Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
-
HornedReaper
senior tag
Driver Booster nevű program nagy segítség volt nekem, régi tablethez és laposhoz talált jó drivereket.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Nem lehet valami telepíthető programmal lecserélni?
folyamatosan most is hogy gépelek felül írja a felajánlott szavakat, tuti lassítja -
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! elég döglött ez a topik, de hátha
windows 10, hp elite x2 1012 g1 2mag 4szál m5 proci 8GB RAM gép. Több helyen olvastam facebookon érintőkijelzőn gépelve laggol, lassú a bevitel. Nálam is ilyen. Kisegítő lehetőségeket stb kikapcsoltam és nincs több ötletem mit lehetne még megpróbálni. Most is a kijelzőn gépelek és egész jó, de facén ugrál a képernyő fel-le gépeléskor (Chrome és firefox is), erre azt ajánlják 100% alá csökkenteni a nagytást de ez sem segít. Szóval laggol és minden leütésnél fel-le ugrál. Van megpldásotok? Helyesírás-ellenőrzés is kikapcsolva néha valami mégis belejavít és a virtuális bill tetején sem tudom kikapcsolni az ajánlott szavakat. Bármi ötlet? -
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! HP i5 procis régebbi ultrabook (billentyűzet nélkül, szóval így tablet) Windows nem látja az akksit, írja is de közben működik vele. Eszközkezelőben ott van, eltávolítás után újratelepíti a drivert, utána sem látja az akksit. BIOS reset után sem. Akksi hibaelhárító sem lát hibát. HP Support program nem települ (lehet új win userrel települne de az is macera).
Vajon mivel a Win 10 nem látja (lehet a BIOS sem), de működik akksiról (2-3 óra az akksiideje), így okozhat problémát, pl. kikapcsolt állapotban túltöltheti, mert nem érzékeli, vagy az akksikban külön van védelem? Akksit cseréltek benne elvileg, előző tulajnak ezt mondták és még van pár hó gari is.
Szóval nem szeretném túlmeríteni / túltölteni és mivel nincs USB (SSD partícióról lehet Win-t telepíteni), a Windows sem szívesen cseszegetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

folyamatosan most is hogy gépelek felül írja a felajánlott szavakat, tuti lassítja
windows 10, hp elite x2 1012 g1 2mag 4szál m5 proci 8GB RAM gép. Több helyen olvastam facebookon érintőkijelzőn gépelve laggol, lassú a bevitel. Nálam is ilyen. Kisegítő lehetőségeket stb kikapcsoltam és nincs több ötletem mit lehetne még megpróbálni. Most is a kijelzőn gépelek és egész jó, de facén ugrál a képernyő fel-le gépeléskor (Chrome és firefox is), erre azt ajánlják 100% alá csökkenteni a nagytást de ez sem segít. Szóval laggol és minden leütésnél fel-le ugrál. Van megpldásotok? Helyesírás-ellenőrzés is kikapcsolva néha valami mégis belejavít és a virtuális bill tetején sem tudom kikapcsolni az ajánlott szavakat. Bármi ötlet?