- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz sodokan #76913 üzenetére
ha eddig nem ment, ezzel a nézettel sem fog, jobban menni nem fog tőle, max látványosabb lesz, vki jól leírta wotinfon. szval nem kell félni, ezután sem fognak az artyk pontosabban lőni. bár engem eddig is mindig megtaláltak...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
K6000
aktív tag
válasz sodokan #66628 üzenetére
Huuu mit nem adnék egy 40sec reaload time-ért. Jelenleg SU-14-1 gyorstüzelő őrülettel rongálom az idegeim. Mondjuk az is tény, hogy 2 egészséges (fullos) találatra már megadná a tank ászt, de az rng sajnos még nem fogadott a kegyeibe és csak néhány csatánként sikerül 1 normális találat. A vicces az ha a mostanában gyakrabban előforduló 3-4 perces csatákra gondolok, 2-3 lövésnél többre nincs is lehetőségem.
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Chris0321
addikt
Hiába írod nekik, volt már erről vita itt nem egyszer. Volt aki azzal jött kipróbálta kis tierben és milyen egyszerű. Nekem GwTigerrel nem egy olyan csaták volt amikor lőttem 5-6-ot összeszűkült célkeresztel aztán 0 sebzés csak egy lánc sérülést tudtam okozni. Nem szedtem le csak besárgult. Olyan is volt amikor semmi sebzés csak leláncoltam valakit és közben sebezték.
-
Djuree
félisten
nekem van t9 artym, hát nem egyszerű, sosem lesz meg a t10-re az xp. nehéz vele, nagyon, főleg a nerf után. alig talál és akkor is a névleges sebzésének a töredékét adja csak le.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- További aktív témák...
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM