- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #79743 üzenetére
Ha goldot nem használsz akkor szerintem az a jó módszer az átképzésre amit írtam:
1. Képességek feloldás 90%-al
2. Átképzés 90%-al
3. TOG-al visszahúzni a képességet..
Churchill és prince esetén 1 töltővel van több a TOG-ban. Azt nem kell átképezni, mindig benne hagyod.
t7-től meg már nincs külön rádiós, azt is benne hagyod a TOG-ban.
.
Urban legend, hogy a TOG nem használható legénységi képességek gyorsított fejélesztésére. -
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #79732 üzenetére
Nem marad legénység nélkül, hiszen bármikor visszarakhatod bármelyik HT-ból, amikor TOG-ozni szeretnél.
Viszont ha az angol HT ágat fejleszted akkor kérdéses mikor rakod át a jól képzett TOG legényeket. t5-6 szinten?: Vagy t8-nál?
Mert ha mész tovább akkor tierenként lehet átképezni és az 1000 goldba fáj szintenként vagy veszítesz 10%-ot. Magasan képzett legénységből én nem szeretek még 10%-ot sem leadni, -
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #79729 üzenetére
Kell bele egy +töltő.
Hogy megéri??? Ha szeretsz menni a TOG-al,akkor igen, amúgy a játékosok 80%-a csak szenved vele.
A TOG kamoja nagyon jó, érdemes azt a képességet kihúzni, viszont a többi nehéz tankon nem sokat ér.
A tűzoltásra sincs nagy szükség, ha automata tűzoltót használsz.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz bluyoo #77989 üzenetére
Amit a videón látsz, tipikus esete annak, mikor egyetlen tank képes feltartani megannyi Moderálva pedig egyetlen rush-sal beledózerolták volna a zóceánba. Hány ilyet látni
És még vannak akik azért sírnak a fórumon, mert sok a hülye. Lám, mint már mondtuk jópárszor, ők tesznek minket hőssé, a videó az élő példa
[ Módosította: CoolMan ]
-
mcwolf79
veterán
-
LZs?!
aktív tag
válasz bluyoo #77288 üzenetére
@bluyoo
Számodra nincs alternatíva, legfeljebb egy másik játék.
Számukra rendelkezésre áll még pár millió játékos; és amíg a lemorzsolódó ténylegesen fizetőket tudják "pótólni", még ha csak idényszerűen is, addig a modell - szerintem - csak PR okokból változhat.
Nevermind...
-
dfsz34
őstag
válasz bluyoo #77288 üzenetére
Azért valamit tud ez a játék, a "free to play" koncepció. Lehet ingyen játszani, de amikor sokan, akik lehet 5ft-ot nem fizettek még soha ki játékra (nem rád gondoltoam, csak erről jutott eszembe), mert ott van a torrent, azok is befizetnek ezt-azt, egy kis arany, egy jó prém tank stb.
Egy igazi látnok zseni volt, aki ezt kitalálta.
-
LZs?!
aktív tag
válasz bluyoo #77269 üzenetére
@bluyoo
A 'For the Record' blogon van fejlesztői állásfoglalás ezzel kapcsolatban; link lent, ha gondolod rákereshetsz.
Röviden: nem éri meg a WG-nek, mivel így pl. 30 x 24 -> 720 óra prémium időt veszel, aminek csak a töredékét használod ki (normál esetben), és ha lejár a harminc nap, akkor - számukra - jobb esetben megújítod. Míg az általad felvázolt esetben hónapokig görgethetnéd (játszhatnád) ugyanazt a prémium mennyiséget.
Ergo: vagy átalány "olcsón" (szubjektív), vagy prompt counting "drágán". Ki lehet hozni, hogy mindkettő technikailag ugyanannyiba kerüljön neked, tehát WG ugyanannyit keressen, de a játékosok többsége csak annyit venne észre, hogy "nagyon megdrágult" és kevésbé költene rá; pedig fajlagosan ugyanannyi, de az agy másként működik, és igényli az olcsóság illúzióját...
Az esetleges "szüneteltetés" technikailag ugyanez.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #77160 üzenetére
Nerfelése előtt az a spotter volt amivel úgy éreztem tudok játszani, bár az arty-vészkorszakban szinte csak arra használtam hogy átrohantam és kinyírtam 1-2 arty és közben felszpottoltam az ellenség felét.
.
Azon tankok közé tartozik amelyekkel már nem játszom, mert már nem olyan élvezetes mint rég.
Nehezen fordul, a lövege gyenge, és a gyorsulása sem az igazi.
Egyik kedvenc tankom veszett oda...
Az E100 meg a VK28 volt amiért kezdőként nagyon oda voltam és meg is szereztem ezeket még 4K csata elérése előtt. -
Szepi1979
senior tag
válasz bluyoo #75999 üzenetére
szubjektív véleményem következik:
KV85-nem tudom én még a KV1s-el játszottam anno, IS-jó, IS3-jó, IS8-elmegy, IS7-elmegy
T-150-jó, KV3-elmegy, KV4-nem jó, ST-I-qvajó, IS4-még nem tudomAzt az ágat vidd aminek a tierX-e jobban tetszik. Vagy mindkettőt mert a lövegek szinte ugyanazok.
“ nem kell mindig nyerni “
Új hozzászólás Aktív témák
- Vissza a PC Masterrace-re
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla