Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K6000
aktív tag
válasz
sodokan #66628 üzenetére
Huuu mit nem adnék egy 40sec reaload time-ért. Jelenleg SU-14-1 gyorstüzelő őrülettel rongálom az idegeim. Mondjuk az is tény, hogy 2 egészséges (fullos) találatra már megadná a tank ászt, de az rng sajnos még nem fogadott a kegyeibe és csak néhány csatánként sikerül 1 normális találat. A vicces az ha a mostanában gyakrabban előforduló 3-4 perces csatákra gondolok, 2-3 lövésnél többre nincs is lehetőségem.
-
Chris0321
veterán
válasz
sodokan #66628 üzenetére
Hiába írod nekik, volt már erről vita itt nem egyszer. Volt aki azzal jött kipróbálta kis tierben és milyen egyszerű. Nekem GwTigerrel nem egy olyan csaták volt amikor lőttem 5-6-ot összeszűkült célkeresztel aztán 0 sebzés csak egy lánc sérülést tudtam okozni. Nem szedtem le csak besárgult. Olyan is volt amikor semmi sebzés csak leláncoltam valakit és közben sebezték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Raspberry Pi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Yettel topik
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Harcművészet topic
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest