Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Sirpi

senior tag

válasz pilóta #1352 üzenetére

Egy kis helyzetjelentés (1x már végigjátszottam a játékot közepes fokozaton, most az 1.4-gyel újrakezdtem hardon).

Tegnap este már belekaptam a második fejezetbe is, miután az elsőt befejeztem. A tárgyak kétfelé választása nagyon jó, gyakorlatilag alig van olyan, hogy nincs helyem (ilyenkor meg csak elmegyek a fogadóba, aztán a sok kaját, piát leadom, és máris van hova pakolni). Jó, hogy kicsit változatosabbak a karakterek, de néha nehéz észrevenni, hogy mi is a különbség az egyik meg a másik elég hasonló arc között. A kockázás hardon elég durva, mert egyrészt optimális stratégiával játszanak az ellenfelek, másrészt még mákjuk is van rendesen :) (közepesen röhej volt, ahogy játszottak). Az ökölharc viszont mintha bugos lenne, Vajbabot úgy vertem péppé 5 másodperc alatt, hogy hozzám se tudott érni, csak elkezdtem gyorsan kattingatni a fejére, és Geralt a keze felemelése nélkül folyamatosan sebzett rajta :) A Bestiát elég könnyen elintéztem, rágyúrtam az Aard jelre (minden bronzpontot rányomtam, amit lehetett), és mikor már feléig lesebeztem, lebénítottam, aztán Geralt átvágta a torkát. Egyáltalán nem érzem nehezebbnek hardon a játékot, mint közepesen, bár lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy célirányosabban osztom szét a pontjaimat.

Stabilabb is lett a játék, az 1.4 még egyszer se szállt el, az 1.3 azért töltések közben 1-2 óránként lelövődött, és indíthattam újra. Egyelőre ennyi, majd még írok (eléggé pang a topik).

Ja, és egy kérdés is felmerült bennem: a pengéket egyszerre csak egy olajjal lehet bekenni, vagy többel is akár? (Még nem tudok olajat készíteni, csak vásároltam, és úgy tűnik, időnként hasznos tud lenni).

• CabalX

aktív tag

válasz pilóta #1319 üzenetére

1,5 giga a patch, de 1,3 giga a bónusz tartalom - kézikönyv (elvben kibővített), így készült a játék filmek.
    Ezen felül még ott van az audió CD is (6-700Mb).
    Ezt mind letöltve már 3 GB felett jársz - OK ezeket nem kötelező letölteni, de ha már lúd - legyen kövér. :DDD

ScouserHUN - letöltheted az angol nyelvi fileokat is ha érdekel az erősebb nyelvezet (és zavar egyik-másik rosszul megválasztott magyar szinkronhang).
    Magyar felirattal is érthető a játék, sőt lehet hogy az angol nyelv "nyersessége" miatt teljesen más élményt is nyújt az embernek. :U

• ScouserHUN

tag

válasz pilóta #1319 üzenetére

Akkor gázos a magyar egy picit, ha nyomatod mellé a feliratot is. Valahogy olyan érzése van az embernek, hogy te másképp hangsúlyoznád a leírt szöveget. Nagyon sokszor van, hogy olvastam és el is nyomtami mihelyt elolvastam mert nem akartam végighallgatni. Így viszont elvesztette a játék a szépségét, mert gyakorlatilag csak rohantam rajta. Kikapcsoltam a feliratokat és az itt-ott gyenge szinkron máris nem olyan feltűnő. Na jo Leo hangja tényleg gyenge, meg ott van Mikul, aki hát enyhén szólva paraszt:) Na meg az sem tetszik, hogy egyáltalán nincs benne káromkodás. Pedig állítólag az angol meg a lengyel verzió nagyon durvára sikeredett, hogy a rézfánfütyülő rézangyalát!

• CabalX

aktív tag

válasz pilóta #1315 üzenetére

1 valamid nem lesz - a dobozos EE-ben van egy novella is, azt nem találtam a letölthető csomagban.
    Szinkront tekintve sajnos nem történt változás/javulás, pl Leo esetében az elején ugyanaz a gyerekes hang hallható - az Angol verzió esetén is volt ilyen probléma ott újra felmondatták a szövegeket az adott karakterekhez... :U

Amúgy dicséretes hogy a Kiadó/Fejlesztő ingyen elérhetővé tett mindent amit a dobozos EE verzió megvásárlásával megkapsz pluszban (kivétel ugye a könyv, meg az új csomag). :C
    Csak azt a "potom" 2,5 - 3GB-t kell lekapni... :DDD

• ScouserHUN

tag

válasz pilóta #1315 üzenetére

A játék amúgy is magyar, úgyhogy mindenképp ajánlom a sima változat megvételét. A játék ugyanaz lesz, és le tudod tölteni hozzá az EE-t egy patch formájában. Ráadásul a készítésről szóló videókat(1,5GB) ami az EE tartlmaz is le lehet tölteni, meg pdf förmátumba a game guidot is, szóval mindened meglesz.

Más: Próbáljátok meg levenni a feliratokat és úgy a magyar hanggal játszani. Nekem először nem tetszett a szinkron, és nem is halgattam végig a párbeszédeket, mert hamarabb végigolvastam őket. Most viszont levettem a feliratot és így sokkal élvezetesebb játszani!

Aktív témák