- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dobi 562 #203089 üzenetére
A szokásos WG megoldás:
"The "customization" option listed as a Tier I Reward was, unfortunately, not working as intended.
Due to this, we have now replaced the three rental styles with a single permanent style: "Spring of '45". All other rewards remain the same.
As compensation for this situation, we will also proceed as follows:
Players who claimed the reward before May 12 will receive all three rental styles for 100 battles as well as the "Spring of '45" permanent style in the coming days
All other players who select the reward from May 12 onward will receive the permanent style immediately and then the three rental styles in the week following the end of the event.
We apologize for any inconvenience caused.
There are no grounds to give compensations for the people who chose other rewards than camouflages."Szóval aki május 12 előtt a tier 1 jutalomként a stílusokat választotta, az a következő napokban megkapja a 3 stílust 100-100 csatára és a Spring camot.
Aki május 12 után választotta a Spring camot, az meg fogja kapni azonnal, és az esemény vége utáni héten megkapja a 3 stílust is.
Aki meg nem a stílusokat választotta, az így járt. -
-
galervin93
addikt
válasz
Dobi 562 #202913 üzenetére
Köszi, a többieknek is!
Őszinte leszek, a végén már nem sajnáltam a goldot. De nem is feltétlenül az átütése kellett, hanem a sebessége jött jól. Jobb távolról lődözni vele, bár a közelharci xp miatt jó párszor belementem éles helyzetekbe. Vicces pl. amikor valamelyik kerekes moslék felkenődik a nagy bódé oldalán.Amúgy sok buff nem kellene neki. A jelenlegi mezőnyben a mozgékonysága már nem nagy kunszt (bezzeg pár éve; vicc hogy jóval páncélozottabb tankok szaladnak el mellettem), én egyrészt ezen javítanék (kicsit a végsebességet növelni + plusz talajellenállás javítása), illetve az ágyúval kellene kezdeni valamit, mondjuk kisebb mozgás közbeni szórás is tök jól jönne már, vagy szűküljön gyorsabban, nekem mindegy, csak ne kelljen vele sokat kint lenni, mert azt izé, hát nem nagyon bírja.
Amúgy el lehet vele boldogulni, leginkább a kerekesek és az artyk (meg a robbanót spamelő botok) jelentik rá az átlagosnál nagyobb veszélyt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #202738 üzenetére
Egyet értek. Amit tegnap tapasztaltam, hát tényleg néhány "BOT" nagyon ügyesen mozgatta a tankját! Ok volt olyan is, mikor a zászlós Ferdi elment mellettem a FL-os nyári map végén a 4-es lövegnél lévő múzeumnál vagy legyen az bármi. Én álltam a lépcsőn, Ő jött lefelé és simán elgurult mellettem.
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #202708 üzenetére
Ja megzavartak a ferdeszeműek, kínai kell neked, nem japán.
Type64 jó lenne, de 7-es tank a minimum ha jól tudom. Én továbbra is a SU-152-t tartom legideálisabbnak az artyk után erre a küldetésre. A megnövekedett hp miatt most több lövést meg lehet ereszteni vele és gyilkos repesze van azon a szinten. -
notika77
senior tag
válasz
Dobi 562 #202705 üzenetére
Tegnap hasonló küldit csináltam (5x belső modul). Kigyújtottam 4 tankot, kettő végigégett és nem volt belső modul sérülés. Majd arty-val papír tankokat lőttem, találtam, 1-2 belső modul sérülés volt a csata végén. Nagy csatában ellőttem az összes lőszert, 3x is kiment 1000 körüli sebzés, de a végére 2 belső modulsebzést írt. Valami gond lehet vele.
szerk.: én eddig úgy tudtam, hogy gyulladás minimum az üzemanyagtartály vagy motor sérülését követi. Remélem jól tudom csak tegnap volt valami gikszer a szerverrel.
-
jr1994
addikt
válasz
Dobi 562 #202632 üzenetére
Szép csata volt mindhárom. Az E50-en lévő camo honnan van?
Prokhorovkán nagy szerencse volt, hogy a két nyolcas heavynek eszébe jutott spottolni a dombot. A 140-et nagyon csúnyán a garázsba küldted, anyázhatott rendesen
Azt hittem hogy lesz 3-4 vaklövésed, lehet hogy lepattantak mert csak kettő ment be. -
peterson79
őstag
-
Raidon
őstag
-
-
Massmurderer
őstag
válasz
Dobi 562 #202318 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül.Én csak ilyen kempelö birkákal vagyok 1 csopiba mindig.Vagy full leming,vagy halvány lila göze sincs mit csináljon,vagy totál amatör(3-400csatás) vagy egyszerüen sz*rik az egészre mert azt várja hogy a többi lehozza a csatát,legyen pár potyalövése(30-40hps ellen) vagy szikla,épület mögé bujva ossza az észt a többinek.Azért is hiányolom a csapattárs kilövését.Még ha bekékülök,vagy neagyisten kizár 1 órára,akkor is megéri hogy a kretént ki tudom löni
-
Greentea
senior tag
válasz
Dobi 562 #202131 üzenetére
Legtöbb streamerre. M46 OP. Nem véletlenül játszik vele a legtöbb statpadder.
De akkor szerinted hol helyezkedik el a rangsorban? A végén? Type 61 mellett a Patton-nek van a legnagyobb dpm-je tier 9-es medek közül, jó mozgékonysággal és sokszor pattintó páncéllal. Egyedül az AP lőszer száll lassan, ez talán a legnagyobb negatívuma.De igaz, kinek a pap, kinek a papné, hibásan fogalmaztam, “egyik legjobbat” kellett volna írnom
sry!
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #202070 üzenetére
Lementettem róla egy csatát Skill-től még tavaly év végéről. Elég sokat beszél róla közben. Azt mondja hogy sokan gyenge tanknak tartják, de szerinte alá van becsülve és nagyon jónak számít. Feltöltöttem hátha meg szeretnéd nézni: [link]
Én még pár éve vettem meg amikor aranyért árulták az adventi kalendáriumban. Csak 5 csatám van azóta vele összesen. Majd valamikor előveszem markolni.
Egyik fórumtársunk akkoriban nagyon leszólta, hogy ilyen alap átütéssel nem lehet játszani 8-as szintem. Ebben az 5 csatámban ezért nem vittem egy prém lőszert sem, mégis 2100 sebzést átlagoltam. Persze azt az átlagot biztos nem tudtam volna hosszú távon tartani, mert annyira nem vagyok jó, de azért simán el lehet lenni 200 körüli átütéssel 8-as szinten. Emlékszem lebontottam egy defendert és egy oho-t is alap lőszerrel.Magáról a tankról amit érdemes tudni:
Nagy negatívuma a ma már kicsinek számító alfa mellett is nagyon alacsony dpm, lassú mozgás és nagyon pontatlan ágyú. Ha már kicsiket és lassan lő akkor igazán lehetne pontosabb ágyúja ...
Pozitívuma a tier limit, aránylag jó páncél (sokan megszokásból a hasát lövik ami nem gyenge pont) és a király kinézete.
Összességében azért nem egy erős tank, pénzt nem adnék érte. Nekem volt akkoriban sok aranyam, úgy megérte megvenni. -
válasz
Dobi 562 #202070 üzenetére
Annyira nem jó. Erős ugyan a páncélja szemből, de csak tier8-ak ellen igazán hatékony (tier 9-nél már jobb hátul maradni). És ha nem pont az ellenség felé néz a tornyod (már kb 10% eltérés is elég), akkor átlövik a tornyod oldalát, mert ott meg olyan gyenge a páncélzat. E mellett lassú, kicsi a DPM-e, és kicsi az alaplőszer átütése.
-
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #201079 üzenetére
A Skoda se lehet semmi, de képzeld el, amikor egy Jpanther II-t hiénázik le a 9-es és a 10-es EBR! Aztán egyiket eltalálod véletlenül, de csak bekacsázik a kereke, és megy tovább. A valóságban egy akkora malac pusztán az ütközés ereje miatt átlökné egy másik mapra...
-
Raidon
őstag
válasz
Dobi 562 #201066 üzenetére
Ebből látszik hogy ömlik a tank a játékba csak valahol úgy érzem nincs ez rendesen kitalálva hogy kb egyenértékűek legyenek az adott típusú járművek. Nincs rendes balance...
Mert vagy a már bent levő járművekhez kellene igazítani a frissen bekerülő járműveket vagy a bekerülőket kellene hozzáigazítani a bent levőkhöz azt sem hónapokkal később hanem teszt szerver közben. E100 régen vadállat volt most pl azt is buffolják majd amit már régen meg kellett volna tenni. Nem vagyok Unicum nem is hiszem hogy az leszek csak javítok a statomon amennyire csak lehet. Mikor regisztráltam még más volt a felállás akkor nem is erőltettem magam nem értettem a játékot. Csak mivel jobb kánokban Wn8-at néznek így pl Síftéjnt meg 907-et sem lesz nagyon esélyem szerezni. Hiába van a recentem sokszor kékben lilában az is pl attól függ mennyit tudok játszani meg milyen minőségben. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dobi 562 #200969 üzenetére
A jatekelmenyt rombolja sokak számára az op reward tankok megléte - gondolom nem kell leirnom - es az hogy sok hulldown pozicioban kempelnek az "űberprók" ilyenekkel.
Nem vagyok irigy rajuk, nincs miért irigynek lennem azert mert a sajat poziciojuk megerositese erdekeben szítanak gyűlöletet.
Az hogy "nem vagyok unikornis" és ezért csinalom pedig szimpla személyeskedés, kérlek mellőzd. En siman kihuzom az ágakat ahogy adja, benne van az első pár (tíz
)ezer szerencsétlenkedésem és nem szégyellem a statom mert teljesen normalis, sőt...
-----
Valaki gunmark moddal meg tudja mondani Leo PTA-ra hogy allnak az elvart ertekek? Nemsokara megvan a Leopard 1 aztan gondolkodom hogy meg kene allni elotte par csikra.
-
Greentea
senior tag
válasz
Dobi 562 #200804 üzenetére
Fuu de jó hír!
E75-nek vissza kell kerülnie a trónra
Más:
9-es Centurion 7/1-nél ez az ágyú mizéria mi?Elég szívásnak tűnik, annyira sok free xp lenne a fullos ágyú meg az azelőtti torony + második gun, hogy azt tuti nem vállalom be..
Ti hogy csináltátok? Stock ágyú, meg az azutáni elég harmatosnak tűnik tier 9-10ben hiába a DPM. -
galervin93
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Dobi 562 #195220 üzenetére
nekem nem ment jol
legalabbis amig be voltak kapcsolva a boosterek, utana kozepes bot szinten kergettem a szerencset. egy ket asz kor lett, de sok volt a feszko is. viszont most szerintem nem kapok bant
a toborzott masod accom tortent egy csoda is, epp szuksegem volt egy kis goldra, mondom veszek inkabb 3 nagyladat. erre beadta a ketcsovu szornyet ralol
-
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562 #195000 üzenetére
Teljes mértékben egyezik a véleményünk! Pont ezért írtam, hogy a Hwk30 Nekem is csalódás, mert olyan “rozsdás” érzés játszani vele. Ami bejön Nekem LT432, T71DA, AMX1357, és az EBR FL10, de ezzel is okosnak kell lenni, mert a yolo vége általában halál és mèg a spotot sem lövik a botok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest