-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
ollie #186707 üzenetére
A toxikus hatást a prő jómunkásemberek generálják. Saját tapasztalataim szerint a tomatok java része nem használja, nyafogni / nyüszizni meg a prők szoktak, mer'jajjdeláttyákhogyénprővagyok, aztán az milyen nagyon fáj nekik. Akinek van némi fogalma a játék alapvető dolgairól, az már induláskor látja a játékosok mozgásából/helyezkedéséből, hogy ki melyik csoportba sorolható, és xvm sem kell ehhez. Én sem megyek, vagy fordulok vissza az első vonalból, ha látom azt, hogy a többiekre nem lehet számítani, mert pl egyedül indulok az egyik irányba.
Szóval lehet hisztizni az xvm miatt, de nem az teszi pár perces unalmas sz*rrá a meccseket, hanem az idiótaságok erőltetése (kerekes g*cik, pályák elbarmolása, stb), vagy az elb*szott csapat összeállítás (tomato sqad a statpadder válogatott ellen).
-
Barret001
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #186533 üzenetére
Ez valami nyári event? Mert akkor nem egy nagy cucc augusztus 8-ig behúzni a 710 pontot. Kb 11 nap kell teljesíteni az összes küldetést. Akár többször is, ha lehetséges, és akkor elég jelentős kedvezményt lehet összeszedni a tervrajzokból egy-egy magasabb szintű tankhoz.
Szóval, ha ezt nézed popey, akkor így már annyira nem rossz. Ha többször is "elköltheted" a 710 pontot, akkor egy csomó tervrajzot tudsz összekalapálni ehhez a 3 nemzethez, ami azért jelentősen felgyorsítja egy magasabb szintű tank kihúzását. De ha csak egyszer kapod meg a jutalmat, akkor is, ha jól számolom 3-3 tier 10-es tank specifikus tervrajzot tudsz csinálni. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #186506 üzenetére
Szerintem azért, mert látják, hogy ontod magadból a 3GM-eket!
Gratula hozzájuk!MÁS:
nem tudom volt-e már. Láttátok, hogy holnaptól jön megint a nyári kiárusítás, tank vásárlási akció?Szerintetek milyen prém tankok lesznek elérhetőek? (értem ez alatt, hogy a lerágott csontokon túl)
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #186487 üzenetére
Aki sír a wr miatt annak ajánlom, hogy próbálja ki a gunmarkolást 5-ös, 6-os tankokkal. Nagyon jól látszik a te recent statodnál, hogy milyen jó hatással van a győzelmi arányra a tudatos jó játék.
Stabil 60%-os győzelmi arányod van és 2700 wn8 az elmúlt 1 hónapban, kb 750 csatával.
Grat! Így tovább! -
-
Dobi 562
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #186407 üzenetére
Illetve hogy mindenki átérezze mennyit jelent ez az alap xp:
skill4ltu tavalyi csatája ahol repdesett az örömtől a 2k miatt: [8 perctől]
Emlékszem erre a csatájára. Akkor emlékszem elmondta, hogy baromi ritka a 2k feletti xp még az ő szintjén is és nagyon sok dolognak össze kell állnia hozzá, hogy megtörténjen. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #186407 üzenetére
Ha jól számolom akkor 26 ezek közül 2013/2014-es replay. Azért akkoriban jóval erősebb tanknak számított a Cromwell mint jelenleg. Konkrétan a legjobb 6-os tank volt az akkori Hellcat és az akkori 6-os KV1S mellett. Tele volt velük a csata emlékszem rá. Akkor imádtam meg a Cromwellt és a mai napig szeretem.
Az elmúlt 3 évben 2 magasabb xp-s kör volt a tiédnél, de mind a kettő úgy jött létre, hogy összeomlott a szerver, egyedül maradt bent a játékos és 7 ezret sebzett:
Az első ezek közül vissza is nézhető, mert 3 napja történt: gdy wywali serwery
A másik meg február végén: SERVER CRASH 6.7K DAMAGE IN CROMWELL 3.8K XPSzóval ha a szerver összeomlásos csatákat nem számoljuk akkor az előző 3 évben tiéd a legmagasabb xp a feltöltött replay-ek között.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #186400 üzenetére
2257 alap xp aztakurva.
2000 feletti alap xp még skill4ltu-nál is nagyon ritka és nagyon szokott neki örülni. Ez a rekordod? Sajnos ha jól tudom a játék a legmagasabb elért xp statnál a prém fiókos szorzót is számolja és nem az alap xp-t menti el ami elég nagy hülyeség.
Meg is néztem, nagyon szép volt. Grat!Én pár hónapja markoltam a Cromwell-t. Sajnos most megint szedhetem elő xp gyűjtés miatt. Jobb lett volna markolás közben gyűjteni rá az xp-t, de akkor még nem sejthettem, hogy lesz újabb kifejleszthető tank belőle.
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie #186394 üzenetére
Tegnap volt egy kisebb mélypont de csak wr körül, ma délelőtt egy szavam se lehet.
5 csata kellett még az Indien Pz-el és meglett a PTA aztán rátoltam egy Dicker M kört mert többek közt kellene a "sebez 4x annyit mint a tank hp" küldi de lassan elengedem és nem lesz meg sosem a T 55A -
lacibacsi
addikt
válasz
ollie #186394 üzenetére
A Frontline szakasz vége óta amibe beléptem, minden csata 5000 WN8-at hozott és természetesen győztesen zárult... Minden elindított csatámban 100%-os a találati arány és kizárólag +25% RNG-t kaptam az alfára. Minden lejátszott csatámban legalább Ace Tanker-t szereztem és százezres nettó bevételt értem el...
Fenti (az első) mondatban a hangsúly az "amibe beléptem" szókapcsolaton van...
Így teljes a lelki a békém...
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #186295 üzenetére
Grat! Nagyon beindultál a markolásban.
Kapcsolódva a wr témához érdemes megnézni a te aktuális statisztikádat. A gunmarkozáshoz jól kell játszani, jó játékkal meg igenis nő a wr is akárki akármit mond. Nagy mintán (500+ csata) teljesen jól láthatóan rétegeződik a wn8 és a wr.
Előző 30 napban 59% körüli a győzelmi arányod kb 700 csatával miközben a globális wr-ed 52% 41 ezer csatával. Szóval ha valaki wr-et akar növelni, játsszatok jobban, ennyi a recept. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #186277 üzenetére
Hát ez remek. Még jó, hogy túl sok XP - mondjuk mint egy 10-es tankhoz - azért nem kell a Cromwell-re a light-ok miatt.
Annyit kibírok vhogy. Mondjuk így nehezebb lesz a GM rárakni, mert most, hogy vissza vettem láttam, hogy 88% az nem olyan rossz már, akár meglehetne a 3-ik jel, de ilyen leosztásokkal nehéz lesz ezt behúzni.
(#186278) Barret001: tényleg nem kötekedni akarok, de ebből számomra az látszik, hogy itt nem csak a WR-al vannak a gondok. Ebből az derül ki, hogy Te sem tetted oda magad eléggé a csatában. Bocs
-
-
ooloo
őstag
válasz
ollie #186022 üzenetére
Sőt ... a Jagdpanzer IV - be még legénység sem kell . Behúzza magának a kilenc karikát .
Továbbra is azt mondom , hogy túl van lihegve a legénységi képességek jelentősége . Nyilván van értelme képezni a legényeket , de nem ettől lesz sikeres az adott tank . Ami igazán számít , hogy ki használja és milyen értékelése van az adott fióknak . Na és persze az a fránya RNG ... ha az veled van , akkor a sikered nem a legénységi képességek miatt van ( max egy parányit tesz hozzá ) . Ha ellened van , akkor lehet 100 legénységi képességed , akkor is kudarcra vagy ítélve .
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #186003 üzenetére
Én eddig egyetlen egyet sem kaptam - kivétel az indulót minden nemzethez - ez csak a Te privilégiumod ezek szerint!
(#186001) peterson79: Szuper leírás, köszönöm! Isten látja a lelkem, hogy e szerint szeretnék játszani - és részben már megy is - de az a fránya állandó nyerni (és ez alatt most ne csak a WR értsétek, hanem a minél jobb teljesítményt) akarás miatt nem tudok ennyire ellazulni, mint Te vagy itt többen is. Világ életemben maximalista voltam, olyannyira, hogy többször ittam ennek levét. Leírok két esetet, hogy lássátok mekkora "állat" vagyok:
1: Sportág választó - pár éve:
elvittem 9 éves keresztlányomat, hogy megnézze milyen sportok vannak és ha tetszik Neki vmi, azt ki tudja próbálni. Persze a vérem nem hagyott nyugodni és én is kipróbáltam ezt-azt, ami érdekelt. Egyik ilyen volt egy evezőpad. 200 m időre. Természetesen ami a csövön kifér, mert mindenkit meg akarok verni. 50 m-el a cél előtt lecsúsztam a székről, így az eredményem értékelhetetlen. Mondom a srácnak, hogy mehetnék még egyet, mert hát az nem lehet, hogy nincs időm? Persze. 1 perc pihegést követően újra a széken és start. Janó ismét maximális erőkifejtéssel evez. Végig ér! Elmondják, hogy nagyszerű eredmény, a versenyzők is hasonló időt eveznek - igaz Ők 5000 m-en mennek ilyen átlagot.Ezután jött a fekete leves. Mivel előtte se nem ettem, se nem ittam, rosszul lettem. Kint a sátor mellett lefeküdtem a fűbe. Valaki kihívta hozzám az orvost, aki csinált egy gyors ELG vizsgálatot és azonnal hívta az eset kocsit: infarktus gyanú! Mondtam Nekik, hogy csupán csak farok voltam, mert kaja és ital nélkül túl hajtottam magam és majd ha eszem vmit és megnyugszik a szervezetem, jobban leszek, de hajthatatlan volt. Na lényeg, hogy végül is úgy lett, ahogy mondtam, de ez is mutatja a faszságmat, hogy mennyire nem tudok egyszerűen kezelni dolgokat.
2. Gyereksziget - idén:
Elmentünk a kislányunkkal a Hajógyári szigetre és vittük körbe, éppen mihez volt kedve. Egyszer volt egy Grillus Vilmos koncert, amit néztek egy kis barátnővel és anyukával. Nekem annyira nem tetszett, ezért mondtam, hogy járok egyet. Eljutottam a Dechatlon sátorhoz, ahol állt két verseny bringa standarden. Természetesen versenyezni lehetett rajta vkivel és az idővel. Mondanom sem kell, hogy nekem több sem kellett, persze, hogy ráültem. A továbbiakat már nem részletezem, mert apró eltéréssel - nem kellett orvost hívni hozzám - ugyan az volt, mint a másik esetnél.Ezek után mond nekem azt, hogy engedjem el.
(#186014) peterson79: ebből is látszik, hogy mennyire mások vagyunk emberek - és persze ez így van jól! -, mert nekem az egyik kedvenc tankom a Standard B! Szerintem nagyon jó tank, szeretek vele játszani.
-
ooloo
őstag
válasz
ollie #186003 üzenetére
"Ti is sok ilyet kaptok?"
Eddig még nem kaptam .... de nem is érzem szükségét .
Majdnem minden "szekérben" , amiket használok , a legénység minimum 4 képességgel rendelkezik . Sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a képességeknek . Nem mondom , hogy nem számítanak , de túl vannak értékelve . A Jagdpanzer IV -re 1 skilles legénységgel húztam be a 9 karikát .
Ami igazán számít és mérvadó az , hogy mit oszt rád az RNG .
-
jimmy74
őstag
válasz
ollie #185925 üzenetére
Nekem azt írta az Fl hogy elértem a max tekintélyt és csak a következő epizódban növelhetem ezt.
A kérdésem az lenne hogy ha pl megveszem a tekintély által szerzett pontokért a wz-111 ez pl de nem kéne csak példa akkor elveszítem az érte kapott pontokat vagyis akkor hogy tudom megvenni megszerezni pl majd az utolsó tankot mert gondolom annyival kevesebb pontom lesz amibe a wz került?!
Akkor lesz esély annyi pontot szerezni mèg a többi epizódban hogy elég lesz az utolsó tankra is?! -
egyedülülő
őstag
válasz
ollie #185902 üzenetére
Természetesen. Akármelyik oldalon voltunk ki volt húzva a mérkőzés ameddig csak lehetett. Nem az volt, hogy letolt egy oszlopot az ellenfél, aztán szétlőtték az ágyúkat rögtön. Azért a játékosok többsége nagyjából már rájött, hogy érdemes ezt játszani SZERINTEM. Szigorúan saját, szubjektív vélemény.
-
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #185852 üzenetére
Hát ez elég gyengusznak tűnik. Nem lennék meglepődve ha buffolnának rajta még, mint ahogy az Emil is kapott egy kis buffot a szupertesztes adatokhoz képest.
(#185850) @wwenigma:
Mindenki a saját érdekei alapján nézi. Ha rajtam múlna azt az 1-et is elvenném az artyktól ami most maradt nekik.
Egyszer mentem be arty-val frontline-ba, az egész csatát ezzel játszottam végig, mert nem haltam meg egyszer sem és már a csata felénél tábornok voltam. Ennyi elég is volt belőle. -
popey37
addikt
válasz
ollie #185687 üzenetére
talán farmolni nem sima tankkal kell, hanem prémiummal, már régen nem érdekel a csata kimenetele, a sebzés a fontos a creditért,
amugy ledobott a wot és nem enged visszalépni, azt irja, hogy a szerverhez való csatlakozás sikertelen. na ilyenkor mi van?
csata közben vágott le.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #185618 üzenetére
Grat! Jól belejöttél a markolásba.
A T-50 először 4-es tank volt, a T-50-2 volt a belőle kifejleszthető 5-ös. Aztán a T-50-2-t kivették a játékból és a helyére az MT-25-öt tették be, de 6-os tankként, a T-50 pedig nerfet kapott. A T-50-2 játékos statjai az MT-25-re kerültek át. Én kb az MT-25 megjelenése után kezdtem el gyakrabban játszani. Így a régi T-50-2-t már nem tudtam kipróbálni és a régi T-50-nek is csak a nerfelt változatával játszottam. A nerf ellenére a T-50 még így is baromi jó tank volt akkoriban, nagyon élveztem a játékot vele, kellemes emlékeim maradtak róla. Első igazi light-om volt, futkostam vele a nagyok között, emlékszem valami nagyon beteg mm-je volt, talán +2+4 vagy +1+4, de ebben nem vagyok biztos. Aztán valamelyik patch-ben teljesen megváltoztatták a T-50-et és számomra utána használhatatlan lett. Nem tudom, hogy tényleg annyira rossz tank lett vagy csak nem tudtam még akkoriban játszani és azért éreztem gyengének. Azóta ha jól rémlik vettek el tőle ágyút meg adtak is neki újat, és feltolták 4-es szintről 5-ösre amikor jöttek a 10-es light-ok.
Skill4ltu kb 1 éve markolta ruszki szerveren. 42 csata kellett neki a 3 jelhez és 74 csata a 100%-hoz. Ha jól emlékszem nem nagyon goldozott vele és az ő kezében egész jó tanknak tűnt, bár ugye melyik tank tűnik nála rossznak?
Ha vége a frontline hétnek akkor én is elkezdek markolni. Viszont nekem tier 7-es tankokat kéne markolnom minimum, hogy közben haladjak a Chimera küldetésekkel is. Lehet a Löwe és a Rev lesznek a kiválasztottak. Jól is megy velük a játék, a szint sem túl magas amit meg kell ugrani a 3 jelhez és szeretek is velük játszani.
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #185655 üzenetére
hűű, te jó ég, ez mekkora csata volt. Szépen lehoztad
A végén azért vérszemet kaptál úgy láttam. Ha már egyszer pattant, akkor megyek közelebb, mi?
Bátor tett volt, grat.
Ja, amúgy következő körben meglett az lt15 küldi, összejött a 8000 kombinált. Már csak kitüntetéssel kell megcsinálni
megint..
-
galervin93
addikt
válasz
ollie #185632 üzenetére
No hát szerintem az pont eddig sem volt baja (ahogy az átütés és a sebzés sem). Csak a szórásképet nem kellett volna anno globálisan elqrni. Akkor nagyon faján lehetne egyensúlyozni a különböző gépeket, mert a tudatos, célzott lövések többször mennének a helyükre még egy pontatlanabb tankkal is. De hát muszáj volt a botoknak kedvezni...
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #185620 üzenetére
Csak a kíváncsiság hajt, ezen kezdtem el gondolkozni, hogy majd ha egyszer gunmarkolok, akkor Én is 5-ösökkel fogom kezdeni. Szerintem mindegy hány kör alatt csinálod meg, a lényeg, hogy megvan és azért az is valami. Az O-I volt az egyetlen amivel elkezdtem eddig, de a 3-asat az istennek nem sikerült megcsinálni, valószínű a többin sem fog összejönni.
Egyelőre hajtok még egy-két tankra, aztán ha azt megunom akkor talán gunmarkolás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged