-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dokee78 #55595 üzenetére
https://profile.worldofwarships.eu/
Rákeresel magadra, ott lesz az avatarod mellett az opció.
-
-
Djuree
félisten
válasz
dokee78 #55570 üzenetére
Az nem rossz választás, elég pusztító tud lenni. Nem szoktam vele menni csak ha küldi van hogy sokat kell lőni, mert inkább torp dd-s vagyok. De ha 1v1-ben jön akkor fordulok is vissza inkább, simán kilövi a torp dd-ket.
Ha felhúzod lőtávra úgy emlékszem akár 14km is elérhető vele vagy lehet több is. -
KJ82
senior tag
válasz
dokee78 #55562 üzenetére
Nekem a Hayate az egyik kedvenc, mióta külön szedték a torpedo booster meg a füstöt. Jó ágyúk, alacsony conceal és erős torpedók.
Bazan : lassú torp, viszont elég erős ágyúk, burst fire , inkább gunboat.
Groningen : gunboat, nagy tüzgyorsaság, smoke, hydro, de nincs torpedó.
Tromp : erős 150 mm ágyúk, kevés torpedó, viszont erős airstrike, nincs füst.
Halford: szokásos USA DD, csak 1 torp indító, viszont vannak rakétás repülői.
Z44 : számomra jó mindenben, de semmi kiemelkedő, valahol a gunboat és a torp DD között van.Illetve van még a Somme, ami kb egy prémium Jutland. De ennek az ára a szerencsétől függ, mivel kollekció darabokat kell hozzá gyűjteni.
-
Djuree
félisten
válasz
dokee78 #55562 üzenetére
hát nem mindegy h 9-es vagy 10-es.
9-essel lehet durván kreditet farmolni, 10-essel nem annyira.
én DD main-ként ajánlom a jagert ha 9-es kell, ez torpos, gunshippel nehezebb játszani. ezzel csak eregeted messziről a torpokat, nem sokszor fogsz gunfightba kerülni vele. könyebb így megtanulni dd-zni.
10-esből a marceau meg a forest sherman ajánlott elsőnek, a marceau az egyik legjobb dd hunter, de a sherman se rossz ilyen szempontból sem. a sherman nagyon gyorsan lő, ha lőtávra húzod messziről tudsz lőni vele aránylag biztonságban füstből.
nekem ezek vannak, a black meg a neustrashimy elég jók még de drágák, ezek olyan mindenre is jók, de nem a legjobbak. olyanok mint a daring az is kis univerzális.
khabarovszk se rossz, nagyon bírja a gyűrődést, alíg bírtam múltkor vampire II-vel kiszedni, ilyen nem gyakran van. -
-
-
-
-
KJ82
senior tag
válasz
dokee78 #53803 üzenetére
Plusz van neki füst, amit teljes sebességgel sem tud túlszaladni. Jó dolog ha el kell futni vagy épp lerohanni valakit egy gyors torpedózásra.
#53795 Durván 300 euro. Nyugatabbra nem annyira nagy pénz. Főleg hogy amit a legkisebb nyertes licit fölé fizetett, azt vissza is kapta, tehát kb. 60k dubit.
-
-
KJ82
senior tag
válasz
dokee78 #53796 üzenetére
Moskva : régi Yuro videó, de elég jó összefoglaló : [link]
Yoshino : HE spammer max távolságról
Napoli megvan neked ?4580693 A Sherman igazi gunboat, eszelős sebzéstt tud kiosztani a SAP miatt, viszont olyan lassú és manőverezhető mint egy döglött tehén. Ja, a torpedói meg kb. dísznek vannak. Nincs speedboost, viszont van DEFAA, hosszú USA smoke, meg hydro. Amúgy nekem tetszik
-
-
4580693
senior tag
-
-
Chris0321
veterán
válasz
dokee78 #53733 üzenetére
Hello.
Én az első lehetőséget választanám a Damage Control System-et.Kolbi_30: Azért tudnak rosszul spottolni a cv-k is, nem is egyszer. Beküldik a repülőket az ellenfél felé, az szétlövi őket és a hajók még nem is érkeztek lővési távolságba. Utána persze egy ideig semmi spot. Plusz amíg spottolgat addig nem tud sebezni ezért is tudják le hamar, ezért is utálom az új cv irányítási rendszert amikor egyszerre csak egy raj-t vezérelhetsz.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
dokee78 #53288 üzenetére
Megvehető szénért.
Delniy-t nem ismerem, a másik kettő meg máshogy fun; a Halland nagyon jó, ha CV várható, máskülönben nem túl extra.
Az Elbinget egyszer missclickel bevittem CB-re GK helyett, a Moskvát felfalták az ágyúi (11 citadella, ha jól emlékszem, de a 8 biztos).Ha fontos a sebesség, akkor az Elbing kiesik.
-
-
scyllarus
veterán
-
ddt500hu
veterán
válasz
dokee78 #53224 üzenetére
5 csata után azt mondom, hogy ez egy felfújt FDG.
Az ágyúi összevissza lőnek, a secondary nem jobb mint a GK (nem is lehet mivel ugyan az a csőszám, de lassabb töltés).
Ég is, az ütést állja kb. ennyi.
5 csatát mentem vele de egy mp-ig nem éreztem azt, hogy bármi izgalmas lenne benne.
Annyiból jó, hogy 21mp alatt tölt a megfelelő felszereléssel.
116k avg dmg. -
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
dokee78 #53162 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Az olasz ágra képtelen vagyok rávenni magam, ezért nyilatkozni nem tudok roluk.Tier 6-ban állok.
Az új német BB ág trükkös. A secondaryk kegyetlenek, főleg ha megvan a Lütjens. Viszont még a schlieffenemet is beverik bárhonnan ha eszetlenül játszom. Jó játékkal lehet aprítani, volt double strike-om úgy hogy kétfelé tüzelt a sec. Baromi élvezetes vele menni de olyan is volt, hogy first blood lettem mert bíztam a hajóban.
A lényeg, hogy a fun faktor magas én ezért szeretem. -
-
-
válasz
dokee78 #44248 üzenetére
Kiperkelheted és felmodulozhatod ez ellen, de ha célzottan az ágyúidra lő, csak kis időt nyersz ezzel. Vladi ellen amúgy valszeg csak bementem volna, és elpukkantom. Kitingolva cska sokára lehetne kiszedni az orosz dmg con miatt.
Ne feledkezz meg az ágyú páncéljának szögeléséről, ugyanúgy fontos, mint magának a hajónak a szögelése.
Ha nincs betöltve, ne nézzen pont az ellenfél felé, inkább 45 fokban valamelyik irányba tőle, legalább add meg a torony páncélzatának az esélyt, hogy pattintson pár lőszert.
Ha folyamatosan az ellenfélre nézel, a torony elejének front platingje fogja kapni az összes pent, és azt sokáig nem fogja bírni egy orosz hajó ellen. -
- = Zk = -
félisten
válasz
dokee78 #43738 üzenetére
részemről csak az "elvan" kategória már... kiöregedett.. én a Sims B-t vettem meg most, de eskü élhetőbb hajó, mint a Blyska... persze, most csökkentették a lövegtöltését, legalább valami gunboat-féle legyen már, ha már csak 8km törpéi vannak, 6.8-as det range-hez...IFHE az kell rá, azt tudom...
én az utóbbi időben 3-4 naponta kapok csetbant...3-4 napra ...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dokee78 #43656 üzenetére
jabocs....
am igen, jó az Alaska... de ne lepődj meg, ha egy oldalát mutató Ibukira rácsattintva kapsz 1350-et csak.. néha szokott viccelni a gém..
én a Massechusetts B és Sims B-t vettem meg... előbbit rég akartam már, de anyniért nem.. ez a BF akció pont jóvolt...
Simset meg csak azért, mert a Blyska "kiöregedett"...
(#43657) ddt500hu
T10-ben... nagy örömömremás.
furcsa, hogy csak hajók kaptak ekkora akciót... dublon, 360 napos prémium stb nem.. semmit -
Novver
senior tag
válasz
dokee78 #43639 üzenetére
Én a kezdetek óta a 420-as ágyúkat használom.
Leszarom a reload speedet, nekem üssön át rendesen.
A 406 annyira inkonzisztensen penetrált full broadside hajókat hogy a hajamat téptem.
A 420 legalább megbízhatóan üti a a megfelelő szögeket, pl Yamato cit orra kb 30-50 fokban. Én sem használom a Target Acquisition modult, szerintem felesleges.
Concealment modul és IFHE meme build
https://worldofwarships.com/en/content/captains-skills/?skills=1,3,9,18,23,25,26&ship=BattleshipNekem beválik. A winraten nem látszik, de elég effektíven tudom segíteni a csapatot vele és iszonyat jó élmény vele játszani
-
-
válasz
dokee78 #43515 üzenetére
Hirtelen azt hittem a Willy Dee xD Ja, ami majdnem megtorpedózta az Iowa-t az Atlantin miközben siettek Jaltára FDR-el a fedélzeten... lol...
De az négy tornyos volt, ez meg nem az.
Nem ez az ami a második vh első amerikai lövéseit adta le PH-nál?
mod:
Valami W-s ez is.
mod2:
Ja, Ward:
[link] -
Novver
senior tag
válasz
dokee78 #43511 üzenetére
Yep. Írják is.
o This is a limited time offer. See the times above!
o Only individual progress, data, and goods are transferred – Clan data is not!
o Only World of Warships information is transferred. If your Wargaming account also has progress on World of Tanks or other products that information will NOT be transferred.
o You might see different Premium Shop prices after transferring depending on which servers you transfer between -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest