Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
adatfalo
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
ha csak annyit szeretnél, hogy dinamikusan megjelenjenek a legújabb cikkek amiket a WP-ben létrehozol
RSS feedből tölti fel a szkript (cron jobbal) az adatbázist, a fotók linkjei, a cikk linkje, illetve egy rövid szöveg kerül bele. Ezekből generálok jelenleg tartalmat, FB-szerűen görgetős oldalt létrehozva: [link] . Ez volt az eredeti tervem, de most már változtatnék rajta. (Sokkal) több tartalmat szeretnék a kezdőlapra kitenni, ehhez néztem a korábban linkelt sablont is: [link]. A HTML-es "építkezéssel" már egészen megbarátkoztam, viszont oda nincsenek számomra tetszetős sablonok, csak WP alá találtam olyat, ami tetszene. Ezért szeretnék utánajárni, ez megoldható-e.Tehát kb. így nézne ki:
Oldal betöltésekor lekérdezés az adatbázisból, mondjuk az első 30 cikk adatai (nem tudom, mennyi és milyen felosztásban férne majd el jól, SEO-szeretően stb.). Ennek a 30 cikknek az adatait (fotók, szövegek) szeretném átadni egy másik szkriptnek, ami feltölti az oldalt, majd megjeleníti. Aztán aloldalnál megint. És így tovább.Ez lenne a cél.
Köszönöm, ha tudtok tanácsot adni. (Azt is elfogadom, ha azt mondjátok, ez nem erre való.)
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest