Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
válasz
RexpecT
üzenetére
Igen, meditálásnál lehet szétosztani a pontokat. Még annyit tennék hozzá, hogy nálam előfordult, hogy amikor leültem meditálni a tábortűzhöz, akkor nem dobta fel alapból a szintlépés (vagy képességfa, ahogy tetszik) képernyőjét. Valószínűleg ez az oka annak, hogy nem találtad meg ezt a lehetőséget. De nincsen semmi baj, a meditáció kezdeténél rá kell kattintani a megfelelő gombra a jobb felső sarokban, és már oszthatod is a pontokat.
É is sokat szenvedtem egy hasonló problémával. Nevezetesen azzal, hogy főzeteket keverni is csak meditáció alatt lehet. Mindenhol kerestem a lehetőséget, feltúrtam az összes menüt, de nem találtam, de aztán végül csak rájöttem. Amikor leül Geralt meditálni, megjelenik az "alkímia" gomb a többi között, és ott lehet keverni a főzeteket/gyártani a bombákat.
-
HaaS
addikt
válasz
RexpecT
üzenetére
Elküldtem a mentést, van talizmán, szóval a drownerek nem sok vizet zavarnak... szerintem ez azonnali save volt, ahogy leengedtek a Sewersbe, szóval rajtad áll, hogy a lovaggal vagy egyedül intézed a továbbiakat.
(Egy meditálás kell majd, elkölteni a pontokat az ezüst kard ügyesebb használatához.)GypsFulvus2: Hogy csináltad az Abigéles részt? Gyöhet privátba is, ha gondolod.
Aktív témák
Hirdetés
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
.