- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonczi
csendes tag
A körlevélhez pedig úgy tudod az Excelt csatolni, hogy előre elkészített Excel táblázatot, majd a körlevél varázslónál az adatforrás megnyitásánál a filetipusnál megadod, hogy excel tábla lesz az adatforrás, majd rátallózol a táblázatra.
Később ugyanúgy tudsz a táblázathoz adatsorokat írni, mintha Word lenne -
bonczi
csendes tag
KovacsUrral egyetértve én sem találkoztam még ilyen üzenettel.
De ha a táblázatod oszlopszámaival van problémád, akkor mért akarod még tovább osztani a neveket? Vedd ki a vezetéknevet, a keresztnevet, a lánykori nevet, stb, és csak egy NÉV meződ legyen. Máris nyertél 2 oszlopot!
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
Most egy Word dokumentum az adatforrás? És ha Excelben vagy Accesss adatbázisban próbálod? Én még soha nem találkoztam ilyen problémával (az oszlop túl széles), úgyhogy felteszem, az lehet a gondja, hogy a táblázat fizikailag nem fér el az oldalon. Ez Wordon kívül semmi mást nem fog zavarni.
-
bonczi
csendes tag
Igen, többféleképpen is. Most, ugye, egy adatlapféleséget látsz, rekordonként egyet. Ez mellett van egy olyan, hogy ''Forrás''. Ekkor behozza az eredeti táblát, amit már a szokásos Word táblakezeléssel használhatsz. Szétszedheted, összerakhatod, bővítheted, törölheted, stb. Így a táblázat is gyorsabban feltölthető (legalábbis szerintem) A végén rámentesz, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest