-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
bigobert #58432 üzenetére
A kilőtt fehér (gondolom egyéb színben is ugyanez) tankok talán nem azok, de mivel hivatalos állásfoglalás nincs... Úgy tudom NA szerveren tiltott, de 1-2 hónapos EU fórumbejegyzésben csak kérdésesnek nevezte egy WG-s a státuszát, így rád van bízva. Egyébként Aslain próbál odafigyelni mi a legális, mert mostanában volt olyan mod készítő akinek nullázták a garázsát nem legális mod használat (?) vagy terjesztés miatt (?) és akkor kicsit megijedt.
Illetve van még benne egy BalCalcMod, ami F billentyűre fixálná a célkeresztet és ha jól értelmeztem a leírását ilyenkor eltűnő tank esetén nem esne le a célkereszt, de kipróbálni nem tudtam, mert az F gombra a hátramenet van beállítva és nem volt kedvem piszkálni. Ráadásul a célzás folyamatának módosítása nem megengedett, így számomra ennek a modnak a legalitása is kérdéses. Itt kérdeztem már róla, de mivel senki nem válaszolt, gondolom nem ismert sem a mod, sem a státusza. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
bigobert #57627 üzenetére
Az
Én HE és gold keverékével használtam. Van abban valami vicces amikor egy MAUS-ba belevág az ember egy hatalmasat. Az meg csak les egyet... A t25AT után számomra a legszórakoztatóbb páncélvadász a troll löveges szu-152 volt. Senki sem mer kijönni eléd, és ez tier-től független. Az ISU BL10-el szintén gyilkos vas. Kigrindelni a troll ágyúval nem szenvedés.
-
Angel1981
veterán
válasz
bigobert #50479 üzenetére
Szerintem javítás. Álcából egy heavy nem sokat profitál, amiket meg említesz, azoknak majd 4. skillként lehet értelme, a BIA után.
A BIA-t most felejtsd még el, a 6. sense sokkal fontosabb - és az meg végképp eszedbe se jusson, amit itt már többször láttam, hogy nevezetesen 2. skillnek úgy rakják be a BIA-t egyesek, hogy még nem 100%-os!Ja! És mivel az egész tank papír, a spall liner szinte semmit sem ér rajta, amúgy is nagyon fürge, nem nagy kunszt vele elkerülni az artik lövéseit, szerintem helyette inkább veni vagy coated optics!
-
Angel1981
veterán
válasz
bigobert #47461 üzenetére
Nem tudom, hogy mi hogyan lesz, de ez egyik fejlesztői naplóból az jön le, hogy mintha csak a HEAT-et akarnák piszkálni a közeli jövőben - persze simán lehet, hogy félrefordították, vagy nem helyesen közölték az infót.
Úgy egyébként a HEAT-nek szerintem csak egyetlen előnye van az APCR-el szemben, hogy a megtett távval nem csökken az átütése.
Egyébként meg "kényesebb", lassabb, és tereptárgy is elnyeli...Az összes APCR-t meg azért nem lehet egyöntetűen nerfelni, mert van olyan ágyú, aminek az az alaplőszere - szemben a HEAT-el.
#47460 csapee:
a T30-nak sem jobb a camo-ja
Egyébként egyetértünk. -
Kakumix
senior tag
válasz
bigobert #47339 üzenetére
G3220 (3GHz Haswell) + HD4870 1GB + 4GB +Win8.1 -> minimum grafikán, max. látótávval (+modokkal), vsync-kel ritkán megy 60fps alá. Talán kicsit többet is bírna grafikában, de 60fps alatt engem zavar.
Mondjuk így is zavar, hogy ugrálnak a tankok nem folyamatos a mozgásuk, de ez nem tudom miért van (monitor, vga driver vagy más). A lagjelző 8.11 óta inkább piros mint zöld, de ez az ugrálás korábban is megvolt. Ilyet láttam korábban már más gépén is, de ott a tulaj nem érzékelte.
-
vhw
addikt
-
Simulacrum
senior tag
válasz
bigobert #44917 üzenetére
Nekem meg pont ez nem megy. Kínkeserves egy új ágat elkezdenem, mert T4-ben, T5-ben iszonyat gyengén tolom. Nagyon könnyen rájöttem miért, ugyanis kis tierben olyan játékosok vannak, akik teljesen random közlekednek. Olyan helyeken futok bele tankokba és olyan fajta tankokba, ahol sosem várnám, ugyanis magas tierben teljesen logikusan játszanak az emberek.
Meglepő ez, de tegnap pl. csak kis tierben játszottam és a nap vége felé már volt értékelhető köröm. Egyszerűen vissza kell szokni erre az alacsony szintre, teljesen máshogy kell játszani kis tierben úgy gondolom. -
diegho
nagyúr
válasz
bigobert #44917 üzenetére
Arra, hogy miért számít annak, ha valaki zöldként szar. A jelenlegi wn8 rendszerben elég sok olyant láttam, akinek az első 10-ben csak nagy tankja volt, saját hp alatti átlaggal és zöld volt. Szerintem az a szomorú valóság, hogy már annyi bokor van, hogy miattuk az átlag óriásit zuhant, így már egy kisebb bozót is átlagon felüli lehet, ami azt jelenti, hogy zöld lesz, ami igaz is, hiszen általában a bozót zöld.
-
Forgi11
csendes tag
válasz
bigobert #44862 üzenetére
Ha nàllad is ez van akkor szerintem volt buff
Amúgy is sokan sìrtak a tank miatt és szerintem joggal
Most viszont kifejezetten élvezetes jàtszani vele
Legalàbb is nekem
Nem vagyok annyira sìrós tipus t26e4 1900 csata és nekem tetszik az a tank holott sokan szidjàk.14k csatàmból majdnem a fele meddel van úgyhogy még az se valószínű hogy nem érzem a közepes stílust
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Filmvilág
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest