Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
úgy emlékszem, hogy nem ajax kosár volt (ezt később a lentiek alapján újragondoltam

szóval a kosár beállításnál mindent kipróbáltam, de semmi változás nem volt, majd mikor már tele lett....továbbléptem, feldobtam a nyilván profibb woocom-t, minden beállítva,minden a legfrissebb, php memo is bőséges stb...a kosárhoz adásnál ugyanez a szitu! csak ott nem homokórázik, hanem stroboszkópként villogtatja a gombot.
aztán mivel ott alapból ajaxos a kosár, a megérzésed alapján ezt kiszedtem, és egyelőre úgy néz ki, ez volt a gondok forrása, tehát nagyon köszi!!!! 
nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb az ajaxos megoldás, de az érdekelne, kit kell csesztetnem azért és mivel, hogy az is működjön?! szerveroldali ajax támogatás függvénye?
még persze tesztelgetem, és nagyon remélem, hogy "CSAK" ennyi volt a gond.
mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a tippet!
(más téma, ami engem rendkívül bosszant a wp kiegészítőkkel, hogy több is vígan teleszemeteli az adatbázist, leszedés után is mindent hátrahagyva.mindig meg kell nézni, és eltávolítani,amit ott felejtettek. erre azért jobban is figyelhetnének)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Escape from Tarkov
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

aztán mivel ott alapból ajaxos a kosár, a megérzésed alapján ezt kiszedtem, és egyelőre úgy néz ki, ez volt a gondok forrása, tehát nagyon köszi!!!!