- Mégsem lesz Sony autó
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life
üzenetére
A javaslatodra töröltem az egészet
Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?Amúgy nem tudom a tableteken hogy van, laptopokon van általában egy win telepítő matrcia az aksi mögött. Jelen esetben a helix-nél bios-ba van integrálva a cd key, ami tök jó dolog, win 10-et telepítve is egyből működik. Igaz mikor hivatalos 8.1-re frissítettem a 10-et, még egy régebbi verziót, akkor nem aktiválta a rendszer, most a creator update verziót meg egyből aktiválta biosból.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?