- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Ugyan nem vagyok a WP rajongoja, de most hazon belul szukseg lenne egy webshopra, amelyre sajat engine-t irni gazdasagtalan lenne, illetve valszeg idoben sem ferne bele, ezert arra gondoltam osszerakom WP-ben. Talalkoztam mar WP-vel korabban de nem foglalkoztam vele teljes melysegeben, mindig egyedi szoftvereket fejlesztettem, egyedi igenyekre.
Segitseget szeretnek kerni elsosorban best practice-ek ugyeben.
Amire szukseg lenne tehat:
- WP (ajanlott verzio es PHP/SQL verzio? ez lehet hulye kerdes)
- ajanlott, bevalt webshop motor
- kartyas fizetes integracio plugin
- valami jo forras reszponziv templatekhez
- bevalt SEO plugin
- facebook integracio (regisztacio, login)
- kihagytam valamit?Elony lenne ha a webshop integracio kezelne keszletet, tehat ha valaki rendelest ad le X termekre, akkor azt levonna a keszletbol. elony lenne ha esetleg kezelne kedvezmenyeket, pl X osszeg folott Y% kedvezmeny / ingyen posta, ilyesmi. elony lenne kulonbozo szallitasi modok tamogatasa, emailek kuldese ha rendeles statusza valtozik. esetleg lehetoseg meta adatok hozzaadasa pl szolgaltato es kovetokodok a szallitashoz, jo lenne ha nem lenne kotelezo regisztralni a vasarlashoz, tehat mukodne vendegkent.
Elonyben reszesitek lightweight, gyors megoldasokat, illetve nem gond az sem ha fizetosek, ha azok tenyleg tapasztalatbol szuperul mukodnek.
Koszi elore!
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok
Úgy érzem hülyeséget csináltam és most segítségre van szükségem. Megkeresett egy régi ismerős, akinek ezúttal weboldalt kell készítsek, ezzel nem is lenne gond, de ő mindenképpen WP-t szeretne, hiába próbáltam meg lebeszélni. Ezzel még nem is lenne baj, de végül úgy döntöttem - az ismertségre tekintettel - elvállalom, DE, csak az összekattintgatást, tehát nem fogok beleírni se a WP se semmilyen plugin kódjába, ezzel sakkmattot adva a frissítésnek. Tudom a Google a barátom, de én inkább a tapasztalatra szeretnék hagyatkozni:
A kérdésem:
Hol a legjobb szép responsive témákat börzézni, lehetőleg ingyen, esetleg max ~10$-os áron?
Van e esetleg a WP hivatalos oldalán kívül plugin lelőhely?
Köszi! -
DNReNTi
őstag
Kedves WP szakértők, ide lettem irányítva a PHP topikból az alábbi kérdéssel:
Adott egy régi WP (nem tudom mikori verzió) telepítve egy ügyfelemnél és nem tudja a jelszót hozzá. Se ő se senki
Az adatbázisban átírnám a jelszót de nem tudom milyen titkosítással/hash-el van tárolva. Milyennel van? Például azt szeretném egy 'a' betű legyen mit írjak be?
Köszke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged