Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
úgy emlékszem, hogy nem ajax kosár volt (ezt később a lentiek alapján újragondoltam
szóval a kosár beállításnál mindent kipróbáltam, de semmi változás nem volt, majd mikor már tele lett....továbbléptem, feldobtam a nyilván profibb woocom-t, minden beállítva,minden a legfrissebb, php memo is bőséges stb...a kosárhoz adásnál ugyanez a szitu! csak ott nem homokórázik, hanem stroboszkópként villogtatja a gombot.aztán mivel ott alapból ajaxos a kosár, a megérzésed alapján ezt kiszedtem, és egyelőre úgy néz ki, ez volt a gondok forrása, tehát nagyon köszi!!!!
nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb az ajaxos megoldás, de az érdekelne, kit kell csesztetnem azért és mivel, hogy az is működjön?! szerveroldali ajax támogatás függvénye?
még persze tesztelgetem, és nagyon remélem, hogy "CSAK" ennyi volt a gond.
mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a tippet!(más téma, ami engem rendkívül bosszant a wp kiegészítőkkel, hogy több is vígan teleszemeteli az adatbázist, leszedés után is mindent hátrahagyva.mindig meg kell nézni, és eltávolítani,amit ott felejtettek. erre azért jobban is figyelhetnének)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Politika
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest