz ddt500hu #187126 üzenetére
Tudod miért van ez? Pusztán azért, mert olyan gyorsak ezek a kerekes carok, hogy a csapatod többi része még pozíciót sem fogott, az arty is talán épp betöltött, de lehet, hogy ő is mozgásban van még. Sokra megyek a 8 felspotolt ellenféllel, ha még alig mentem arrébb, az ellenfél meg még vagy 700 méterre van valahol a domb mögött. Néhány pályán még egy sima light is túl gyorsan tud spotolni ahhoz, hogy rögtön lőni is tudják.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
AlexHerceg
tag
válasz ddt500hu #187126 üzenetére
Rá se ránts.Van ez így.
Írok ellenpéldát a kerekesekről. Elindul a csata. Már a 2. másodpercben vadul klikkelget kerekes spotterünk, hol fog spotterkedni. Eddig ok. Többen próbálnak a várható felderítés felé pozícionálni. Majd 10 másodperc múlva már vadul klikkelget, hogy miért nem lőjük a spotját (sehol nem vagyunk még) és a csata első percében kilövik. Jön a szokásos "noob team" üzenet.Nyilván.[ Szerkesztve ]
Hominem te esse memento...
-
-
galervin93
addikt
válasz ddt500hu #186267 üzenetére
Nem kisebbítve azt a véjennyócat tegyük hozzá, a T49 és a kerekesek azért fossák azt.
Én már hetek óta szopok, nem is nagyon megyek, értelmetlen. Olyan lövések garmadája nem megy be, amik korábban simán találtak. Korábban is sok szellemlövedékkel volt dolgom és valaki meg is jegyezte, hogy ez már abnormálisan sok (tettem fel ide is videókat), nem tartom kizártnak hogy valami a netemmel nem oké... Élvezhetetlen, hogy 10 lövésből ilyen 2-3 sebző van.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
válasz ddt500hu #185943 üzenetére
Nekem ma nagyon adta a Frontline 4/4 win és 900 pont mindegyik meccsen (mindig egy hajszállal maradtam le a tábornokról), de ezalatt a 4 kör alatt olyan szinten untam meg, hogy csodálom azokat, akik napokat mennek ezzel a móddal....
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ooloo
őstag
válasz ddt500hu #185437 üzenetére
Teljesen jogos a felháborodásod ... a Type5-re igazán ráfért a nerf . Az EBR mozgékonyságával nem is lenne gond . Inkább az bosszant , hogy a legtöbb esetben a kerékre szórja a találatot , amitől kacsázik a kereke pár másodpercre , aztán vígan száguldozik tovább . A "klasszikus" felderítő tankok helyzetét is lehetetlenné teszi nagyon sok esetben .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz ddt500hu #185429 üzenetére
Nem volt elég az aktuális átütési érték . Az átlagos páncélátütési érték +/-25%-os mértékben véletlenszerűen változhat . Az , hogy ez az érték véletlenszerű , abban kételkedek .
A Panhard EBR ágyúja speciális ... nem tudom egész pontosan , de több helyen emlegetnek valami mágneses célra tartást , vagy valami hasonlót .
-
kchryss
veterán
válasz ddt500hu #185303 üzenetére
Nekem a második divízió (2x15) lett meg ma 225 csatával.
Ezt a 60% körüli stráfszerzési hatékonyságot szerintem tudnám tartani, mert maradt bennem tartalék bőven. Elég sokszor úgy játszottam mint egy bot és volt 2 nap amikor "tilt" állapotban nyomtam és csak ment a yolo előre és jöttek a 0-ás csaták sorban.
Ahogy nézem az ezüst ligához 75%-os hatékonyság kéne az arany ligához meg 95% körüli, persze azon túl hogy teljesíteni kell mind a 4 divíziót. Arany ligába szuperunikumok közül sem kerültek be egy csomóan. Láttam sok több nagy klános ismert játékost ezüst ligában végezni.Nézegetve a ligában a játékosok statját, 60%-os hatékonysággal kb 400-600 csata kellett nekik a 4 divízió megmászásához. Elég nagy volt a szórás, de kb ezen a tartományon belül lehetne számolnom vele nekem is.
500 csatát nem tudom mennyire éri meg beleölni ebbe mikor azt se tudni mi lesz a jutalom.A szezon második rankedjét megpróbálom végigvinni. Aztán ha sikerül akkor meglátom, hogy megérné-e harmadszor is nekifutni majd.
(#185253) @Bobyjack:
Kampánnyal kapcsolatban többször írtam már. Pl itt is: (#177219)
Évente max egy nagy és egy kicsi kampány szokott lenni. A nagy december végén szokott kezdődni és át szokott nyúlni januárra. Ezen az összes reward tankot meg lehet szerezni. A kicsi általában nyáron szokott lenni és kevesebb tank közül lehet választani, van amikor 8-as tankokért megy csak a mini kampány. A nyári kicsi kampány sokszor el is marad. Szerintem idén sem fog lenni, mert frontline és ranked szezon mellett, sandbox teszt is van, nem hiszem hogy beleférne a programba.
Előző kampányok a replay mappám szerint:Ja a liga alján lévőket érdemes megnézni. Elég sok játékos van aki ilyen 45-50% körüli hatékonysággal kiseggelte a ligába kerülést. Nagy részük 1000-1500 csatát ment érte.
Szerintem egyébként ez jó dolog és szükséges is, hogy kigrindelni is lehessen. Aki ennyi időt beleöl az megérdemli a jutalom tankot. Arany ligába meg úgysem lehet így bekerülni, mert oda kell a jó játék is.
Sőt én még csökkenteném a követelményeket, hogy kb 700 csatával a gyengébb játékosok is mind ki tudják grindelni. Nekünk is jobb lenne, mert ha több gyengébb játékos kerülne be a ligákba akkor mi könnyebben kerülhetünk magasabb ligába és nekik is jó lenne, mert nem lenne reménytelen megszerezni a tankot.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #170142 üzenetére
Egyszerűen mert nem érdekelt a "hogyan működik" része csak mentem csatáról csatára. Közel 5000 csatát mentem a kv1-kv2 párossal mert azzal farmoltam a kreditet. Van is a kv1-en ~250,000 xp amivel nem tudok mit kezdeni. Anno azt sem tudtam hogy be lehet kapcsolni a legénységfejlődést ha elit a tank.
966 a wn8 és 33% a wr.
Amikor annyira szar csatákat mész az miért van? Mert béna vagy?
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #170137 üzenetére
Régebben már említttem hogy kb 15k csatát botként játszottam mert csak azután kezdett el mélyebben érdekelni a játék. Még felszereléseket meg fogyócikkeket sem.raktam a tankokra csak mentem mint egy fogalmatlan noob. Azt sem tudtam mi az a prém lőszer meg álcafestés.
Ez a bot stat már így marad és állok ahol állok.
Ha újra kezdeném biztos sokkal jobb lenne de a franc fog újból kihúzni ennyi tankot csakhogy más színem legyen.Azt meg hogy valaki rinyál nem is értem hogy kapcsolódik a bénasághoz. Azért mert vannak akik nem, vagy csak nehezen fogadják el hogy bizonyos keretek közé szorít a játék, rögtön bénák?
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #170132 üzenetére
2000 alatt bénák vagyunk? Amikor csak azzal megyek amivel jobban megy a játék akkor van hogy 2000 felett fejezem be a napot. Azonban nem csak azzal játszom így értelemszerűen jóval 2000 alatt leszek a nap végére.
Ma például mentem a kacsával is csak úgy poénból. Még mindig szar tank.
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #169926 üzenetére
Most pont nem néztem hogy milyen játékos de ettől még kulturáltabb is lehetne. Egyrészt teljesen haszontalan tagja volt a csapatának azzal hogy ment egy spot kört majd miután spotot kapott, 2 tankunk ráment ezért elment megfulladni. Másrészt így is úgy is meghalt a vízben tehát az ő szempontjából nem volt jelentősége hogy kilőttem.
De azárt a közel 40k csata alatt ragadhatott volna rá ennél több is.
-
jano_77
nagyúr
válasz ddt500hu #168983 üzenetére
30K a szumma 38.5K-ból! Ez az igazán beteg.
Na tessék, ismét egy Nagy csata, vmi Nebelburg vagy mifene. Persze itt sem volt lövésem, se mit és merre tegyek. Előtte meg volt egy Murovanka, aholy 6 db 10-es TD volt, de lőni alig tudtam, úgy legyalogoltak minket. Örültem ha vkibe belelőttem, nem hogy csak TD legyen. 4 JPz.E100, E4 és egy STRV. Durva gyalulást rendeztek.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Papooo
senior tag
válasz ddt500hu #166307 üzenetére
Mostanában ráálltam a kreditfarmra, mert kellene vagy 40 milla megvenni a kifejlesztett vasakat.
Benyomom a kreditboostot, beizzítom a Digettót, a 4202-t, a Revót és lesz@rom a csata menetét, csak arra figyelek hogy minél több spot és sebzés jöjjön össze, hogy dőljön a lóvé.
Ennek eredményeként 60% fölött van ebben a hónapban a WR-em.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ddt500hu #165517 üzenetére
mod: most nezem, 4e sebzes, rank se volt meg, jo hogy ennyi...
----------
Valami nalad van bibi...tovabbra is jol adja.Nem prémium tankokkal a vereség:
kchryss: a C szektor az egyszeruen el van qrva ugy ahogy van, az emberek mar inkabb atmennek masikra az elején. Teljesen védtelen a CAP, szinte lehetetlen befoglalni raadasul jonnek spawnkillelni, ticketet mar toltam is ra....talan megnezik...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest