- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
úgy emlékszem, hogy nem ajax kosár volt (ezt később a lentiek alapján újragondoltam
szóval a kosár beállításnál mindent kipróbáltam, de semmi változás nem volt, majd mikor már tele lett....továbbléptem, feldobtam a nyilván profibb woocom-t, minden beállítva,minden a legfrissebb, php memo is bőséges stb...a kosárhoz adásnál ugyanez a szitu! csak ott nem homokórázik, hanem stroboszkópként villogtatja a gombot.aztán mivel ott alapból ajaxos a kosár, a megérzésed alapján ezt kiszedtem, és egyelőre úgy néz ki, ez volt a gondok forrása, tehát nagyon köszi!!!!
nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb az ajaxos megoldás, de az érdekelne, kit kell csesztetnem azért és mivel, hogy az is működjön?! szerveroldali ajax támogatás függvénye?
még persze tesztelgetem, és nagyon remélem, hogy "CSAK" ennyi volt a gond.
mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a tippet!(más téma, ami engem rendkívül bosszant a wp kiegészítőkkel, hogy több is vígan teleszemeteli az adatbázist, leszedés után is mindent hátrahagyva.mindig meg kell nézni, és eltávolítani,amit ott felejtettek. erre azért jobban is figyelhetnének)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest