Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NoMagix
üzenetére
Nalam is eltunt a kepernyo forgatas , de ez driver gond lesz, nalad es nalam is , kezzel elo tudtam hozni a forgatas kapcsolojat registry mokolassal , de eletre meg nem sikerult keltenem , de nem ver miatta a viz ☺. A 8,1-csak onnet ismerem hogy volt egy lenovo miix2 a tulajdonomban , de egyebkent a w10 jobban kezre esik desktop feluletet hasznalva tableten . A valtozasok oka szerintem az ,hogy a 8,x verzio inkabb erintesre volt kihegyezve , a gesztusvezerles miatt asztali gepen kevesbe volt jo hasznalni, a w10 meg amolyan kompromisszum , inkabb asztalira kihegyezve amit megfuszereztek az erinteses hasznalat lehetosegevel...
Mindentol fuggetlenul szeretem hasznalni, ezmvan itthon , desktopon,tableten , telefonon . Ami nagy hibaja a billentyuzet felugras, pontosabban annak a hianya , na es persze az hogy ha szoveg dobozba ir az ember akkor nem tolja a billentyuzet fole az irando szektort...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest