Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok
Úgy érzem hülyeséget csináltam és most segítségre van szükségem. Megkeresett egy régi ismerős, akinek ezúttal weboldalt kell készítsek, ezzel nem is lenne gond, de ő mindenképpen WP-t szeretne, hiába próbáltam meg lebeszélni. Ezzel még nem is lenne baj, de végül úgy döntöttem - az ismertségre tekintettel - elvállalom, DE, csak az összekattintgatást, tehát nem fogok beleírni se a WP se semmilyen plugin kódjába, ezzel sakkmattot adva a frissítésnek. Tudom a Google a barátom, de én inkább a tapasztalatra szeretnék hagyatkozni:
A kérdésem:
Hol a legjobb szép responsive témákat börzézni, lehetőleg ingyen, esetleg max ~10$-os áron?
Van e esetleg a WP hivatalos oldalán kívül plugin lelőhely?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest