- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77 #258567 üzenetére
Miért vágnák le az aranytojást tojó tyúkot? A Wargaming legfőbb bevétele a WoT, a többi játékuk töredékét termeli.
Ez a ládarendszer nem lett jó (játékos szemszögéből), ez tény. Tetszik is a nagyobb CC-k ellenállása, ennek szerintem lesz is hatása. A vége talán valami köztes megoldás lesz a régi rendszer és a mostani között, mint ahogy a "crew 2.0 botrány"esetén is volt.
csaabz: Igen, ahhoz meg kell lennie a középső nehézségi szintnek teljesen.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258566 üzenetére
Most kaptam miután kiléptem, pont azon dühöngtem, hogy nincs se Grom-om se TS-5-öm Babilonozni, erre beadja
Amúgy nem rossz a cérna sem, elég sok dmg-et ki lehet tolni vele.
phoenix1989: azért op, mert elég nagyot oda lehet vágni vele, nekem tetszik az alapján, amit láttam eddig róla. Aztán majd meglátjuk, de ingyen volt -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #258544 üzenetére
Én i52400-al + 1050ti konfiggal is tolom néha és nem azt mondom, hogy nem lehetne gyorsabb, de mióta ssd-ről megy ilyen belépési gond soha nincs. HDD-ről volt, bár ott is elég szokott lenni a belépési idő, csak nagyon ritkán volt olyan, hogy már ment a csata, amikor beengedett, de ez hdd-n volt, ssd-n soha. Az erősebb gépen meg értelemszerűen ott várakozok sok másodpercet, soha nincs belépési gond.
Valamiért lassan kapcsolódik vagy lassan tölti be a szükséges csata komponenseket a géped. Valahogy ki kéne zárnod a netet, ,mint ok, pl kipróbálod mobilnettel (vagy a szomszéd wifijével
, lehetőleg más szolgáltató legyen ) , mert ez az egyszerűbb. Ha azzal se megy, akkor a géped a ludas, ha megy, akkor a net. A géped bőven elég erős a WoThoz, ezen felesleges agyalni. Ez vagy valami net gond vagy a program nem fut rendesen egyéb okból.
Próbáld meg törölni a játékot és újratelepíteni mindent és első körben modok nélkül megpróbálni elindítani. Esetleg próbáld előbb az SD játékot és csak utána a HD-t. Ha ez sem segít, akkor beírod a chat gpt-be, hogy miért lép be lassan a csatába a wot, akkor ad egy hosszú listát, amit kipróbálhatsz. Úgy látszik már sokan megkérdezték az MI-től ezt.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
jano_77 #258540 üzenetére
Van a Mirny, ahol gyűjteni kellett a kék cuccot a botokat szétlőve és bevinni a bázisra a következő szinthez. Közben bujkálni kellett a boss elől, majd a végén őt kellett legyőzni.
Itt volt az a fix 5 tank.Most az a mód megy, ahol 5 hullámban jönnek a botok és 5-en vagytok ellenük, túl kell élni minden hullámot. Itt sokkal több tank van, talán csak a lightokat és artykat nem lehet játszani, de minden mást ami a garzásban van igen.
-
Taragas
aktív tag
válasz
jano_77 #258526 üzenetére
Én srácok meg mondom őszintén, nem sok lootboxot hagytam ki az utóbbi időben, minden tankot megszereztem majdhogynem. De ez már nekem is sok. Főleg, ha külön is árulni fogják majd a tizeseket 1 év múlva, vagy bekerülnek a kötvény boltba. Az első két szintű raumfaltéból nem is esik olyan tank, ami kéne, max a medved érdekel kicsit, de ennyi. A többi szart sem ér. A tizeshez meg egy vagyont kell költeni. Valaki írta itt, hogy most lenne jó stoppot mondani nekik. Én ebben benne vagyok. Lényegi fejlesztés nem nagyon van a játékban évek óta. Ballanszolást csiga lassusággal csinálják. Új pályák nincsenek. És vagy ezer hiba van a játékban(pl. ágyu bug, ami fizetős versenyeket tesz tönkre), de semmit nem kezdenek vele. Én itt mondok stoppot. Remélem más is így vélekedik. Csak azért fogok fizetni wotba, amit direktbe megkapok, és tényleg kell. Elég volt a lootbox fasságból.
(és ami a legjobban fáj, hogy fos más játékok fejlesztésére költik az erőforrást, pedig sztem itt mindenki azért vesz akármit, mert ezt a játékot szereti, és nem valami robotos fassággal akar játszani vagy egy fortnite tankos játékkal játszani/steelhunter, project cw/)
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #258500 üzenetére
Régebben volt olyan bug hogy a pályák zenéje akasztotta meg a betöltést és amíg az tartott addig nem dobott be a csatába. Megpróbálhatod kikapcsolni a hangot a beállításokban hátha az segít.
Esetleg figyeld meg hogy mindig ugyanazok a pályák vacakolnak vagy tök random-e. -
-
köpet
aktív tag
válasz
jano_77 #258493 üzenetére
M.2 SSD lehet SATA is, a laposban nekem is olyan van, annak a csatiján két bevágás van, nem csak egy. Mondjuk ma már egyre kevesebb van belőlük, de az alaplapok nagy része mindkettőt tudja fogadni. De csatlakozom Pug-hoz, nem a géppel lesz a baj, pontosabban nem a vassal.
-
válasz
jano_77 #258478 üzenetére
A CPU-d nem keves a WOT-hoz, sem az FPS szinthez, sem az idoben torten csata betolteshez.
Konyorgom ne adjunk mar ilyen buta tanácsokat.
Kezdesnek:
- Friss drivereket nezz meg mindenhez, leginkabb alaplap es SATA vezerlo
- Win legyen up to date
- En lehet egy WOT reinstallt is megneznek, modok nelkul, szuzenNVME 2 SSD-re pedig sosem hulye dolog beruhazni
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258478 üzenetére
Ahogy írták lehet kevés a cpu-d már. A WoT is nagy cpu igényű játék lett. Nekem a 13600KF durván 60-70%-al gyorsabb, mint a Te cpu-d, ebből is adódhat, hogy nekem 10 mp egy WoT betöltés, meg szerintem akkor gyorsul ekkorát, amikor az nVME meghajtó bekerült.
jano_77: első körben próbálj meg egy cpu cserét. M.2 SSD-t ne vegyél már csak nVME-et, ha van slot a lapodban.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258405 üzenetére
Mivel zokni voltam nem mertem rohamozni még van pár napom, hogy ne bukjak pontokat.
Én is elcsesztem egy kis időt rá, de meglettek a küldik a tank annyira nem érdekel, adott egy kis free xp-t cserébe meg kötvényeket. Jó lehet a Prototipo, majd egyszer megveszem, ha lesz shopbanHa teljesíted az összes küldetést ad egy nagyon szép virágos jelvényt, amit a neved elé tudsz tenni
-
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #258339 üzenetére
Oly mindegy mit és melyiken változtatnak, jobb nem lesz a játék.
Jó vagy elfogadható tank is lehet/lesz sz.p. roller etapon akkor az is épp egy f.stalicska.Olasz közepesre kitérve, igen sokkal rosszabb mint volt de nem volt op-ok.
Sokkal több más egyéb tank megérdemelte volna a nerfet.
Amúgy nálam még így is top 3 játszós az Olasz közepes sor.
Havi statban is ott vannak. -
Baltazár123
őstag
válasz
Az artykhoz nem nyúlnak szerintem már soha többet, ami sajnos a küldetéseket is érinti. A nagy arty reszelés után át kellett volna dolgozni a küldetéseket, mert némelyik lehetetlen szinte, de az sem érdekli őket.
A wg nem játékos fejjel gondolkodik. Náluk a leggyengébb az, amit a legkevesebben használnak, illetve ami az onsloughtban nem teljesít jól vagy a legkevesebbet használják ott (is).
A progetto65 nem volt kiemelkedően jó, de sokat használták abban az időben, mert ToTT tank volt és BP főszereplő, úgyhogy a WG felfigyelt a használat mértékére és emiatt nerfelték
szóval a legrosszabb tank az valamelyik keveset használt lesz, valamelyik light vagy mondjuk az STII-t is ritkán látni, 121-t is.
Várhatóan megint az lesz, hogy túlbuffolják és majd a sírás miatt vissza
-
ZsYr
tag
válasz
Ha nekem kell belegondolnom mik a leggyengébbek akkor így nézne ki:
Overall a WZ-132-1 messze a legrosszabb szerintem.
TD-ből szerintem Foch 155, ha tech tree akkor badger.
Heavyből Type 5, az 50B maga annyira talán nem, de az előtte lévők elég hulladékok.
Medből Progetto, Concept 5. -
Puculo
aktív tag
válasz
jano_77 #258315 üzenetére
A TPM 2.0 modul addig volt jó a win 11-nek amíg nem cseréltem procit. Utána mintha nem is lenne a gépben. Nálam is probléma az a vacak. Anno az alaplap win 11 ready emblémával került megvételre. De valamit elbaltázott a hardver csere. A biosban engedélyezve van ami kell. Mégsem jó.
-
El Rey
tag
válasz
jano_77 #258185 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy az ágyúja nagyon szar. Kb annyi idő vele a célzás mint egy artyval....
Jelenleg Improved Ventillation, Gun Rammer, és Coated Optics van rajta de a rammert le kell cserélni mert így fos nagyon az ágyú sajnos. Vagy Gun laying drive vagy improved aim kell rá. -
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #258159 üzenetére
Köszi, belenéztem a videókba a két srác igen jól tolja. Szinte az összes roham tankon amit használok a módban van turbó. Mivel ez mozgékonyabb, mint az E3 lenne értelme esetleg szellővel kipróbálni vagy esetleg próbálta e úgy valaki? Van egy sor lila cuccom a depóban amit nem használok azt tenném fel az E4-re.
A M-V-Y-t használtátok e roham módba? Az Scon a lomhasága miatt nem jön be közel sem tudtam vele úgy teljesíteni, mint az Obj277-tel vagy az E5-tel a 60tp-t cseréltem le E5-re és a legjobb winratem lett ezzel a tankkal roham módban.
-
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #258147 üzenetére
Nem volt szó olyanról, hogy egy parancsnokot több tankra is ki lehet képezni? Vagy ez a be nem került legénységi rendszerről írták? Már nem emlékszem. Prém járműs dolog egyértelmű, nincs másik amcsi td-m ami nem prém, hogy belepróbáljam mit mutatna csak emiatt nem akartam venni. Most , hogy megvan az E4 ahogy nézem csatába be tudok menni az E3 legényekkel csak a skillek nem működnek. Jó lett volna egy kiskapu.
Akinek megvan a td rohamhoz milyen felszerelést ajánlana?
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #258070 üzenetére
Tegnapelőtt még eszemben volt, de még kellett volna pár token az animés harckocsizó csaj beváltásához. Tegnap pedig kiment a fejemből. Tényleg rohadjanak meg hogy nem tudják pár nappal tovább bent hagyni a boltot. Hiába volt több mint 150 tokenem, nem vettem belőle semmit ...
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #258020 üzenetére
Pálya módosítások viszont egészen jónak ígérkeznek majd az új frissítésben.
Ensk sokkal nagyobb lesz tier 8-9-10-es szinten (1000*1000m), kap egy sokkal nagyobb nyílt zöld pályarészt a város mellett. Viszont megmarad a régi Ensk is az alacsonyabb tiernek.
Airfield talán végre nem játszhatatlan csőpálya lesz, ott teljesen át lett dolgozva a map, sokkal több taktikázási lehetőség lesz szerintem így első ránézésre.
Paris is át lesz alakítva, az Eiffel torony melletti rész kap renoválást, ahol a nagy nyílt zöld terület van. -
ddt500hu
veterán
válasz
jano_77 #257973 üzenetére
Hát nekem sem a játékban, se az oldalon nem azt írja, hogy növeli a maximális sebzést.
Akkor sem ha a .com-on nézem.
Szóval vagy mindenhol rosszul van fent, vagy valaki nem tud olvasni közülünk.
Amúgy köszi, én is meglepődtem, tegnap életem session-jét mentem este.
5 csata 5400 avg dmg. Lőttem 7300-at, 4 kill, első osztály!
Mondom ok! OP TD. (Idén még nem lőttem 7k felett.)
Két csatával később 6knál járok mikor a 60tp-t robbantom 2200-ról! Azt hittem meg lesz a sebzésrekordom, de sajnos a végén lemaradtam az FV-ről.
De igen, azért a 10k-s győztes csatára Tank Ászt várnék. -
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #257725 üzenetére
Na de maga a WTR sem tökéletes.
Az hogy a 2-3k-s játékos nem tud játszani valahol elfogadható egy szinten de mikor a statisztika húszár teszi ezt az sem tesz jót.
Sosem lesz kielégítő a játék mert mindenre van pro és kontra." Ennek a tesztelése az EU1 szerveren mikor kezdődik pontosan" ?
Nálam sok sok éve csak a normál csata van bekapcsolva de ha továbbiakat nem éred el akkor tuti tesztüzem megy mert ez áll a cikkben ha addig nem teszik közzé a pontos időtartamot.
"A lehető legpontosabb eredmények biztosítása érdekében bizonyos játékmódok (Ütközet, Támadás és Nagy csaták) ideiglenesen ki lesznek kapcsolva az EU1 szerveren"
ollie
Nem teszteltem de nekem ez jön le a cikk alapján hogy nem kell új fiókot kezdeni egyikről a másikra történő váltáskor. -
-
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #257718 üzenetére
Zökkenőmentes átállást biztosítottak a WGC és Steam platform között és ennek kapcsán jött ez a küldetés.
Játssz csatát és tied a tank + stílus.Amúgy....teljes képernyőn közülte mikor megszerezted.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #257672 üzenetére
Jó érzéke van a rammoláshoz és tud is játszani (kv4 markolva van neki) de azt szem előtt kell tartani, hogy ez egy összevágott videó, sok esetben biztos hatalmas nagy bukta a meccs.
Amikor ellenem játszott, ott is összesen egy lövése volt, rögtön az elején meghalt és hozott nekem a konyhára 2000 spot dmget, ezért is dicsértem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest