- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
Dexter68 #1535 üzenetére
nagyon köszi!
a gondom az, hogy amit a woocommban lehetett,azt már megtettem,ahogyan írtam is, de a hiba fenáll.én meg agyvérzést kapok tőle!
a súly variánsot meg meg fogom nézni, ha az bejön használhatóan is,akkor azt külön meg fogom köszönni Neked!
tehát az alapkérdés akkor még nyitott, bárki ötlete hasznos lehet,"akár áldozok is rá", csak legyen megoldás!
-
Secretive
aktív tag
S.O.S. MAYDAY MAYDAY!!!
-
Secretive
aktív tag
Újabb, de remélhetőleg nem gyakori problémába futottam a woocommerce-el.
Nem teljesen világos és tiszta az oka, ezt szeretném kideríteni, a jelenség a kosárba rakás utáni fizetés véglegesítése folyamatnál jelentkezik úgy, hogy a számlázási adatok megadását engedi, de alatta a szállítási módozatok és kifizetési opciók és a megrendelés elküldése inaktív (fátyolos fehér fedésben van van ugyanez és + 'homokórázik'). A poén az, hogy nem mindig tapasztalható. Van, ahonnan meg jó. A vendég vásárlás és az alapból a számlázási cím a szálltási opció is engedélyezett. Ötlet?más:
Van-e olyan (egyszerű és ingyenes) megoldás,amivel a szállítási ár kiszámítása automatikusan a termékek darabszáma alapján határozható meg? -
Secretive
aktív tag
úgy emlékszem, hogy nem ajax kosár volt (ezt később a lentiek alapján újragondoltam
szóval a kosár beállításnál mindent kipróbáltam, de semmi változás nem volt, majd mikor már tele lett....továbbléptem, feldobtam a nyilván profibb woocom-t, minden beállítva,minden a legfrissebb, php memo is bőséges stb...a kosárhoz adásnál ugyanez a szitu! csak ott nem homokórázik, hanem stroboszkópként villogtatja a gombot.aztán mivel ott alapból ajaxos a kosár, a megérzésed alapján ezt kiszedtem, és egyelőre úgy néz ki, ez volt a gondok forrása, tehát nagyon köszi!!!!
nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb az ajaxos megoldás, de az érdekelne, kit kell csesztetnem azért és mivel, hogy az is működjön?! szerveroldali ajax támogatás függvénye?
még persze tesztelgetem, és nagyon remélem, hogy "CSAK" ennyi volt a gond.
mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a tippet!(más téma, ami engem rendkívül bosszant a wp kiegészítőkkel, hogy több is vígan teleszemeteli az adatbázist, leszedés után is mindent hátrahagyva.mindig meg kell nézni, és eltávolítani,amit ott felejtettek. erre azért jobban is figyelhetnének)
-
Secretive
aktív tag
ötletelőt keresek sürgősen!
WP e-Commerce problémával
Minden felrakva, beállítva, látszólag nincs hiba, viszont a "kosárba rak" megnyomásakor csak homokóra jelenik meg a gomb mellett!
(néha viszont -többnyire csak operával- teljesen jól működik.) -
Secretive
aktív tag
kicsit meglep, hogy ezt alapból nem kezeli (vagy nem tudjuk, hogy kezeli) a WP.
a linkelt két megoldás már erről szól, köszönöm, bár kicsit variálós.közben próbálgattam, és rájöttem egy az általad is ajánlotthoz hasonló, de buherátorkodásmentes részleges megoldásra, hátha máskor még valakinek eszébe jut hasonló agyrém.
a lényeg, a wp kategórizálásában van, de amíg a bejegyzéseket lehet,addig az oldalakat számomra rejtélyes okból nem lehet (nem látom, hogy lehet) kategorizálni, csak menüsíteni,almenüsíteni, de nekem már ez is megfelel, létrehozok egy menüt,amiben egy vagy több kategóriához sorolt tartalmat akarom megjeleníteni, és így az adott kategorizált híreket (bejegyzéseket) automatikusan megjeleníti már ez a menüpont, pont úgy,ahogy én szeretném.
köszi az ötleteket és az aktív segítséget!
-
Secretive
aktív tag
ez nagyon szép (ötletnek el is rakom), de ez is menü, nekem meg már van menüm!
bármennyi menüm és almenüm is van,ne erre összpontosíts.
annyit szeretnék, hogy a menük alá tudjam rakni a tartalmat, nem almenünként megjelenítve minden egyes "hírt".tehát pl. van egy főmenüm,aminek egyik pontja főtéma1 elnevezésű. ezután létrehozok egy oldalt vagy bejegyzést,aminek pl. hír1 a neve, ez tartalmazhat bármit,az egyszerűség kedvéért mondjuk egy sima szöveges részt. ebből létrehozok 100-at, hír1-100-ig.
tehát van már egy főtéma1 menüpontom és 100 hírem (ami lehet bejegyzés vagy oldal is). ezt a 100 hírt mind be akarom rakni a főtéma1 alá közvetlen, tehát amikor ráklikkel valaki a főtéma1 menüpontra,akkor mind a 100 hír egymás alatt szépen legördíthetőben látszódik, vagy 5-10 (akárhány) elemenként lapozható. ezt szeretném. ennél egyszerűbben már nem tudom leírni.
-
Secretive
aktív tag
Megértettem, én is erről írtam, de ez nem az, ami nekem megoldás.
Ez főmenüként vagy egy meglévőhöz almenüsítve adja hozzá a létrehozott tartalmat. Közeli, de nem ezt keresem.Nekem egy főmenü alá kell raknom az adott "híreket, infókat", ezer hírnél a belinkelt módszer egy gigantikus menürendszert fog létrehozni, de most nem ez a cél.
Ugyanazt szeretném megoldani,mint az itt lévő hsz-ek, mindegy mi a tartalom, de szépen egymás alatt vannak.
-
Secretive
aktív tag
jól érted szerintem, de nem almenü kell, hanem meglévő menübe direkt altartalom, tehát egy főmenü sok kicsi tartalom benne (bejegyzések, oldalak)
mint ahogy pl. a bejegyzések a "legutóbbi bejegyzések" részeként összegyűjtve megjelennek , egyébként ehhez is hasonló procedúra rémlik, a kimásolás okés, de hová illesztem be pontosan, az nem világos.
a menühöz? vagy hová? és ott konkrétan hová? ilyen kérdések feszegetnek csak! -
Secretive
aktív tag
idő- és kedv hiányában nem olvastam át az eddigi hszeket, de rengeteg gyári leírást végignyálaztam, csak egy infóra nem leltem egyikben sem (vagy elkerülte a figyelmem).
hogyan lehet bejegyzés(eke)t vagy oldal(aka)t egy kiválasztott menü alá rakni közvetlen, nem almenüként, almenüben, hanem direktben (wp4) mintha rémlene, hogy permalinkkel, de elfelejtettem, hogyan...tehát nem ez kell:
menü neve
[almenü [bejegyzés vagy oldal tartalom (ahol itt az almenü maga a tartalom)hanem ez kéne:
menü neve (és benne egymást követve,mint itt a hszek....)
[ bejegyzés1
[ bejegyzés2
[oldal1
[oldal2
stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest