Hirdetés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
Mit lehet csinálni akkor, ha az előző (joomla) oldal készítője nem akarja megadni sem az ftp, sem a cpanel elérést? De még azt sem akarja megmondani, hogy melyik tárhelyen van az előző oldal.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy át lehessen irányítani a régi oldalt az új WP oldal tárhelyére és a google helyezés is megmaradjon?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
A régi joomla oldal jelenleg is üzemel, és a tartalmát napról-napra másolom a saját weboldalam egyik aldomain-je alá, ahol a WP oldalt fejlesztem.
Az a tervem, hogy amikor majd elkészülök, lementem az egészet Akeeba Backup-pal, és áttelepítem a domain jelenlegi tárhelyére egy másik könyvtárba, mint ahol most a joomla van, vagy pedig egy másik tárhelyszolgáltató tárhelyére, a domain-t pedig ide irányítom. Így nem kell a .htaccess-el játszani, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest