- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Dede vanvan
Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni...
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók 
De ezesetben örülök, és köszönöm az infót. A Witcher póló ugyan jól hangzik, de inkább figyelek a józan észre, és maradok egy sima mezei kiadásnál

Egyébként inkább DVD hiány áll fent, mint író hiány
De ezennel ezt is orvosoltam, és van hely ide-oda hurcolászni a kedvenc Farkasom holmijait.Az uccsó bekezdésed nem teljesen tiszta
Azt mondod, hogy ha nem lenne CE-d akkor EE-t vennél vagy akkor vennél simát?Azzal pedig nem értek egyet, hogy a játék könnyű! Én alapból hard-on kezdtem, és ne tudd meg, milyen földöntúli örömöt éreztem, amikor végre a huszonsokadik(!) próbálkozás után végre annyira kiütöttem a Bestiát, hogy ki tudtam végezni, magam sem értem hogy. Egyszerűen leírhatatlan volt
Ezt leszámítva tényleg nem vészes. Mondjuk még az 1. fejezet derekán, mikor a kripta volt a ghoul-okkal... Nah az sem volt egyszerű, 2x mentem neki. És egyszerre mindig csak 2 ghoul-lal küzdöttem, mert így is majdnem megnyiffantam
Most fosok elmenni Kalkstein-nek az alghoul cumókért, mert elvileg sokkal erősebbek. Majd kiderül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Tesla topik
- Autós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni...
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)