- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Egy kis helyzetjelentés (1x már végigjátszottam a játékot közepes fokozaton, most az 1.4-gyel újrakezdtem hardon).
Tegnap este már belekaptam a második fejezetbe is, miután az elsőt befejeztem. A tárgyak kétfelé választása nagyon jó, gyakorlatilag alig van olyan, hogy nincs helyem (ilyenkor meg csak elmegyek a fogadóba, aztán a sok kaját, piát leadom, és máris van hova pakolni). Jó, hogy kicsit változatosabbak a karakterek, de néha nehéz észrevenni, hogy mi is a különbség az egyik meg a másik elég hasonló arc között. A kockázás hardon elég durva, mert egyrészt optimális stratégiával játszanak az ellenfelek, másrészt még mákjuk is van rendesen
(közepesen röhej volt, ahogy játszottak). Az ökölharc viszont mintha bugos lenne, Vajbabot úgy vertem péppé 5 másodperc alatt, hogy hozzám se tudott érni, csak elkezdtem gyorsan kattingatni a fejére, és Geralt a keze felemelése nélkül folyamatosan sebzett rajta
A Bestiát elég könnyen elintéztem, rágyúrtam az Aard jelre (minden bronzpontot rányomtam, amit lehetett), és mikor már feléig lesebeztem, lebénítottam, aztán Geralt átvágta a torkát. Egyáltalán nem érzem nehezebbnek hardon a játékot, mint közepesen, bár lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy célirányosabban osztom szét a pontjaimat.
Stabilabb is lett a játék, az 1.4 még egyszer se szállt el, az 1.3 azért töltések közben 1-2 óránként lelövődött, és indíthattam újra. Egyelőre ennyi, majd még írok (eléggé pang a topik).
Ja, és egy kérdés is felmerült bennem: a pengéket egyszerre csak egy olajjal lehet bekenni, vagy többel is akár? (Még nem tudok olajat készíteni, csak vásároltam, és úgy tűnik, időnként hasznos tud lenni).
-
CabalX
aktív tag
1,5 giga a patch, de 1,3 giga a bónusz tartalom - kézikönyv (elvben kibővített), így készült a játék filmek.
Ezen felül még ott van az audió CD is (6-700Mb).
Ezt mind letöltve már 3 GB felett jársz - OK ezeket nem kötelező letölteni, de ha már lúd - legyen kövér.ScouserHUN - letöltheted az angol nyelvi fileokat is ha érdekel az erősebb nyelvezet (és zavar egyik-másik rosszul megválasztott magyar szinkronhang).
Magyar felirattal is érthető a játék, sőt lehet hogy az angol nyelv "nyersessége" miatt teljesen más élményt is nyújt az embernek. -
ScouserHUN
tag
Akkor gázos a magyar egy picit, ha nyomatod mellé a feliratot is. Valahogy olyan érzése van az embernek, hogy te másképp hangsúlyoznád a leírt szöveget. Nagyon sokszor van, hogy olvastam és el is nyomtami mihelyt elolvastam mert nem akartam végighallgatni. Így viszont elvesztette a játék a szépségét, mert gyakorlatilag csak rohantam rajta. Kikapcsoltam a feliratokat és az itt-ott gyenge szinkron máris nem olyan feltűnő. Na jo Leo hangja tényleg gyenge, meg ott van Mikul, aki hát enyhén szólva paraszt
Na meg az sem tetszik, hogy egyáltalán nincs benne káromkodás. Pedig állítólag az angol meg a lengyel verzió nagyon durvára sikeredett, hogy a rézfánfütyülő rézangyalát!
-
CabalX
aktív tag
1 valamid nem lesz - a dobozos EE-ben van egy novella is, azt nem találtam a letölthető csomagban.
Szinkront tekintve sajnos nem történt változás/javulás, pl Leo esetében az elején ugyanaz a gyerekes hang hallható - az Angol verzió esetén is volt ilyen probléma ott újra felmondatták a szövegeket az adott karakterekhez...Amúgy dicséretes hogy a Kiadó/Fejlesztő ingyen elérhetővé tett mindent amit a dobozos EE verzió megvásárlásával megkapsz pluszban (kivétel ugye a könyv, meg az új csomag).
Csak azt a "potom" 2,5 - 3GB-t kell lekapni... -
ScouserHUN
tag
A játék amúgy is magyar, úgyhogy mindenképp ajánlom a sima változat megvételét. A játék ugyanaz lesz, és le tudod tölteni hozzá az EE-t egy patch formájában. Ráadásul a készítésről szóló videókat(1,5GB) ami az EE tartlmaz is le lehet tölteni, meg pdf förmátumba a game guidot is, szóval mindened meglesz.
Más: Próbáljátok meg levenni a feliratokat és úgy a magyar hanggal játszani. Nekem először nem tetszett a szinkron, és nem is halgattam végig a párbeszédeket, mert hamarabb végigolvastam őket. Most viszont levettem a feliratot és így sokkal élvezetesebb játszani!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux haladóknak
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- Logitech Z906
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest