- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
22balu
aktív tag
válasz
this is life #13374 üzenetére
i2c driver hasalt el igen :/ ilyenkor nincs is mas lehetosegem mint bios es ujra fel a win?
-
22balu
aktív tag
válasz
this is life #13376 üzenetére
bootolhato pendriveot jelenleg nemtudok csinalni
mert a szabad portban van az egér
kolcson kell kernem egy laptopot :/ meg meg rakene jonnom hogy hivhatom elo a boot menut de eger meg bill nelkul ez hogy fog menni ? :/
-
22balu
aktív tag
válasz
this is life #13374 üzenetére
ez az uj update lenyege?? hogy telepitenem kell a drivereket mint az xp-n???
mind1 nem fogok ezzel szorakozgatni inkabb vissza raknam az elozo 10est de windows alol nem engedi telepiteni
-
22balu
aktív tag
válasz
this is life #13372 üzenetére
lenovo thinkpad 10 milyen drivert?? 1 honappal ezelott tettem ra 10est minden gond nelkul mimdemt rogton felismert mimdenfele trukkozes nelkul
-
22balu
aktív tag
isten verje meg ezt az uj windows frissitest..teljesem szetcseszte a tabletem..konkretan nem mukodik a touch a hangkartya driver es a wifi sem..leteglasitotta ez a szar...es vissze se tudom telepiteni az elozo 10 et mert valami errort dob. esemenynaplo error az egesz tablet egy level nehezek lett..kosz microsoft (Y)
-
22balu
aktív tag
sziasztok
lecsereltem a laptopomat egy lenovo thinkpad 10re es gondolkozom hogy mi ertelme a windows aruhaznak es az ott levo programoknak ha hasznalhatatlan.meg ugy a tablagep modnak se latom ertelmet. Valaki gyozzon meg hogy van e ertelme
mire jo?? mert ha vlc kell akkor azt telepitem exe fajbol es nem aruhazbol .sima asztali modban hasznalom jelenleg.
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest