Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Patch-et alapból is csak egyet enged letölteni, az 1.4-et,(hivatalos oldalról szedem) szóval ezzel nem szándékozom tökölni. Viszont, akkor vszínű egyszerű a nyelv kérdés is, ha felajánlja. Meglássuk.
Egyenlőre még beszerzés alatt áll minden hivatalos cucc, mert az én netem fos ahhoz, h leszedjem. Múltkor 600 mega után szállt el. A 900ból... Kicsit zabos voltam
( de TDU-hoz elég
)A fejezetre visszatérünk, ha addig nem kapsz választ, csak még bőven nem tartok ott
Én is szívesen tolnám angolul am. Egész ehető persze a szinkron, sőt az itthoni mezőnyben kimagasló és dobogós 1. helyezett, de azért mégiscsak angol a játék, úgy lenne az igazi. Csak sajna még nem elég jó az angolom, ahhoz hogy élvezzem... -
hoffman_
nagyúr
Itt ficeg a sarokban ne aggódj, és azért előveszem, de most a Fehér Farkasra sincs időm, jó ha 2 naponta egy bő órácska...
Ma se zúzom le a tüzes kutyust, de majd rápróbálok az Aard-ra. Igaz már használtam ellene, és mivel teljesen alap, nem igazán hatotta meg. Bár a kicsiket igen.
De most majd nagyon fogom használni
Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( de TDU-hoz elég
)