- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PC4200 #15378 üzenetére
Nem a dual boot-rá gondoltam , hanem a laptop egyben tabletekre , amik jellemzően celonccsal vannak szerelve 64 esetleg 128 giga emc-n windows-al . Igaz alap dolgokra elég, de amint kicsit is erősebb feladat elé van állítva a vas , egyből lükvercbe kapcsol 😀.
Anno a dual boot android nem volt rossz opció , a win8.x mellett , de w10-nél oka fogyottá vált . Ennek ellenére volt amikor emulátorban droidot futtatam , mert azon volt csak elérhető a számomra lényeges alkalmazás .A w11 nem rossz , de nagy hiányosságnak tartom a tablet ui és az ahhoz kapcsolódó gesztusvezérlés sutba dobását. Vissza is álltam emiatt w10-re . Amúgy a leginkább járható útnak egy windows-os érintőkijelzős laptop , 8giga rammal , valamelyik 4 core intel/amd procival és ssd-vel . Lehetőleg nem a consumer kategóriából .
-
Upo
addikt
válasz
PC4200 #15326 üzenetére
Szerintem jobban járnál nem tabbal, azért néha nem árt a billentyűzet is.
Egy Lenovo x220 vagy x230 elég kompakt méret és használható.
Vagy ha mindenképp tapizni kell akkor x220t (x220 tablet) néven van érintőképernyős változat. A képernyőt kinyitva, átfordítva vissza lehet csukni, és felül lesz az érintős rész. De amúgy rendes használható kis laptop is. -
cidalain
veterán
válasz
PC4200 #15326 üzenetére
Az USB aljzatnál elég az OTG microUSB. Akkor gyakorlatilag bármi jó lehet, kínai Chuwi, Teclast, régebbi Lenovo Miix, pl. Felmész a hardverapróra, és meglesed mi kapható. Mondhatunk akármit, ha olyat épp senki sem akar eladni
Erre pont most ajánlottam fel tesómnak egy Atomos HP Mini netbookot (10" méret) A régebbiekbe sajna csak 2 GB ram mehet (mint az enyémbe), de van olyan ami tudja a 4 GB-ot. Szerintem 20-ból már kapsz ilyet. Akkuállapot kérdéses ezek 8-10 éves gépek (de szerintem lehet kapni hozzájuk utángyártottat simán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged