-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
Secretive #1533 üzenetére
Az elsőre nincs ötletem, max. cache ürítés, adatbázis karbantartás, ezek az ilyen rejtélyes hibák egy részét megoldják. Vagy nem.
A másodikra egyszer találtam egy olyan plugint, ami a termék súlyát veszi figyelembe, remekül lehet vele postaköltséget kalkulálni.
Hátha lehet valamit kezdeni vele. -
The DJ
addikt
válasz
Secretive #1519 üzenetére
A developer console vagy Firebug mutat hibát? Az összes többi plugin kikapcsolása megvolt egy próba erejéig?
Már rég használtam wp-e commerce-et, de lehet, hogy valami Javascript vagy Ajax gond lesz, főleg ha Ajax segítségével frissíti a kosarat. Ha van mód rá akkor ezt is meg lehetne próbálni kikapcsolni.
-
The DJ
addikt
válasz
Secretive #831 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem a kérdést, de ha mégis, akkor csak annyi a titok, hogy kimásolod a kívánt oldalak/bejegyzések URL-jét (permalinkjét) a böngészőből és mikor új menüpontot adsz hozzá akkor link-ként adod meg (bemásolod a kívánt oldal URL-jét és adsz neki egy címet). Így bármit kitehetsz almenüként, akár belső linket, akár külsőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock lapok általában
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged