- Yettel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Tegnap este vissza raktam a 8.1-et . Nem fagyott le azóta a tablet , alvó módban , 1 órától reggel 7 ig maradt 100% - on az akksi . Most marad így nyárig . Tavasszal itthon leszek 1 hetet , de akkor nem akarok a frissítéssel foglalkozni . Nyáron viszont lesz rá két hetem . Talán addigra kiforrja magát a win 10 , akkor majd visszarakom .
(9906) tlac : " arra viszont figyelj, hogy a 8-ról majd mindenáron 10-re akar frissíteni és szó nélkül letöltheti a telepítőjét
tehát ezt a viselkedést ki kell majd írtanod "Itt mire gondoltál ? Próbáltam úgy beállítgatni a tabletet , h automatikusan ne frissítsen . Ha valahol a beállításokban el van dugva akkor esetleg leírhatod , hogy hol , ha lesz rá időd .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest