- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NoMagix
üzenetére
Nalam is eltunt a kepernyo forgatas , de ez driver gond lesz, nalad es nalam is , kezzel elo tudtam hozni a forgatas kapcsolojat registry mokolassal , de eletre meg nem sikerult keltenem , de nem ver miatta a viz ☺. A 8,1-csak onnet ismerem hogy volt egy lenovo miix2 a tulajdonomban , de egyebkent a w10 jobban kezre esik desktop feluletet hasznalva tableten . A valtozasok oka szerintem az ,hogy a 8,x verzio inkabb erintesre volt kihegyezve , a gesztusvezerles miatt asztali gepen kevesbe volt jo hasznalni, a w10 meg amolyan kompromisszum , inkabb asztalira kihegyezve amit megfuszereztek az erinteses hasznalat lehetosegevel...
Mindentol fuggetlenul szeretem hasznalni, ezmvan itthon , desktopon,tableten , telefonon . Ami nagy hibaja a billentyuzet felugras, pontosabban annak a hianya , na es persze az hogy ha szoveg dobozba ir az ember akkor nem tolja a billentyuzet fole az irando szektort...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest